למולי השולתתתת!!!!!1111...ץ

למולי השולתתתת!!!!!1111...ץ

בה קורה גבר, בקומיקאזה אסור לשרשר כ"כ אופטופיק, ופה גליה אהבת אותנו אז היא לא תמחק... נאצי...? לא מתחבר לחום ולמגפיים החומות...מעבר לזה..אין לי בעיה איתם מחולינקיות...אם תבוא לאילת אולי נוכל לסדר איזה מודל 90 ככה...מצב מכני מעולה.. דבר איתי, ולאן אתה בכלל נעלמת..? ואיפה בכלל רוקי 2?

mulon1984

New member
יש לך מושג

האם יש לך מושג כמה מוזר יצאת עכשיו? אנשים לא יודעים על מה אתה מדבר!!! רוקי 2 נמצא איפשהו. לא יודע איפה. אבל איפשהו זה בטוח. יש לי איזה 50 תסריטים שדניאל כתבה ואני צריך לחתוך אותם למשפטים, לערבב הכל בבלנדר (לא הירחון הז"ל, אלא בלנדר במציאות) ואז להדביק באקראי את השורות. אגב, ככה כתבנו את התסריט לחוברת הראשונה. ובנוסף, אבשלום קור התקשר אלי (אנחו אחוקים) ואמר שאם אתה לא מפסיק להשתמש ב"שלוש נקודות" (להלן: ...) הוא ישבור לך את שתי הרגליים.

אבשלום קור מקסימום יכול

לבוא ולמצוא את הבניין שלי (משחק מילים מטורף) כמוכן, זו נשמעת דרך מאד מעניינת ליצור קומיקס, תוכל לרשופ פטנט, תחשוב על זה.

mulon1984

New member
ממש משחק מילים מטורף.

בחבובות מורידים את הכובע. לא נראה לי שאני יכול לרשום על זה פטנט, הרעיון בא משמועות שככה אוהד פישוף כתב את השירים של נושאי המגבעת.

אמרתי לך שהם להקה

על הפרצוף לא? אם לא, אז הנה: נושאי המגבעת על הפרצוף...! (שמת לב לשלוש נקודות?) בכל מקרה, שאני עובר לא רק את הכוכבע מורידים...

mulon1984

New member
?!?!?!?!?!?!?!?!?!

dude, אני אדמיין שאמרת את זה כשאתה שיכור\מסטול\מזריק הרואין. אין מצב שאמרת שהם להקה על הפרצוף.

mulon1984

New member
היי! היי!!!!

אודי זה הארדקווווווורררררר מאדאפאקההההה!!!!!!!!!!!!!!!1

ailag

New member
גליה לא תמחק פשוט כי מותר אופטופיק

(כל עוד זה לא מפריע לאונטופיק, שרשורים נפרדים וכל זה) ועכשיו אני אשב פה עוד שעה ואנסה להבין מה אמרת בשאר ההודעה.

למעלה