למומחים שבינינו

למומחים שבינינו

האם תוכנית האימונים הזאת טובה (אחרי ששיפצתי ממה שאמרתם לי פעם שעברה ) - יד קדמית – עמידה 3*30 - בטן – מכשיר , חמש דקות - כתפיים – בעמידה הרמה קדימה , 3*15 - בטן צדדית 3*15 - יד אחורית – (עמידת 4 ) 3*15 - רגליים (תאומים) 3*15 - יד אחורית בשכיבה 3*10 - ירכיים 3*12 -כפיפות מרפקים 4*10 - גב – שכיבה על הבטן הרמת משקולות 3*10 - לחיצת חזה – 3*15 - כתפיים , בעמידה הרמה לצדדים 3*10 - קפיצה על חבל מה להוסיף מה לא טוב ? מה להגביר את המינון ? בקיצור מה דעתכם תודה מראש

כמה עובדות חשובות ששחכתי לציין

כל התרגילים נעשים עם משקולת 5 קילו או 4 אני יכול להחליף וחשוב לי לבנות גוף !!!!!!!

sowhatt

New member
אתה לא מכיר את הבן אדם אז

אי אפשר לומר לו איך זה בשבילו. אם המשקלים לא קלים לו אז שימשיך. אם המשקלים קלים לו, אז הוא צריך להחליף משקל.

sowhatt

New member
האמת?

מרגיז אותי שנכנסת לפורום לא לפני הרבה זמן ואתה לפעמים נותן הצעות והמלצות כל כך לא נכונות, קודם לדעת. אח"כ להמליץ. אם לא בטוחים לומר שלא בטוחים ושאתה לא מומחה [כי אתה לא] או לא לרשום כלום. ראיתי את ההמלצות שלך לאנשים רבים, והן המלצות שגויות!

lironetedgi1

New member
תעשה טובה

ופשוט תשתוק טוב?!אני מדבר מנסיון אישי זה הכל אז תפסיק לזין לי את השכל

tommythecat

New member
אביבה! שקול מילה! ../images/Emo67.gif

הוזהרת יותר מפעם אחת ע"י רמי, ולמרות זאת אתה ממשיך להתנהג בגסות ובוולגריות כלפי משתתפים אחרים בפורום. sowhat צודק במה שכתב. אתה נותן למשתתפים עצות (לרוב שגויות) בביטחון כזה שלא ברור על מה הוא מתבסס. כל טוב, יוסי

sowhatt

New member
אם יש לך מוטות אז

תלך לחנות ספורט, מגה ספורט או חנות אחרת, ותקנה 4 משקולות של משקל נמוך, אני חושב שהפלטה הכי קלה שמוכרים זה 1.25 ק"ג אבל אני לא בטוח. בכל מקרה, 4 פלטות של 1.25 ק"ג לא יקר במיוחד, וככה אתה יכול להוסיף 2.5 ק"ג לכל מוט, או לשחק עם המשקלים איך שאתה צריך.

למעלה