למות מקנאה

dov98

New member
בעקבות הפתרון -------->

כבר לא צריך להמתין. מי שבאמת רוצה לצאת, הדרך פתוחה....

soso_sami

New member
מניסיון..... הפתרון המוצע עובד!!!

אפשר גם להעזר בדינגי או אם מדובר בשרטון בפתח אפילו אנשים על השובר יכולים לעזור במתיחת מעלן מראש התורן בניצב לסירה כמה עצוב שניתנה לי הזדמנות לתרגל את הנושא הזה פעם

soso_sami

New member
אם לא הייתי ברור אז...

כן על אמת!!!! יותר מפעם אחת. פעם אחת להזכירך פרטטתי כשסיפרתי את סיפור ההפלגה שלי עם מארק דופאביון באפילוג של "אבודים בים". שם משמר החופים האמריקאי גרר אותנו ישר לשרטון והושיב אותנו עליו. אז נעזרנו בדינגי שמשכה את מעלן הראשי. בפעם אחרת התיישבנו על שרטון לא מסומן במפרץ קטן. הגבנו בזמן ולכן היינו ערוכים יחסית בנוחות לצאת. ביצענו את תרגול המנור ונשלפנו משם. בפעם נוספת, חוסר זהירות, אחריות ותשומת לב מלווים בחוסר בהירות של מי מנהל את המשמרת (יותר מדי צ'יפים, פחות מדי אינדיאנים) עלינו שוב על שרטון. הפעם הרוח הגיעה לעזרתנו. פרשנו מפרשים. "ייצרנו" הטייה מקסימלית ועם תוספת מנוע נשלפנו. הכל כמו שכבר ציינתי לצערי על אמת!!! וכל מקרה כזה תרגול למקרה הבא שהלואי לא יקרה

dov98

New member
והערת בטיחות ../images/Emo26.gif

את המנור תומכים לפני התרגיל הזה לא רק ע"י הTOPPING LIFT , אלא מוסיפים מעלן, רק לשם בטחון.

Alex33

New member
זו הייתה תוספת במקום...

אבל התרגיל הזה , שאכן נעזרתי בן פעם, מיועד לחירום . מי שנבון וזהיר, ובעיקר כזה שמפליג בסירה ששילם מכיסו...לא ינסה זאת כשידועה מראש בעיתיות העומק..

dov98

New member
אם זה קורה במרינה ---->

בחו"ל , הרי לא תרצה להישאר שם עד שיבוא מחפר, נכון?

lizard

New member
מקווה מאוד שנפגש על המים

בנתיים אני חצי שנה ללא הפלגה
ישמע מטורף אבל אני מחכה למשלחמה, אם זה יהיה כמו המלחמה הקודמת אז הזרים יורדים באירופה והצוערי סיפון (ואני בינהם) עולים לשרת כמלחים (AB/OS) אז...בוש קדימה תפציץ אותם ושיקח לך הרבה זמן
מש ממש מתאימה לי הפלגונת לברצלונה עכשיו, חודש חודשיים הפלגה. בערך 1000 דולר לחודש, סיגריות ואלכוהול חופשי
מה רע?

Alex33

New member
דוב, תקרא קצת נפורום שלה, פגי..

באמת מקצועית בתחום שלה, בלי להעליב את בת-ים ( שטרם יצא לי להכיר..)

dov98

New member
סתם התבדחתי ../images/Emo13.gif

ברור הרי שתרבות הים והמסורת המפוארת רבת השנים מושרשים בארצות הנכר ועלינו ללמוד עוד הרבה נהם

בת ים

New member
נעים מאד אלכס../images/Emo24.gif

לא מתיימרת אפילו להגיע לקרוסליה של הגברת הול, היא מקצוענית אמיתית!!

סקיפר1

New member
פגי לא זו שפתחה חומרים לניקוי

שירותים ומכרה אותם ל westmarin ?

Alex33

New member
ובנושא פגי..היא פעילה מאד בנושא ...

גם באתרים אמריקאים רבים אחרים, מזה שנים...היא עושה זאת במיקצועיות, התמדה, סובלנות וצניעות.. הלואי אצלנו כאלה אנשי מקצוע..

dov98

New member
לא ! כי במקום

שעליו השמש לא מכה (לפעמים כן) לא יודעים אם היא שיקסע או לא

למעלה