למורי פסיכומטרי:

UrbanDK

New member
למורי פסיכומטרי:

<לא רשום בשום מקום שהפורום הוא רק ללומדים, לא?> בכל מקרה, בקרוב יש לי מבחנים למכון מסויים. כמו שאתם בטח יודעים - בשלב הראשון צריך להעביר שיעור קצר בן 5-10 דקות בצורה פרונטלית. רציתי לדעת האם יש לכם טיפים, נושאים מומלצים, דברים להיזהר מהם וכל דבר שיוכל לעזור לי בדרכי. (וגם טיפים לשלבים הבאים, אם בא לכם). תודה לכולם מראש.

Shayks

New member
קראתי פעם איפשהו ש...

אסור להגיד "אוקיי" בתדירות גבוהה כי זה מראה על חוסר ביטחון מול קהל.

fiesta1

New member
אממ...

יש לך אולי עוד טיפים כאלה? ביוני יש לי ראיון באוניברסיטה להתקבל לפקולטה מסויימת ואני לא רוצה פאדיחות...

Shayks

New member
אתה גם צריך להעביר שיעור?

בכל מקרה, הטיפים האלה זה לא משהו שאתה לא יכול לחשוב עליו בעצמך. לUrbanDK, אם אתה מכין מערך שיעור על דף, אל תקרא רק ממנו, ואל תפסיק לדבר כדי לקרוא...תכין בקבוק מים. יש עוד אלף כאלה...

UrbanDK

New member
תוספת קטנה: השיעור צריך להיות על

נושא כללי כלשהו.

"אפשר להזמין לך משהו לשתות

אני לא יודע אם רואים עלי, אבל אני מורה לפסיכומטרי. תרצי אולי פכסם עם זה?" שלחתי לך הודעה בפרטי תחת שם אחר. אצלנו יש מספר שלבי מיון. לכל שלב מוגדרות מטרות שונות. השלבים הראשונים בודקים דברים בסיסיים וטכניים יותר. לכן, ניתן להתכונן לקראת השלבים הללו יותר מאשר לקראת השלבים הבאים. אין לנו בעיה עם זה שהמועמדים יתכוננו ויתיעצו כי בכל מקרה מדובר בדברים שניתן ללמוד. הזימונים לשלבים הראשונים גם כוללים נקודות שמומלץ לתת עליהן את הדעת. בנוסף, בכל סניף יש מדריך שאחראי על הקשר עם המועמדים. אתה יכול להתקשר ולבקש לדבר עם אחד המדריכים. המטרה היא לעזור למועמדים עד כמה שניתן. אחרי הכל, ברור לנו שיש מועמדים עם ניסיון בהדרכה ( לפעמים מזיק, תלוי איפה ) ומועמדים חסרי ניסיון שיכולים להיות מדריכים נהדרים. אנחנו בכל מקרה מתכוונים ללמד את המדריכים הכל החל מהבסיס. הבנתי שאתה מכוון לאיזור ירושלים, אז אתה יכול לפנות אלי. גם אם מדובר במכון אחר. השלבים המתקדמים יותר בודקים דברים שקצת קשה להתכונן לקראתם, למשל, יצירתיות. חשוב שתבין/נו, שאין לנו כוונה לעצב את המדריכים בצלמינו. יש מכנה משותף בין המדריכים, אבל אנחנו אנשים שונים ובעלי סגנונות הדרכה שונים. מספר מדריכים מתרשמים מכל מועמד במהלך המיונים ואנו משתדלים לשבץ לסימולציות מדריכים בעלי סגנונות שונים. לכל מועמד מכינים תיק שמלווה אותו לאורך המיונים וההכשרה. כל בוחן חייב לעבור על תיק המועמד לפני ואחרי כל שלב. אני יכול לכתוב מספר עמודים בנושא. זה עסק די מורכב. אני מקווה שזה לא מפחיד אותך. זה מורכב עבורינו - לא עבור המועמדים. אני מציע לך לעצום לרגע את העיניים ולדמיין שאתה כבר מדריך. מה אתה רואה? את עצמך או את התלמידים שלך? את הבחורה על הבר או את התלמידה שבוכה כי שום דבר לא מצליח לה וכעת זקוקה לך? אני מקווה שעכשיו אתה מבין את הכותרת. בהצלחה.

UrbanDK

New member
../images/Emo140.gif קיבלתי את המסר, אני עייף

ושיכור - תגובה מחר מובטחת. תודה רבה.

א ד ו ש

New member
גבי אהוד ומאור - אם אפשר אז גם

אני רוצה את אותן ההמלצות במסרישי

א ד ו ש

New member
ואם בקשתם הוכחה לזה שפסיכומטרי לא

אומר כלום.. אני כל כך גרוע בלזכור שמות שזה לא יאמן.. (אז נמרוד אל תפגע
) פעם שכחתי שם של מישהי שיצאתי איתה (תוך כדי הדייט
)

א ד ו ש

New member
ההודעה הקודמת לא כל כך ברורה אולי..

הקשר לפסיכומטרי הוא שאין לי שום בעיה לזכור 2500 מילים (אני עדיין זוכר 95% מהן), אבל בדברים חשובים כמו שמות של אנשים אני ממש אבוד.. (אלא אם כן אתה חבר ממש טוב שלי (ב TOP 10) אין הרבה סיכוי שאני אזכור את השם שלך..)

h i l a d i

New member
אז אני מניחה ש...

אני צריכה להרגיש מיוחדת כל פעם כשאתה זוכר את השם שלי
בושה וחרפה על הדייט!!! אני מנחשת שזה לא נמשך זמן רב... חחח אני דווקא מצויינת בלזכור דברים כאלה - מספיק שאומרים לי תאריך וישר הוא נחרט בזיכרון... אני זוכרת את כל ימי ההולדת של האנשים שאני מכירה (מכירה - לא חברים שלי) וגם בני כמה הם איך קוראים להם ועוד כל מיני פרטים לא חשובים... :-S

א ד ו ש

New member
את השם שלך אני אף פעם לא שוכח.. ../images/Emo13.gif

והדייט באמת לא נגמר משהו.. (אבל אני זרקתי אותה אז זה בסדר
) פשוט הלכתי לשירותים ודפדפתי בפלאפון עד שראיתי את השם שלה וככה נזכרתי. עצוב אה?

h i l a d i

New member
יצירתי משהו ../images/Emo6.gif

אני דווקא דמיינתי שקראת לה בשם שהוא לא שלה
שכחתי שאני מדברת עם אדון 793 - אם אין זיכרון לפחות יש יצירתיות...

למעלה