למה????

משנת 1978 לא ראיתיהם...

מחר אני עומד לפגוש את בני כיתתי מבית הספר היסודי שלא ראיתיהם 29 שנה... מחר פגישת מחזור של כל בית הספר ביאליק בחולון.

למה????

אף אחד לא קם??? בןקר טוב ויום קסום אנשים

קטי30

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב בוקר אור לכולנו../images/Emo141.gif

טלה זה בשבילך
מוכרת לי מפעם .... רינת תיתי תשתדלי שהשיר הזה יצא לך מהר מאוד מהראש
בוקר אור

° זואי °

New member
מי לא קם

כבר קמנו, והספקנו להיות בחדר כושר ולאכול ארוחת בוקר ולהתחיל לעבוד...

מגשימה1

New member
צהרים טובים ויום נפלא לכולנו../images/Emo24.gif

ואיזה תאריך נפלא היום - מזל טוב ברגש ומזל טוב עם המין הנשי ומזל טוב עם אימהות ובכלל פשוט מזל טוב !!! יום נהדר ומלא במזל טוב וברגשות טובים לכולנו !!!

יערית

New member
מה מה מה קורה היום מגשימה?

מזל טוב עם המין הנשי? מה פיספסתי...?

יערית

New member
וואו גם לך?../images/Emo2.gif

מדהים איך לא חשבתי על זה, יש להזהר היום יותר מתמיד

מגשימה1

New member
../images/Emo6.gif זה רק צרוף נומרולוגי

הצרוף של היום הוא : 3-6 , כי 12 בנומרולוגיה זה 3 ו-6 זה חיבור המספרים של כל התאריך של היום 12.3.2007 זה יוצא 15 ובנומרולוגיה זה 6 (כי מחברים את המספרים 1+5) ויוצא מן צרוף כזה , אומרים: "שלוש שש" וכותבים 3-6 . 3 בנומרולוגיה זה מזל טוב , הגנה והצלה ו-6 בנומרולוגיה זה רגש , אימהות ובכלל המין הנשי , אז "שלוש שש" זה מזל טוב במה שקשור לרגש , למין הנשי ולאימהות . וזה היה שיעור ראשון בנומרולוגיה
יש לי מלא דברים להספיק היום , אז יום נהדר לכם , בייייייי........

קזה1

New member
טלה טלה - מי שגומר .....

מי שנשבע כל לילה לאשתו, כשהוא חוזר בארבע בבוקר, שהיא-היא האשה היחידה בחייו, ושאין לו למלעון אשה אחרת - שיקום מי שאומר לכולם כל הזמן, שטובים השניים מן האחד, אבל הוא בעצמו, האכול-בלעה נשאר רווק מושבע - שיקום

../images/Emo42.gifבוקר אור ושבוע טוב ../images/Emo42.gif

סיימתי קורס וקבלתי תעודה.. שקשקתי אתמול...אך עברתי את המבחן. עכשיו חודש לרשיון... העיקר שעשיתי את זה.. אז שיהיה שבוע מחוייך לכולם...

29 שנה לא התראינו../images/Emo7.gif

עכשיו חזרתי מכנס מחזורים שהיה בבית הספר היסודי במלות לו 70 שנה. רבע מהכיתה הגיעה התבוננו בתמונות המחזור וראינו כמה השתנינו.... זהו אנו כבר אנשים מבוגרים.......

למעלה