למודקס ולמיקטל

למודקס ולמיקטל

הלכתי היום לביה``ח 10 והנוירולוג רשם לי למיקטל במקום למודקס. אני לא יודעת אם לקחת את זה או להתקעש על למודקס כי לפי מה שהבנתי אין את התרופה בצבא. זה ממש מעצבן שבאזרחות למודקס יותר זמין ובצבא זה ההפך... תודה.

זה באמת מעניין......

בהתחלה זה היה רק למיקטל, בשלב מסויים (אחרי כמה שנים) עברו ללמודקס ומאז אם חסר להם למודקס הם נותנים למיקטל. לא הרגשתי בשינוי בגלל זה. ההתקפים שהיו לי היו בגלל חוסר זהירות, לא בגלל משהו אחר
טוב לדעת

mori17

New member
אחחח כמה אופייני לצבא

ברור שלהתעקש על למודקס!! לי בפעם הראשונה רצו להביא לימוגין אנערף איך קראו לזה....תרופה גנרית כמו למיקטל ולא רציתי כי ידעתי שזה לא מה שאני צריכה...עשיתי מלא בלאגן בסוף הביאו לי קופסא אחת ואמרה לי לדאוג להשיג אישור כדי לקבל את הלמיקטל המקורי. מוזר בכלל שהביאו לך למיקטל כי זו תרופה יקרה ורק מי שיש לו אישור לתרופה המקורית מקבל אותה... קיצר תתעקשי על למודקס ולא שום תרופה אחרת כל עוד הנורולוג אומר אחרת. שירות קל מורי

תודה על התגובות...

איך אני עושה את זה בדיוק? מבקשת חו"ד שניה מהבסיס שאליו אני אשובץ? ואם אין את התרופה בצבא?

mori17

New member
עונה

קודם כל את צריכה חו"ד של הנורולוג האזרחי שלך לפני שהתגייס או נורולוג של הצבא(את במעקב אצל רופא צבאי?) אחרי שעברת אצל הרופא המומחה הוא נותן חו"ד שאותו את מעבירה לרופא(כמובן לצלם אותו לפחות יותר מפעם אחת שיהיה לך עותק) והוא מעביר את זה לקר"פ פעילה שם הם מחליטים אם לאשר את החו"ד דעת הוא לא. תעשי לי טובה אל תסמכי על החובשים שישלחו לך תגידי שאת רוצה!!! חבל שלא עשיתי את זה מהתחלה...אחחח צעירות
נראה לי שיש את כל התרופות....03031323 זה המטכלי של בית המרקחת בצריפין תבררי אם יש שם את התרופה שאת צריכה. בהצלחה מורי

למעלה