כי למי שכואב הראש רק קצת לא יקח כדור... למה רוב האנשים עייפים לאחרונה אפילו שישנו הרבה שעות?
ק קובי221 New member 12/2/07 #21 כי למי שכואב הראש רק קצת לא יקח כדור... למה רוב האנשים עייפים לאחרונה אפילו שישנו הרבה שעות?
T The Last Phoenix New member 12/2/07 #23 כי אז תהיה צפיפות אוכלוסין עצומה כי רק יתווספו בני אדם ואף אחד לא ימות למה אפרוח בוקע מביצה?
ד דללה New member 13/2/07 #25 כי אנחנו אוהבים אותך ../images/Emo23.gif; למה אני הולכת להיכשל בספרות??
ר רעותי המתוקה New member 13/2/07 #33 כי לא היה לך כוח ללמוד... למה הסקיני ג'ינס הזה כל כך מכועררר ועדיין כולם לובשים אותו?
P paranoid android1 New member 13/2/07 #34 כי אופנה יכולה להיות הכי מכוערת בעולם ועדיים ילבשו אותה.. (יש בנות שסקיני יפה עליהם) למה אין לי מושג איך עושים פילינג ונראה לי שאני סתם הורסת לעצמי את הפנים?!
כי אופנה יכולה להיות הכי מכוערת בעולם ועדיים ילבשו אותה.. (יש בנות שסקיני יפה עליהם) למה אין לי מושג איך עושים פילינג ונראה לי שאני סתם הורסת לעצמי את הפנים?!
ד דללה New member 13/2/07 #35 כי אם לא תנסי, איך תדעי? ../images/Emo3.gif למה מרחק נגיעה זה רק עוד 25 דקות?
1 1tultul1 New member 14/2/07 #37 כי.. ככה החליטו? נמנמממ.. למה אין שומדבר מעניין בטליזיה עכשיוווו??? (!!)