למורני3

מורני !

New member
מצטערת.

אני לא בוטחת באנשים שבאים בצורה שאתה באת ... ומציעים עזרה בדרך שאתה הצעת. זה לא הולך ככה. ושוב אני אגיד... תשרשר. ההודעות שלך יימחקו ולא בגלל התוכן אלא בגלל ההצפה. התשובה שלך לא מקובלת עליי... זה לא ``פשוט ככה``. אם אין לך תשובה יותר רצינית.. אז אין לך מה לחפש כאן. למעשה ככה או ככה אני לא חושבת שיש לך מה לחפש כאן. מעניין אותי למה אתה רוצה לעזור דווקא לנפגעות תקיפה מינית... אולי בגלל ששמעת שהן מפתחות תלות במישהו שעוזר להן.. ? אולי זה מה שאתה רוצה? שמישהי תלוייה בך וככה תרגיש כמה אתה ``גבר`` ו``עוזר`` ו``בן אדם טוב``? אני לא חושבת שיש טעם לבטוח בך... או שיש על מה. אבל.. שוב אני משאירה כאן לבנות לקבוע. כל עוד לא תעבור על החוקים של הפורום .. שזה אומר לא להשאיר פרטים מזהים כמו טלפון, לא לחשוף אף אחת, לא להציף בהודעות וכו`... אם האנשים כאן יקבלו אותך אז תישאר. אנשים זה אומר גם הגברים וגם הנשים שבפורום זה. הערה אחרונה.. אתה נכנס לפורומים אחרים ומציף שם בהקשר לנפגעות תקיפה מינית.. אני מבקשת ממך להפסיק. לא כדאי לך להגיע למצב שבו תיחסם מתפוז לגמריי... זה ממש לא נעים.

יואכים

New member
אם זה לא היה עצוב ומדאיג, זה היה

משעשע. בזמנו היה מנהל פורום אחד של נפגעי תקיפה בפורטל אחר, ועם הזמן אכן התברר שכוונותיו לא היו טהורות, היו מי שנפגעו ממנו, וכיום ניתן למצא אותו באתרי סקס ופורומים ``הולמים``. אינני אומר שזהו ``איש האהבה``. אך נשמע כאן סיכון לאחרות. אני מניח שהוא ינגח אותי - אחיה עם זה.

יואכים

New member
אל העצים ואל האבנים???

אז ככה: אתה מתאמץ מדי. אתה נדחף מדי. אתה לא יכול לצפות ממישהו שאימונו בזולת הופר בגיל צעיר, שיבטח בך כך סתם. ומצד שני, יש קורבנות תקיפה בילדות, שהחיים בבית מתעלל פיתחו בהם תלות לאנשים אלימים ופולשניים, ועבורם תוכל להיות השליט. שליט - לא ידיד. כשאתה בא לפורום כזה, של נעליך והיכנס בדחילו ורחימו, כי יש כאן המון עצבים חשופים. אתה צריך להיות רגיש ומתחשב, להביע דיעה זהירה, לא לקבוע עובדות אלא להעלות השערות ודיעות אישיות. ולמעשה זה לא ישים רק כאן, אלא בכל מערכת יחסים בריאה. אז זהו, תיקח מדבריי מה שתרצה ותשליך את השאר. רק שאם מורני חסמה אותך פעמיים, אולי היא יודעת משהו שאני לא יודע.

ממש הוצאתם אותי להורג

גם אני עברתי דברים בחיים ואני רקמנסה להקשיב.להבין.לא שום דבר אחר

איש !

אתמול והיום פרסמת הודעות בעוד כמה פורומים... בין השאר : פורום סקס, פורום הכרויות, פורום אהבה ורומנטיקה, פורום תיכוניסטים... אני לא מתכוון להתנצח איתך מעל דפי פורום זה, יכול להיות שאני טועה ועושה לך עוול, ובכל זאת אני מאד מתקשה להשתכנע שאתה מחפש לעזור. אולי אתה בכלל צריך עזרה...

נכון.פרסמתי.אבל...

אני מפריד בין הדברים.אני גם מנסהלעזור וגם להכיר אנשים שונים.אבל:

למעלה