למור ש. המדהימה!

ohad1co

New member
למור ש. המדהימה!

אני עדיין נרגש מסיום הישראמן הראשון (ולא אחרון?) שלך, כל כך שמחתי לראות אותך מתקדמת צעד אחר צעד באימונים, וגם ללוות אותך בחלק מהם בשעות הקשות (5-6-7 שעות אימון...) והכי חשוב, לראות שהצלחת להשיג הכל עם חיוך! כל התחרות רק חשבתי עליך ועל עוד חבר שסיים קרוב אליך, וקיוותי שאתם לא סובלים כמוני
סתם חשוב לי שתדעי שנהנו בחברתך ונשמח לראות אותך גם באימונים לעונה הקרובה בזון 3. אהד וחברי קבוצת זון 3. נ.ב. מה את אומרת על נינה? אלופה אמיתית!

מור שלז

New member
../images/Emo9.gif נינה מדהימה, הרבה כבוד!

קודם כל תודה
באמת ריגשת אותי והתמונה הזו עם סוזי, היא אחת החביבות עלי, ממש תופסת יפה את הרגע הזה, את הקסם. תודה גם על הליווי והעידוד בכל האימונים הארוכים לא היתה פעם שלא חלפת על פני, באימונים ואפילו באמצע התחרות בלי לזרוק מילה טובה ולעודד ונינה - אין עליה, מדהימה מה שהיא עשתה בישראמן באמת בלתי נתפס ועוד באיש ברזל ראשון אין ספק שאנחנו עוד נשמע עליה בדיוק היום התקשרו לראיין אותי לאיזו כתבה על הישראמן ובאמצע הראיון התחלתי להשתפך על כמה שנינה מדהימה פשוט פנומן וסיפור אישי קטן על נינה: כשראיינתי את נינה, אחרי הנצחון הגדול שלה באילת, היא חזרה ואמרה שמה שהכי חשוב לה זה קודם כל להיות בן אדם. אחרי הישראמן, כשכולכם שם הייתם בקו הסיום וקיבלתם את פני (שוב תודה), אחרי כל המתח שלפני, האם אני אצליח לסיים או אפרוש באמצע עם הפציעה, נינה ניגשה אלי. עוד לא סיימתי לברך אותה על הנצחון שלה, והיא עם חיבוק ענק וחיוך גדול עוד יותר אמרה לי כמה שהיא מתרגשת שסיימתי למרות הפציעה, ואז הוסיפה "אני מתרגשת ממש כמו שאני מתרגשת מהתחרות שלי" איזה מדהימה? אנושית, מפרגנת, אכן פשוט.... בן אדם

אז אני שמחה כפליים

שלפני הטקס פגשתי אותה, ניגשתי אליה, אמרתי לה שאני לא מכירות, אבל ההישג שלה הוא פנטסטי, שהיא ספורטאית על עם לב ורוח, ונתתי לה חיבוק. היא שמחה מאוד, ואמרה שהאנרגיה מהעידוד מאוד עוזרת (ואז גם אני שמחתי מאוד). הייתי נבוכה לגשת אליה, ואני שמחה שלא עצרתי בעצמי.

למעלה