למומחים ב tng

AnGeLiCo

New member
למומחים ב tng

אחרי שסידרתי כמה בעיות שהיו לי במחשב ראיתי את הפרק brothers (הפרק שבו דאטה ולור נפגשים אצל ד"ר סונג). בגלל שבהתחלה הוא לא עבד לא ראיתי אותו בתוך הרצף של כל הפרקים ועכשיו כשראיתי אותו משהו לא מסתדר לי. הפרק נמצא בעונה הרביעית (פרק 3), פרק אחד אחרי שפיקארד חזר מביקור אצל אחיו, ווסלי קראשר מופיע שם עם מדים רגילים, ודרגות של Ensign. אם אני זוכר טוב, בעונה השביעית לקראת הסוף יש פרק שוסלי חוזר לביקור באנטרפריז ומודיע לכולם שהוא עוזב את האקדמיה והולך עם ה Traveller. אם מישהו קרא את הכל ולא נרדם, איך זה יכול להיות שמ ensign הוא חזר לךהיות קדט????

S h a y 9 9 9

New member
לצורך העיניין אני יכתיר עצמי למומחה

Tng תראה ,זה מאוד פשוט, ווסלי ידידנו הגיע לאנטרפרייז בגיל צעיר מאוד והתגלה ע"י הטרבלר וע"י אמו הפסיכותית בתור ילד גאון (Boy ginuse אם ככה כותבים את זה) ווסלי ידע והכיר את הכפתורים והלוחות על הגשר וקפטן פיקראד על אף האיפוק הרב היה ממש מודהם ממנו... בקיצור... בתור מין בדיחה שכזו קפטן פיקראד החליט להעניק לווסלי דרגת סג"מ בפועל acting ensign כדי שהוא יוכל לשבת ליד כסא הקפטן ולשחק עם הכפתורים(!!) ובמשך שתי עונות מלאות מילא ווסלי הצעיר את תפקידו נאמנה... בסוף העונה השלישית ווסלי היה צריך לעזוב בכדי להצטרף לאקדמיה באותו פרק קרה משהו לחללית (אני לא זוכר) וזה גרם לווסלי להשאר עד הרגע האחרון על האנטרפרייז ולפספס את האוטובוס החללי לכודה"א ולכן הוא נאלץ לדחות את האקדמיה בשנה נוספת (תרוץ עלוב) ולהשאר על האנטרפרייז ,קפטן פיקראד החליט שבעקבות אומץ לבו והרגשת מחויבתו של ווסלי הצעיר אינו ילך עוד עם דרגה פטאתית כגון סג"מ בפועל והוא נתן לו העלאה בדרגה ל סג"מ מלא! (ממש מרשים!!! NOT). בסוף העונה הרביעית ווסלי נסע סופית לאקדמיה אמר ביי לכולם והפך להיות צוער ... הנסיון הרב שרכש באנטרפרייז נתן לו נקודת מבט שונה על החיים מאשר שאר הצוערים אבל לא נחשבה לו לדרגה...

AnGeLiCo

New member
תודה רבה, אבל....

ד"א, אם כבר אז כותבים genius, ואם כבר אז אומרים genius boy, לא ההפך. אתה יכול לבדוק מה בדיוק הקטע שגרם לו להישאר ולקבל ensign, אני לא זוכר את הקטע הזה בדיוק. אם אני זוכר טוב וסלי לא הגיע לאקדמיה כי הוא נכשל במבחנים באיזה סטארבייס, שהיו שמה עוד איזה בחורה חתיכה (איך לא) ויצור כחול, ואז הוא כנראה ניסה עוד פעם ונעלם לאקדמיה מתישהו, כי אני לא זוכר את הפרק שהוא עזב. מצד שני, יכול שזה אחד מהכמה פרקים שחסרים באוסף שלי (ואל תגידו לאח שלי שאמרתי את זה....).

S h a y 9 9 9

New member
Ménage à Troi

זה שם הפרק שבו הוא מקודם לסג"מ מלא... אמא טרוי וקאנסלר טרוי נחטפות ע"י פרנגי ובאותו זמן יש כל מיני בעיות באנטרפרייז בסופו של דבר ווסלי מציל את היום ע"י כך שהוא מגלה את הספינה הפרנגית המוסוות או משהו כזה... הפרק שבו הוא עובר מבחנים עם החתיכה והבחור שנראה כמו דג כחול זה בפעם הראשונה שהוא מנסה להצטרף לסטאר פליט ומכיוון שהוא עוזר לבחור הכחול הוא נכשל במבחן שלו והבחור הכחול נכנס לאקדמיה במקומו! (כל הז*ן) אח"כ קפטן פיקראד מספר לו בסוד שגם הוא נכשל בטסט ראשון... ואגב כן אומרים boy genius זה ביטוי לא חלק ממשפט...

AnGeLiCo

New member
תודה עוד פעם...

...וכנראה שבאמת חסר לי את הפרק הזה, כי לא זכור לי משהו בסגנון, אבל אני יחפש. מקסימום יש קאזה. ובכל מקרה כותבים genius ולא ginuse.

אם זה קריטי לך

יש לי אותו מוקלט (כמו את רוב הפרקים של tng תרגיש חופשי לעשות בזה שימוש...) טרקים למען טרקים, תמיד.

למעלה