למודים לתואר שני

hohmatb

New member
למודים לתואר שני

מכון הדסה שלום, אני בוגרת תואר ראשון במדעי החברה של בר אילן.לא מצאתי עבודה בתחום כיוון שזו השכלה אך לא מקצוע. מהיכרות שלי עם עצמי אני זקוקה לעבודה עם אנשים,ביחוד לעבודה כזו שבה יוצרים קשרים בינאישיים,כמו פסיכולוג או סוג אחר של טיפול באנשים. (וכרגע עובדת במחלקת כספים בחברת הייטק ולמרות התנאים הטובים מרגישה חוסר סיפוק גדול בעבודה.)ניסיתי להכנס לתחום משאבי אנוש אך השוק מוצף והם דורשים ניסיון.אני רוצה להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה אך עם ממוצע של 85 אין לי סיכוי. האם תוכל/י בבקשה להמליץ לי על לימודים לתואר שני,הסבה או אפילו קורס שמשלב עבודה עם אנשים,יצירת קשרים בינאישיים,הושטת עזרה לזולת.עדיפות לאזור המרכז אך אפשרי גם אזורים אחרים(אני קראתי בפורום על סיוע באמצעות בע"ח,אך ממה שביררתי אין כל כך תעסוקה בתחום. תודה מראש.

Golgi

New member
למה שלא תעשי הסבה לעבודה סוציאלית?

יש אפילו תוכניות של לימודים לתואר שני ביחד עם ההסבה, כך שבסוף תצאי עם תואר שני בעבודה סוציאלית + רשיון. שמעתי שיש מסלול כזה באוניברסיטת חיפה, אך אולי יש גם במקומות אחרים. נראה לי שכדי להתקבל צריך ממוצע מעל 87, אבל יכול להיות שיש אפשרות לעקוף את זה...למשל, להתקבל במעמד מיוחד, להתחיל לקחת קורסים ואז על-סמך ציונים לעבור למעמד "מן המניין". בכל מקרה, את יכולה לעשות הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית, שם הדרישות, עד כמה שידוע לי, הם ממש לא גבוהות ויש את זה כמאט בכל האוניברסיטאות (שוב - לא בטוח).

hohmatb

New member
א. תודה...

אני חשבתי על זה גם,נרשמתי להסבה בעבודה סוציאלית במכללת יו"ש. אבל רציתי לשמוע על עוד רעיונות ומקומות כל עוד לא נסגרה ההרשמה.אשמח עם מכון הדסה יוכל לתת לי פרטים על מוסדות לימוד,ביחוד על התוכנית שציינת תואר שני בעבודה סוציאלית יחד עם הסבה.(אשמח לשמוע על כל האזורים בארץ). ו..golgi תודה על ההתיחסות והתשובה.

עבודה סוציאלית- הסבת אקדמאים

להלן מוסדות הלימוד בהם ניתן ללמוד עבודה סוציאלית במסגרת הסבת אקדמאים: 1. תוכנית הסבה לעבודה סוציאלית לבעלי תואר ראשון. תואר ראשון שנתיים מסלול יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס לעבודה סוציאלית ותוכנית שוורץ, י"ם 2. לימודי הסבה לעבודה סוציאלית. הסמסטר הרביעי יתקיים בקמפוס אונ' בר אילן ברמת גן. תואר ראשון שנתיים מסלול יום תואר ראשון 04/6927704 ת.ד.160 ירושלים 11 13206 מכללת צפת, לימודים אקדמיים 3. מסלול להסבת אקדמאים לעבודה סוציאלית. תואר ראשון שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/9066197 ת.ד. 3 44837 מכללת יהודה ושומרון אריאל, לימודים אקדמיים 4. תוכנית הסבה להכשרת אקדמאים לעבודה סוציאלית. התוכנית לא תפתח ולא היה רישום לתשס"ז. תואר ראשון שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, בי"ס לעבודה סוציאלית 5. הסבה לעבודה סוציאלית לבעלי תואר ראשון. תואר ראשון שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, בי"ס לעבודה סוציאלית, רמת גן 6. תוכנית ההשלמות לקראת לימודי תואר שני בעבודה סוציאלית. שנת השלמות + שנתיים לימודים לתואר שני. תואר שני שלוש שנים מסלול יום תואר ראשון 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה ללימודי רווחה ובריאות 7. מסלול הכולל כתיבת תיזה. יום/ יומיים בשבוע. לבעלי תואר ראשון בממוצע של 85 לפחות, עדיפות למסיימי מדעי התנהגות: פסיכולוגיה סוציולגיה. תואר שני שנתיים וחצי מסלול יום תואר ראשון 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, בי"ס לעבודה סוציאלית, באר שבע

hohmatb

New member
תודה רבה מכון הדסה,. ועוד שאלה

איזה מקצועות בתחום הטיפול ניתן ללמוד לתואר שני עם ממוצע בסביבות ה 80? אני יודעת שהשאלה נשמעת כללית מדי..(אני מאוד היתי רוצה להמשיך לתחום הפסיכולוגיה אך הממוצע שדורשים שם הוא מעל 90.)אך אולי בכל זאת אפשר לשמוע על רעיונות ומקומות. תודה מראש,ואני הולכת לברר על המקומות שרשמת לי לגבי ההסבה.

למעלה