למה שלובשת פיג'מה, הולך לה טוב יותר עם זברות? <אילה עם רווחים מתעמקת בתורת הגזע>
א א י ל ה New member 10/12/06 #1 למה שלובשת פיג'מה, הולך לה טוב יותר עם זברות? <אילה עם רווחים מתעמקת בתורת הגזע>
א אצבעות יצאו לטייל New member 10/12/06 #2 לפי דברייך, מי *שיודע* למה כנראה שחי יותר מדי שנים בגפו על הרי האינדים
M MoonMadness New member 11/12/06 #10 איפה אתה חי? אם על הגריל רייר מדיום, על מה רייר המתַקשר? ולמה כל זה מתקשר? באמת למה. ----------------------- טוב שוקולד מריר
איפה אתה חי? אם על הגריל רייר מדיום, על מה רייר המתַקשר? ולמה כל זה מתקשר? באמת למה. ----------------------- טוב שוקולד מריר
א א י ל ה New member 10/12/06 #5 למה? דווקא מי שיודע למה הזברה לובשת פיג'מה כנראה שחי יותר מדי שנים נקודה.
א אצבעות יצאו לטייל New member 10/12/06 #6 "לרקוד עם זברות" יש כאלה שמעדיפים לאכול אותן ויש שמעדיפים אותן סתם בפה בשביל ריח טוב אני מעדיף קולגייט (בכל פעם שאני משתמש בה אני קורא לשער >
"לרקוד עם זברות" יש כאלה שמעדיפים לאכול אותן ויש שמעדיפים אותן סתם בפה בשביל ריח טוב אני מעדיף קולגייט (בכל פעם שאני משתמש בה אני קורא לשער >