למומחים בלבד

kernel32

New member
למומחים בלבד

שלום, יש לי טבלה באקסס שבה נרשמות כניסות ויציאות. (ז``א בשדה מסוים נרשם ``כניסה`` או ``יציאה`` בהתאם לפעולה). אני מציג את הנתונים ע``ג datagrid . השאלה: איך אני מסמן בצבעים נפרדים את שתי הפעולות? (ז``א שעל אותה תצוגה תופענה כל הרשימות של ``כניסה`` בצבע אחד, וכל רשומות ה``יציאה`` בצבע אחר). תודה!!! דר קרנל.

syossy

New member
תשובה

אחרי מילוי הנתונים אתה עובר ב Loop או על ה Grid או על ה Recordset ולפי הערך צובע את השורה הרלוונטית. ע``מ שהמשתמש לא יראה הבהובים, בצע Redraw = False ואחרי כל הפעולות הנ``ל בצע Redraw = True. בהצלחה, יוסי

kernel32

New member
(תודה) ואיך מתקינים ברשת?

יש לי שני יישומים שעובדים על אותו מסד נתונים (אקסס), וכולם אמורים להיות מותקנים על רשת. איך ואיפה אני מתקין את המסד (האם סתם להתיק אותו לשרת?) ואיך אני מפנה את הנתונים למסד הנתונים שכבר לא נמצא באותה תיקייה שלהם (כרגע אני משתמש APP.PATH...). תודה!

syossy

New member
תשובה

שלום, כן , אתה יכול להעתיק את מסד הנתונים לרשת וכולם יקראו ממנו. לגבי איך אתה פונה אליו, אני ממליץ לך לכתוב קובת INI בו רושם כל משתמש את המסלול המדוייק למיקום ברשת בו יושב מסד הנתונים, ואתה בתוכנית , בעזרת פונקציית API: GetPrivateProfileString קורא את המסלול המדוייק. בהצלחה, יוסי

למעלה