למה

suicidal sheep

New member
למה

אף אחד לא אומר משהו על ההופעה המצוינת של גיידנס אתמול?? לא שאני חנפן.. אבל היה מצוין.. (גם יצא חרוז..) אילן.

j i m m y

New member
נורא רציתי לבוא... כ"כ נורא

שזה כאב.. תשאלו אפילו את אופיר. חבר שלי היה אמור להסיע אותי אבל בדקה ה-90 (בדיוק בשעה 2100) הוא התקשר ואומר שהוא לא יכול..

j i m m y

New member
אממ.. ושאלה לכבשה האובדנית..

מאיפה הכינוי הזה? יש סיפור מאחוריו ? (מכיר את Suicidal Dream של סילבר צ´ייר ?) My suicidal sheep.. Voices telling me what to do my suicidal sheep(dream) I´m sure you will get yours too

NEGOSILVERJAM

New member
סילברצייר

השיר הזה מעולה וסילברצייר בכלל מעולים ולחשוב שהם היו רק בני 15 שהם הוציאו אותו

j i m m y

New member
בכלל סילברצ´ייר להקה עם שירים טובים

בהנחה שהם באמת היו בני 15, זה לא כזה קשה לכתוב שיר כזה.. בגיל הזה יש המון מחשבות מהסוג הזה, שאתה נעשה נורא רגיש לסביבה וכל פיפס קטן יכול לגרום לך לרצות למות. בגיל הזה בא שיא היצירתיות, שבאה כתוצאה מרגישות לסביבה. כל דבר יכול להראות כשיא המוזה.

Vsilver NJ

New member
אז אני אצטרף...

למרות שכבר התחנפתי המון...!! היה מ-ד-ה-י-ם!!! ג´ודית.

suicidal sheep

New member
איזה כבוד..

שואלים אותי שאלה.. :) אאאאמם האמת שאני מכיר את השיר אבל אף פעם לא שמתי לב לשורה הזאת.. בכל מקרה יש איזהשהו סיפור.. הוא קצת אאאממם.. עצוב.. הייתה לי להקה פעם שקראו לי צ´יפ שיפ.. cheap sheep in english טוב בעצם עזבו זה לא מעניין אף אחד ואני קצת לא בראש של לספר..

Chee

New member
אני ממש אוהב את השם גבר!

ותודה כ"כ על הפידבוק על ההופעה חשוב לנו לשמוע. תודה רבה

Vsilver NJ

New member
אבל אבל אבל

הוא באמת חתיך! מי שלא היה בהופעה, אתם צריכים לראות אותו מנגן (יש לי תמונות יש לי תמונות).. יש לו חיוך כזה מאמי!! טוב אופיר תעשה לי טובה? אל תראה לחברה שלך אף פעם את הפורום הזה... היא תבוא אליי הביתה ותעשה לי דברים רעים!

chinchila

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo66.gif../images/Emo123.gif

וואלה!? בנים רעים אוהבים בנות כנועות...!

Vsilver NJ

New member
אז....................../images/Emo9.gif

אני שלך אופיר!!!!!!!!!!!!!
אני אעשה מה שתרצה, רק קח אותי!!!! (יו אני מה זה נהנת מזה!)

למעלה