למה?

חופשימי

New member
למה?

לא היה יותר קל להירו מהעתיד לחזור לזמן שסילר היה קטן ולהרוג אותו ?

t a m u s

New member
נכון אבל אם זה היה ככה

אז לא היה לנו סדרה אם הוא היה הורג אותו כבר מההתחלה אז לא הייתה עלילה אחרי הכל כל הסדרה מבוססת על סיילר ועל דרכים להשמיד אותו ....אם המתסריטאים היו עושים לנו חיים קלים הסדרה לא הייתה מעניינת כי כבר ראינו את החיים הקלים שהם עשו לנו בפרק האחרון שעשו אותו הכי עלוב שישששששששששששששששש אבל מה באמת היה יכול להית מענייין אם היו חוזרים להרוג אותו בילדות....

עכשיו הוא הרג את הזה שממיס דברים

מה הוא יעשה לו נו שכחתי איך רואים לו חח איזיק נירא לי חח

Elad07

New member
לדעתי הירו מוסיף אבל במיוחד הורס../images/Emo58.gif

את ההגיון בסדרה כי לפי פרק 20 הירו העתידי שולט לגמרי על הכוחות שלו כנ"ל לגבי פיטר. אז למה לעזאזל אחד מהם או שניהם ביחד ישתגרו כל פעם עד שהם יצליחו לשנות את העבר(שישנה את העתיד)ולהרוג את סיילר!! פיטר מזמן היה יכול להביא את מייקה מלפני הפצצה ואז ניקי הייתה מרוצה.
בקיצר...הירו די הורס את ההיגיון...אה גם עוד דבר בפרק 20 פיטר היה יכול לעצור את הזמן ולהרוג את סיילר!!!!
וואי אם היה לי את הכוח של לחזור לעבר...הייתי חוזר ליסודי וצוחק על המורה שסיפרה בשעורי חינוך על הקוצב לב של אבא שלה (שמת כמובן הרי איך היא תביא לנו לכיתה את הקוצב אם הוא עוד לא מת??!?!?!?!היא הביאה אותו!!!
). גם הייתי מביא מארה"ב איזה סוסיתא מודל 1841

נעה666

New member
מצד שני

הם היו יכולים להרוס הכל! אי אפשר לדעת מה היה קורה אם הם היו הורגים את סילאר בעבר! יכול להיות שאפילו יהיה גרוע יותר!

Slow Cheetah

New member
נכון, הם יכלו להרוג את סיילר הילד. ../images/Emo58.gif

אבל תראה, אם הם היו הורגים את סיילר באמת לא הייתה סידרה, ויכולים לקרות דברים הרבה יותר גרועים. אם לא היה את סיילר, לא היה למה להציל את קלייר, והכל היה שונה. הם לא יכולים לעשות את זה, כי זה לשנות לגמריי את העתיד, ויש סיכוי שהם סתם לא היו עושים כלום בכוחות שלהם, וצ'נדרה סורש היה מתנהג באופן שונה, ואז בכלל היה יותר גרוע.

Slow Cheetah

New member
עוד כמה הוספות: ../images/Emo58.gif

אם לא היה הציל את קלייר, פיטר לא היה סופג שום כוחות. הוא היה מנסה לעוף שוב, וכמובן לא היה מצליח, ויש סיכוי שהוא היה מת [ניית'ן לא יכול תמיד לעוף אחריו], או שהיה מאושפז בבית חולים פסיכאטרי או משהו כזה.

noyil

New member
כי אז העתיד ישתנה בצורה דרסטית

אם מישהו היה הורג את היטלר ב1930, אז מלחמת העולם השנייה הייתה מתרחשת מאוחר יותר והיו לה השפעות קשות יותר. אם סיילר לא היה הורג את כל הגיבורים שהוא הרג, אולי ההשפעות היו קשות יותר באסון הבא. לא רק זה, הגיבורים לא היו מתאחדים ולא היו יכולים למנוע עוד אסונות..

למעלה