למומחי וויאג'ר...

seti2

New member
למומחי וויאג'ר...

החלטתי שאני לא יכןל להתעלם יותר מהסדרה ומכוון שאין לי לווין החלטתי להוריד פרקים מקאזה. הורדתי את הפרק הראשוןcaretaker (שני החלקים) ונידלקתי. מכוון שאני לא הולך להוריד את כל הפרקים, אני מבקש מכם המלצות לפרקים. תודה מראש.

TOMPARIS

New member
אני אדרג לך ע"פ נושא הבורג

הבורג Unity מעונה 3 scorpion עונה 3+4(פרק כפול) the gift עונה 4 Drone עונה 5 Dark Frontier, Part I Dark Frontier, Part II עונה 5 Unimatrix Zero, Part I +part 2 עונה 6+7 וendgame חלק 1+2

seti2

New member
תודה עזרת לי מאוד

אבל אני מחפש גם פרקים שלאוו דווקא קשורים לבורג אלא כל פרק שמקדם את העלילה.

itstzar

New member
האמת קשה לי להמליץ על פרקים ספציפים

בוויאג'ר אבך אני כן יכול להציע לך את השיטה שאני השתמשתי כשהחלטתי לראות את וויאג'ר בעצמי (בסוף כבר ראיתי הכל כמובן
) כנס לאתר הרשמי של star trek כנס לרשימת הפרקים פלוס התקצירים, ותקרא, אפילו תראה את הפרומו, ותראה מה מעניין אותך יותר, אין ממש הרבה פרקים שמקדמים את העלילה, חוץ מהשניים הראשונים (caretaker) והאחרונים (end game שאישית לא ממש אהבתי את הסיום הסתמי יחסית) דבר נוסף, הפרקים הכפולים הם בדרך כלל הרבה יותר מושקעים אז שווה להתעמק בהם. ודבר אחרון, לכל אחד יש טעם שונה ופרק שאני אוהב לא מחייב שגם אתה תאהב, אז תשתדל לראות את כל הפרקים בהצלחה

Bajoran Preist

New member
ארר.... בעייתי....

מאוד-מאוד בעייתי... אמנם אין ממש הרבה פרקים שמקדמים עלילה, כמו שאיציק אמר, אבל למרות זאת יש הרבה אזכורי עלילה מתמשכת לאורך העונות, וכל מיני דברים שקרו במהלך קבוצות פרקים מסוימות, וחבל לפספס\לבלבל אותם בגלל צפייה לא רצופה. כמו כן, יש באמת הרבה מאוד פרקים טובים, שקשה לחשוב רק על כמה. זה נכון שיש פה ושם פרקים שאפשר לוותר עליהם(זאת אומרת, אם ממש אין ברירה. כעיקרון, מה זאת אומרת לוותר על פרק של סטאר-טרק ?!)... הייתי אומר שבעונה הרביעית והחמישית היו הכי הרבה פרקים טובים(טרם ראיתי ת'שביעית), במיוחד החמישית שהייתה לפי דעתי פשוט ענקית, אבל בכל עונה יש הרבה פרקים טובים. גררר.. אני לא עוזר נכון ?
כנראה שהשיטה של לקרוא את התקצירים היא באמת הכי עדיפה, אם כי מספוילרת למדי. בהצלחה !

itstzar

New member
משה אם תמשיך להסכים איתי ככה

כל הזמן, עוד יחשבו שאני משלם לך :)

TOMPARIS

New member
הפרקים באיכות הכי טובה הם בפוב(fov)

מאתר vcdquality.com הראו תמונות גיפ של איכותם הו ברמה של די וי די יש רק משהו מוכר בקשר להם. ואם אתה חובב את קס כדי לך מאד לראות את הפרקים before and after , the warlord עונה שלישית

Bajoran Preist

New member
מזתומרת יחשבו?

אתה רוצה לומר לי שלא שלחת את הכס...אהה, זאת אומרת, חה חה חה ! משלם לי..מצחיק...

itstzar

New member
יופי משה

אני מנסה להסתיר עקבות ןאתה רץ לספר לכולם אחר כך אל תבוא לבקש את הצ'ק אה רגע זה לא בפרטי? אופס

itstzar

New member
אני נגמלתי מזעתר

עברתי לירוקים :) (דולרים למי שלא מבין ) :)

Bajoran Preist

New member
את יודעת...

פעם הייתי אוכל די הרבה פיתה עם זעתר. ויום אחד, כבר פשוט לא. אני חושב שמעולם לא הקדשתי לכך את המחשבה הראוייה. שנייה, אני אקדיש לזה מחשבה. -מקדיש לעניין ההוא מחשבה- -עוד קצת- -עוד טיפה ודי- -זהו- אחחח, אני מרגיש שלם עם עצמי...

zulti

New member
זו אכן שאלה בעייתית אבל

אני חושב שהשיטה (כמובן מעבר ללראות את כל הפרקים) היא לבחור דמות או זוג ולראות את הפרקים המרכזיים של אותה דמות... לצורך הדוגמא, אם אתה בוחר את הדוקטור - יש מספר פרקים בעונות הראשונות (שאני לא ממש זוכר את שמם אבל זה לא חשוב לצורך העניין), ואז את Future's End בעונה השלישית שמהווה נקודת ציון מרכזית בדמות של הדוקטור, ובעונות השישית והשביעית יש הרבה מאוד פרקי דוקטור פרופר. מה שאני מציע לך זה לבחור נניח 3 דמויות ולבקש המלצות פרקים לדמויות האלה. אז לראות את כל הפרקים מנניח 5 העונות הראשונות (פשוט אנטי ספויילר) ואז לשבת ולראות את העונות השישית והשביעית במלואן.

ofirsd

New member
תהיה גבר!

ותוריד את כל הפרקים. לפני חודשיים התחלתי לראות את הסדרה כאשר כל פרק אני מוריד מ EMULE (שזה לוקח יום בערך). רק ככה באמת תוכל להנות מהסדרה.

n i v1

New member
אני מסכים

אני הורדתי את עונות 6-7 מהרשת, וראיתי אותן בשניים שלושה מרתונים מטורפים של לפני השינה.... אין כמו לראות את כל הפרקים בבום, זו חוויה מרגשת שמקרבת אותך לסדרה מאד... הציפייה לפרק הבא היא בלתי נתפסת בכלל. וחוץמזה, מה שבא ברוך הבא. כדאי

seti2

New member
הבעיה שיש לי אינטרנט רגיל...

לא מהיר, אז אם אתם לא יכולים להמליץ על פרקים לפחות תנו לי פרקים שממש לא כדי לי לראות.

TOMPARIS

New member
fury מעונה 6 לא שווה לראותו

הפרק אומנם מחזיר את ג'ניפר ליאן לפרק בויאג'ר אך הורס לגמרה את כל הדמות של קס. הסיפור נכתב ע"י ברמן אך כל מעריצי קס שונאיפ פרק זה

Lu Tze

New member
אינטרנט רגיל, זה בעייתי טיפה.

אבל לא הסברת בדיוק מה אתה רוצה, איזה פרקים אתה יותר אוהב? נניח אקשן, פגישה עם גזעים חדשים, פרקים שעוסקים בדמויות מסויימות וכל מיני דברים כאלה. אני במקומך הייתי מתחיל עם הפרקים הכפולים, אלה שיש בסוף ותחילת כל עונה, כמו שאמרו כאן, אלה הם הפרקים הכי מעניינים.

Bajoran Preist

New member
לא בהכרח

למשל אני(למרות שלא מדובר פה בי, אבל לצורך הדיון)- אף אחד מהפרקים האהובים עליי במיוחד בוויאג'ר הוא במקרה לא אחד מהפרקים הכפולים הבינעוניתיים. זאת אומרת, חלקם היו טובים מאוד, אבל, still, אני יכול לחשוב על כאלו שאהבתי הרבה יותר(כן, אפילו scorpion המהולל. או, הנה דוגמה טובה. אהבתי יותר דווקא את the gift שבא מיד אחרי scorpion). המ... אם להתעקש, אני חושב שבעונה השלישית יש הכי הרבה פרקים שאפשר לוותר עליהם, אם אין ברירה, אבל בשום אופן לא על future's end המצויין והסופר חשוב.

למעלה