למה?

Calabasa

New member
נראה לי

נראה לי שמלכת העולמות תראה את ההודעות שלנו ותגיד: מה קרה לשתי אלה, התחרפנו?

Calabasa

New member
היי מלכת עולמות 1

תודה ממי תודה. אנחנו פה בישבילך, כולנו חברות שלך.

מאnי ככה זה welcome to the ...

עולם הגברים... בהתחלה שא קשה להשגה הם יפילו עולמות בשבילך ואם חס וחלילה תבכי הם ישברו ואם תצעקי קצת הם ישתקו אך כעבור תקופנ מסוימת אחרי שהם כבשו את ליבך ועכשיו את מטורפת עליו ... אז הדמעות שלך יכולות להמשיך לזלוג מהיום עד מחר וגם לפעמים הם יגידו דיי כבר אני לא יכול לסבול תדמעות שלך אם תצעקי הם לר רק יצעקו אלא גם ישיקו אותך בקול העבה שלהם ככה זה גברים לכי תביני תסכימי איתי? פשוט צריך לטפוס אותם קצר ולא להידבק אליהם ברגע שתראי קצת מרחק ותפסיקי להעניק ולצפות לקבל את אותם הדברים בתמורה זה א יבוא בחיים חמודה, אני מכירה את מקרוב את רוצה לקבל דברים שמשתווים למה שאת מעניקה, תאמיני לי אם הוא חשוב לך תרפי קצת תשתחררי אפילו שזאת לא הכווה ואז תראי את התוצאה

אני חייבת להוסיף משהו

אני אומרת לך שאין לך מושג שמה שרשמת נגע בי חזק כי אני ממש מזדהה עם מה שרשמת למרות שאצלי המצב קצת שונה אבל אני יכולה לומר שאני דיי מזדהה עם מה שכתבת אני מקווה שתגיבי למה שאני אומרת

לחשוב על זה שמרגישים כך....

שלום ! חדש פה אתמול הרגשתי רע, בודד ועזוב. והמח טייל לו בעולם חשוך. פתאום הכל נראה לא טוב התחלתי להתרחק מעצמי אפילו כמעט לשנוא. ההקדמה הזו,באה להבהיר שזה קורה וקורה לכולנו. אל תתפשרי על מה שאת לא רוצה. להתפשר ולזכור את האובדן, זה דבר גרוע.

עוד למה

אתמול בלילה "חגגו" לי יומולדת, הייתי מוקפת אנשים שאוהבים אותי ואני הרגשתי כל כך בודדה, כל כך לבד.. העירו לי שאני לא אני ואבי אף הגדיל ושאל אם זה קשור אליו.. כמובן שהכחשתי אבל אבי לחץ ואמר את זה שוב ושוב. בכל אופן הבנתי שהייתי רצינית קשוחה ושקטה כל הערב{לא שהתכוונתי לזה} רציתי רק להגיע הביתה להתקשר אליו לשמוע את קולו.. אז היום אני איתו רק הוא ואני נחגוג וזה מספיק לא צריכה אף אחד אחר סביבי הוא מספק את כל צרכיי. אני צריכה לחשוב עד הערב מה אני רוצה לעשות, כי היום הכל תלוי ברצונותיי וההחלטה שלי.

זה לא עניין של תלות

אני אוהבת אותו, אני אוהבת אותו מעל 20 שנה...רק עכשיו אנחנו מממשים את זה, למה לא להנות מיזה?

בגלל מה שכתבת למעלה

הלואי שתהני תמיד. אבל אם יש שיאי עונג, שלאחריה בא דאאון גדול. זה מזכיר לי דברים לא נעימים. מקווה שזה לא כך

Calabasa

New member
היי מלכת עולמות 1

איך שאני שמחה בשבילך את לא יודעת עד כמה. את רואה? העולם שלנו לא שחור כמו שאנחנו חושבים, הוא שחור כי אנחנו עשינו אותו כזה במחשבות שלנו. אבל אם נפקח עיניים ניראה שמה שבעצם מופיע מולנו זה עולם ורוד בלבד. זה תלוי רק בך, איך שאת תיראי את הדברים כך הם יהיו.

את מזכירה לי

שהייתה תקופה שהייתי יושבת עם חברים ומרגישה לבד, מרגישה בודדה, והיום גם כשאני באמת לבד אני לא מרגישה בודדה.... ב"ה יש לי עוד שבוע וקצת יומולדת והשנה אני אפילו לא מתכוונת לעשות עם זה משהו, בשנה שעברה ציינתי את יומולדת 30, לא בא לי להזכיר לעצמי שעוד שנה עברה

fossil1

New member
זה חלק....

כל הרגשות האלה שאת מביעה, הם חלק ממסע שעל כל אחד ואחד מאיתנו צריך לעבור על מנת להמשיך הלאה בחיים שלו. תקבלי את הדברים כמו שיעור אחד גדול,ואז הכל יתחבר לך.

למעלה