אני שמח שהבנת אותי
לא הבנתי למה את מתכוונת ב"הולדת ילדים לא נמצאת על המישור השכלי, הלוגי. ולמען האמת, גם המודעות לא." את מוכנה להסביר לי את זה? בקשר ל"מבחינת מודעות - תשמע, אני אדם מאוד מודע ואני מודעת לזה שאני מביאה ילדים בשל צורך אגואיסטי שלי. באמת שאני מודעת לזה. זה מניח את דעתך?" יש לי רק שאלה אחת שאני רוצה לשאול: למה את כותבת לפורום הזה?

) נכון, זה יהיה קיצו של מין האנושי, אם יפסיקו להוליד ילדים

) אבל מה הטיעונים (תודה על המילה

) של בן אדם מודע להוליד ילדים? אני לא אומר שלא צריך או כן צריך

אני לא חושב שטיעון מהסוג "אני דואג שהאנושות לא תכחד" לא אקטואלי.

) את אומרת "..על פי התפישה שלי, היא לא לבקש "ארגומנטים לוגיים" לפעולה כל כך אנושית" אני חושב שאת מבלבלת בין טיעונים של בן אדם מודע למניעים.

מה זאת אומרת פעולה אנושית? איזה פעולה אינה כל כל אנושית? את אומרת "השכל לא יביא את זה.". אני לא מסכים אתך ואומר שאין לך טכנולגיית חשיבה מתאימה כדי להשתמש בשכל בשביל לפתור שאלות שלכאורה נראות כבלתי ניתנות לתפרון ע"י השכל, שאלו שאלות שמעמידים לפנינו החיים. דרך אגב, כמעט לאף אחד אין את הטכנולוגיה. לצערי לא מלמדים את זה בבתי ספר. ""ארגומנטים של שכל", כבודם במקומם מונח, אני לא מזלזלת בהם. אבל במקרה הזה, המקום שלהם צר מאוד. ולבקש להחיל לוגיקה על מקום של רגש זה כמו להכניס ריבוע לתוך עיגול. זה לעולם לא ימלא, לעולם לא יתמלא." מילים מצויינות

) טכנולוגיית חשיבה! לוגיקה שונה תאפשר לך להכניס ריבוע לתוך מעגל

) וההיפך.