למה ?

למה ?

הבחורה היחידה שבאמת מענינת אותי, ש"בשביל כוס קפה איתה הייתי נותן גם אלף דולר" , שבמהלך החודשים האחרונים היא היחידה שעשתה לי פרפרים בבטן אחרי תקופה ארוכה שלא הרגשתי ככה ... פעם יכולתי לפחות לפנטז שיום אחד אני אצא איתה, עכשיו גם את זה אין לי
לא יכול להסתכל לה בעיניים עכשיו אפילו שלום אני לא מסוגל לומר לה כשאני רואה אותה ואנחנו בקושי מכירים האחד את השניה ! מצטער, כבר יומיים שאני מתמודד עם זה מחדש ... אוףףףף !!!!

H20

New member
אתה בעצמך כותב

שאתם בקושי מכירים זה את זו.אז למה היא כל-כך מעניינת אותך? על סמך מה היא עשתה לך פרפרים בבטן? מראה חיצוני בלבד או מה? ואגב, למה בדיוק אתה לא יכול לפנטז יותר על לצאת איתה?

babe10

New member
Say What?

אלף דולר בשביל כוס קפה? וואו. יש לי בבית שלוש מכונות. קונה?..
יקירי - אנא פרט הסבר נמק והבא דוגמאות. חלמה דווקא היא עושה לך פרפרים אם לא הכרתם? למה אינך מסוגל להסתכל לה בעיניים? מה בדיוק קרה שם? קצת קשה לענות ולייעץ ללא מידע הולם ומספק. אנא, עזור לנו לעזור לך - ודיק בלאק המבט העצוב הזה. איפה הצחוקיה? הדחקיה? יאללה, שתף שנוכל לעזור באמת. נשיקות.

אני חייב ? טוב, בסדר, קצת הסברים

היא לומדת איתי קצת קשה להסביר וגם אין לי הרבה חשק ... הייתה תקופה שניסיתי להתקרב אליה (לבקש חומר לצלם, לשאול שאלות, נו, אתם יודעים) ויש לנו פה ושם ידידים משותפים. אני מכיר אותה וזה בהחלט לא רק על סמך מראה חיצוני ! אבל היחסים ביננו הסתכמו בפחות או יותר שלום הדדי ולפעמים משפט פה משפט שם. בסופו של דבר, לפני חודש זה היה (פתטי שלא התגברתי, אני יודע, חשבתי שכן) עשיתי את הצעד המתבקש והיא סירבה. זהו, אני מרגיש שזה טיפשי בכלל שאני עדיין מושפע מזה ...

babe10

New member
טיפשי?

הגזמת. זה משפיע עליך. כי זו מישהי שהיית מעוניין בה ועדיין. כי העזת, ומה לעשות - סירוב תמיד מכה לנו בבטן הרכה של האגו. זה בכלל לא טיפשי ולגמרי מובן. אבל יקירי - אם ניסית והיא סרבה - תמשיך לדבר אתה כאילו כלום לא קרה. ניסית. לא הלך. לא ביג דיל. אין טעם להתבייש להסתכל לה בפנים. קורה. לאנשים יש טעם שונה. אם אני הייתי נשברת מכל אחד שאמר לי לא - כבר מזמן היית בא עם מטאטא לאסוף את השברים. מנסים. הולך? יופי. לא? לא נורא יש המון בחורות בחוץ אחת מהן (לפחות) תגיד לך כן. אני יודעת שזה לא פשוט, אבל אין ברירה. להמשיך לחיות. יהיה בסדר. אנחנו אוהבים אותך. זה לא מספיק?..

../images/Emo9.gif תודה

ניסיתי להמשיך הכל כרגיל אבל א. היא התחילה להתעלם ממני אחר כך בצורה די מופגנת ב. מצד אחד מה שכתבת הגיוני מצד שני אני מעדיף להיות רחוק ממנה ככל האפשר

אה ואגב

"בשביל כוס קפה איתך הייתי משלם אפילו אלף דולר" זאת שורה משיר של שלמה ארצי שמשום מה אני מתחיל להזדהות עם השירים שלו יותר ויותר בזמן האחרון וזה מתחיל להדאיג אותי "מציע לך אותי, תהיי חכמה, תגידי לי כן"

סיכויים וסיכונים

לנסות להתחיל עם מישהו זה תמיד סיכון, ברמה כזו או אחרת, ובמיוחד במסגרת שבה ממשיכים לראות אחד את השני בכל מקרה. אני מכירה כאלו שרק בגלל זה דחו ודחו נסיונות להתחיל קשר עד לסוף הסמסטר או השנה, ובינתיים גם העצימו את מידת הערגה שלהם אך גם מיסמסו כל סיכוי לקשר. לקבל את ה"לא" אחרי שהעזת זה תמיד לא קל, אבל היית חייב לנסות וטוב שניסית. בפעם הבאה, או בזו שאחריה בטח תשמח מאוד על הנסיון. תמיד תיקח בחשבון שהאהבות הכי גדולות והכיבושים הגדולים מייצגים סיכון גדול.

ortal_sh

New member
קודם כל ,

שלום לך , דבר שני , תתעודד , לפחות ניסיתי, אם לא היית מנסה אף פעם לא היית יודע אם היה לך סיכוי ! אז אל תרגיש רע , יהיו עוד הרבה הזדמנויות. אור-טל

אלדד26

New member
המאבק הנצחי

בין הרגש לבין ההיגיון... יש לי רק דבר אחד לומר לך. אם היא הייתה כל כך נחמדה והתחילה להתעלם ממך במופגן אחרי אותה הצעה, מה זה אומר עליה? תחשוב על זה. תחשוב טוב, אם זו בחורה שאתה רוצה בכל זאת. כל הפורום פה יודע כמה אתה שווה (אפילו בלי השניצלים). קום וצא לך לחפש מישהי שתעריך את מה שיש לה.
רבה רבה לך

thanks man ../images/Emo9.gif

אולי קיבלת רושם מוטעה, היא סה"כ בן אדם נחמד ולא נראה לי שהיא יודעת איך להסתדר עם המצב שנוצר. סה"כ גם היא בן אדם ובטח לא נעים לה ממני. היא לא מתעלמת בצורה מגעילה או משהו כזה, אנחנו פשוט נמנעים האחד מהשני, אתה יודע איך זה, לא רוצים להיקלע לסיטואציה מביכה. תאמין לי שאני יודע לבחור אותם !

ortal_sh

New member
אבל ....

עכשיו ,אין לך הרבה ברורות אתה צריך לוותר ולהמשיך הלאה ! אתה כבר יודע שהיא לא מעונינת - לצערך, אז אל תשפיל את עצמך, ותגיד לעצמך לא נורא יהיו עוד כמוה. אור-טל

voguemaster

New member
בדיוק רציתי להגיד את זה

כלומר לרשום
אבל בכל אופן, מה שמצער אותי זה שכנראה יש רוב לא קטן של בחורות שינקטו בגישה הזו של התעלמות. לא סתם כתבו על זה מאמרים וכד´..
בכל אופן טמבל, אל תהיה טמבל (
), עשה את הסוויץ´ ולך קדימה, תאמין לי שיהיה לך הרבה יותר טוב. BE COOL

למעלה