למה??? למה שידור חוזר עוד פעם? למה???
ע עינבי ארנבי 1 New member 31/5/06 #2 הם משלבים קטעים ישנים וחדשים../images/Emo108.gif למה?! אני לא ממש יודעת..
ע עינבי ארנבי 1 New member 1/6/06 #4 ^^^^^^^^^^^^^^../images/Emo108.gif הם משלבים קטעים חדשים וישנים...
ח חי בתסריט New member 1/6/06 #5 הבטיחו רגע לפני בפרומו פרקים חדשים בסופו של דבר את כ-ל המערכונים הכרתי בעל פה מהעונה הראשונה. נמאס כבר! אני ממש אוהב את התוכנית הזאת אבל להראות את אותם קטעים פעם אחר פעם אחרי שמבטיחים קטעים חדשים זה כבר ממש מוגזם, חוצפה ופגיעה בצופים. ביזיון!
הבטיחו רגע לפני בפרומו פרקים חדשים בסופו של דבר את כ-ל המערכונים הכרתי בעל פה מהעונה הראשונה. נמאס כבר! אני ממש אוהב את התוכנית הזאת אבל להראות את אותם קטעים פעם אחר פעם אחרי שמבטיחים קטעים חדשים זה כבר ממש מוגזם, חוצפה ופגיעה בצופים. ביזיון!
ע עינבי ארנבי 1 New member 1/6/06 #6 בפרק הקודם היו מערכונים חדשים../images/Emo108.gif ויכול להיות שגם פרק הבא יהיה הם פשוט משלבים אותם והם לפעמים יחזרו וחוזרים על הפרקים בעונה הראשונה...
בפרק הקודם היו מערכונים חדשים../images/Emo108.gif ויכול להיות שגם פרק הבא יהיה הם פשוט משלבים אותם והם לפעמים יחזרו וחוזרים על הפרקים בעונה הראשונה...