למורן

inteligent

New member
למורן

אני עוקב אחרי הרישומים שלך בפורומים מ-נפגעות תקיפה מינית דרך פורום זה דרך סיפורים וכעת בוידויים-- את בחורה שנאנסה כתבת בשמך שלא ידעת מה היא אהבה מעולם, כתבת שאת בריאה מכל חולי , ואחרי כל ההודעות הללו לאחר מכן מיסתבר שאת כן ביקשת עזרה ומטפלת בעצמך - אחר כך את כותבת מילים של אהבה כאשר את לבדך בענין כי כמו שאני מבין אז טאירון או כפי שאת קוראת לאיש הזה מאוהב באחת ולא יום ולא יומיים אלא תקופה ארוכה.. אני באמת מנסה להבין אותך - האם את מבינה מה פירושה של ידידות?? האם את מבינה שהאיש הזה עזר לך ותו` לא?? האם את מסוגלת לחשוב בהגיון ולומר לעצמך- אין לי מושג מה אני עושה פה. אני מנסה בכל הדרכים האפשריות ובדרך דורכת והורסת אנשים אחרים.....?? כי אני רואה שאת כותבת על אהבה ובית .. ותנועות חיי יום יום כאשר הם לא ממש קורים לך במציאות.. אז באיזו מציאות את חיה? האם את יכולה לשבת עם עצמך בשקט ולהבין שאת מאוהבת באיש שאינו מאוהב בך בחזרה? אהבה היא נתינה של שניים! אהבה היא הרצון להיות לצד אותו אדם עם כל מה שכרוך בזה מבלי לרמוס אנשים שאהובים עליו אלא לקחת אותם כעסקת חבילה ועוד משהו חשוב.. עבדתי במקרה עם אנשים במצבך- אני מבין ללבך ומנסה שאת תביני גם למרות שזה ענין של טיפול ארוך : את יכולה לומר לי שאין זה ענין שלי ואני פה רק מביע דיעה ולכן כל דיעה של כל אדם חשובה לדעתי ולדעת הרב אז שורה תחתונה -- איש שיאהב אותך חזרה באותה מידה שאת אוהבת הוא יהיה האהוב שלך -- אז כשמישהו מאזין לך ועוזר לך ונותן את אזנו ומייעץ הוא ידיד טוב הוא חבר טוב הוא כל מה שתקראי לזה אבל לא אהוב ולא מאהב כמובן שאת אוהבת ומרגישה ככה אבל זה לא הדדי ולכן אני מסביר לך את כל זה. ידיד =חבר טוב מאהב= זה משהו אחר בהחלט עם הרבה תחושות אחרות

fuck`Moran-B

New member
I agree , Moran-b you shouldnt hurt anyone anymore

Moran-b , evan if you think that you cant give any human being some love , its doesnt mean that you can or should hurt him ... I only ment to teach you this little lesson

למעלה