למוזה....

למוזה....

כ"כ הרבה זמן רציתי לרשום לך את המכתב הזה ולא העזתי.... עכשיו פה בפורום שאת מנהלת אני יכול לשחרר את יצריי. מאז אותו לילה בו הכנסת פיטזויליה לנחיריי ומעכת חיי הם לא אותו דבר. מאז אותו לילה ששיחקת איתי שימפנזה ומטפל בספארי חיי הם גיהינום מאז אותו לילה שהכרחת אותי למרוח לך חמאת בוטנים בבית השחי חיי הם כאוס את נבלה סרוחה מוזה איני מעוניין לדבר איתך יותר אני לא מחבב אותך עוד כל יחסינו התדרדרו לתהום שנפערה כמו פיך שרואה אוכל.... נמאס לי מסטיותייך המוזרות.....ולא אהיה מוכן יותר לעשות את הדברים הנ"ל: 1 - לא אהיה מוכן להתלבש בפינגווין ולהגיד לך בקול מצחיק וצפצפני "היי מוזה אני רוצה ללקק לך את הטוסיק" 2 - לא אהיה מוכן לרקוד לך בעירום ריקודי עם בולגריים ולצלילי יונה פעמונה" 3 - לא אהיה מוכן להחדיר לנחירייך ביסלי גריל ולמעוך 4 - לא אהיה מוכן לדמות את שיערות גבותיי לצמר גפן מתוק ולתת לך לתלוש ולאכול. לעולם לא אדבר איתך עוד. סנופקין.

tivol man

New member
לא יודע מי אתה בכלל

ולא איכפת לי אתה לא רצוי פה, למקרה שלא הבחנת!!

ה מוזה

New member
מוזה מנפנפת בדגל לבן ../images/Emo13.gif

תודה יקיריי ויקירותיי מר סנופ הוא אינו רציני כלל וכלל הוא איש מקסים עם הומור מוזר (מוזר קטן עליו) חחח.. אל דאגה - הוא אוהב אותי יותר מטיול בספארי יותר ממסע לקוטב הצפוני על מקלות ארטיק הוא פשוט התלוצץ לו כאן בשעת לילה הזויה
זוהי צפירת הרגעה

שיריה

New member
צריכים עזרה... ?

אני נורא טובה עם סנופקינים ברוטב עראק! סנופקין... ארצה! ומוז... תודה שביקשת בשבילי שלשום חזק כן אני עדיין מחכה... (הטלפון עוד לא צילצל...)

אתה רואה מה זה....

עם הודעות כאלו אפשר לדעת כמה מעריצים יש למוזי ...
איך אומרים : " תן לה בראש!"

tivol man

New member
פורום חדש נפתח.

מועדון המעריצים של... נכון! מוזית! ברכותינו! ~אנא גשי לדוכן הקבלה כדי לקבל את שובר הכניסה למאחורי הקלעים..~

סנופקיאן.... |חיבוק מחזק|

כולנו כאן, חווינו את החוויות המשפילות של מוזה.... עברנו את הגהנום... ואנו כאן... איתך!
קבוצת תמיכה לנפגעי המוזה

אין מה להגיד....

טילטלת אותי קשות, זיעזעת גם אותי בזעזועים קשים ביותר, ואת עוד שואלת אם לקחת אותי לסאפרי??? מוזה! התייבשי לך (את רטובה לגמרי- אמרנו לך לא ליקפוץ לתנינים!)!

עצה

מאיזה חלום יצאת שככה אתה מעז לדבר על מוזה ואם יש לה סטיות זה אומר שאתה צריך להיות שותף שלהם?

למעלה