למומחים שלום,

בעז 21

New member
למומחים שלום,

למומחים שלום, הגיע לידי מכשיר IPAQ POCKET PC גירסאת : H3900 . המערכת ההפעלה הפועלת עליו היא : Microsoft pocket pc version 3.0.11171 . אני חדש בתחום הפוקט PC. בכל אופן, התפרטים אפשר לומר באנגלית (למרות שבתפריט Start יש למספר אפלקציות שמות בעברית), מבחינתי שהמצב ימשיך ככה.. הבעיה היא בRegional settings , אין לי אפשרות לבחור בIsrael or heberew או משהו בסגנון, ולכן אני נתקל במספר "בעיות": 1.הלוח שנה שלי באנגלית (בעיקרון זה לא כזה בעיה) 2.יש לי אפשרות למלא את הלוח שנה בפריטים בעברית, אבל הבעיה היא ברגע שאני נותן הערות לאותם פריטים אני לאחר מכן רואה אותם בג'בריש. לאחר שיטוט בהגדרות ראיתי שיש תוכנה בשם Pbac technologies או משהו בסגנון (גירסא 3.04.000) ומסומן שם שפת ממשק :עברית. כאשר אני לוחץ על כפתור הרשיון של התוכנה הזאת לא קורה שום דבר אז אני מניח שפג הרשיון, מה תפקידה של אפלקציה זאת והאם יש לה קשר לכך שאין לי אפשרות לבחור ב"ישראל". בכל אופן אשמח לקבל כיוון :) בברכת שנה טובה, בעז גליל. נ.ב Soft reset הכוונה למצב שבו המכשיר נכבה ולאחר הדלקה ישר חוזר למסך האחרון שהיית בו?

BravoMan

Active member
הבעיה שמדובר במכשיר ישן.

התמיכה העברית שלך היא של חברת PDAC האתר שלהם: WWW.WINCE.CO.IL לפי מה ששמעתי התמיכה במערכת הפעלה WM 2002 (שזה מה שיש לך) היא בעייתית. הרישיונות של העברית אינם מוגבלים בזמן (לא של PDAC בכל אופן כי אין להם גרסת ניסיון וחבל) אבל יתכן שאי אפשר להפוך את המכשיר שלך לעברית לחלוטין. אני מציעה שתפנה לתמיכה שלהם (טלפונים ואי-מייל באתר). לגבי RESET: SOFT RESET - איתחול של המכשיר - כל התוכנות נסגרות, כל מסמך שלא נשמר נמחק, בדיוק כמו RESET בPC. HARD RESET - איתחול המכשיר למצבו המקורי (כמו שהגיע מהמפעל) - כל המידע שלך ימחק, וגם כל התוכנות שהתקנתה והגדרות ששיניתה. רק מערכת ההפעלה והתוכנות המובנות ישארו במצבן המקורי.

SaarAvigour

New member
גרסאות מערת ההפעלה והעברית ישנות

המכשיר (מהמעולים ש- HP הוציאה..) הוא די וותיק ומערכת ההפעלה שעליו היא PocketPC 2002 (שלוש דורות לאחור). אני מציע שתכנס לאתר PDAC (כתובת: http://www.wince.co.il) ותברר אם בידיך גרסת התמיכה העברית הכי עדכנית שהם מציעים למערכת הפעלה זו. כמו-כן מציע שתרים טלפון לתמיכה שלהם ותברר אם י להם טיפים בעניין. הבעייות שאתה מתאר ידועות ובמהלך הזמן נפתרו. השאלה עד היכן עודכנו גרסאות התמיכה העברית למערכות הפעלה קודמות. =============== סער אביגור

למעלה