למה?? הגברים הם כאלה מנייאקים??
מ מותר לי New member 19/4/06 #5 אבל זו האמת ../images/Emo4.gif אין להם סיבה להיות מניאקים, הם פשוט כאלו אה, כן, בלי הכללות, כמובן, כמובן...
אבל זו האמת ../images/Emo4.gif אין להם סיבה להיות מניאקים, הם פשוט כאלו אה, כן, בלי הכללות, כמובן, כמובן...
V vanna New member 19/4/06 #7 מה זה "בלי הכללות"?? כולם מנייאקים יש כאלה שפחות יש כאלה שיותר אבל גררר זה נימאס כברר
ק קושקושית מתולתלת New member 19/4/06 #10 טוב.... אולי את בהריון? נו מה יש? מה קרה? לא רוצה לשתף לא צריך
V vanna New member 19/4/06 #11 לא מצחיק אם אני אשתף אני אעשה רע לגברים שכאן כי למרות הכל אני עדיין מאמינה שלא כולם כאלה תהרגו אותייי
לא מצחיק אם אני אשתף אני אעשה רע לגברים שכאן כי למרות הכל אני עדיין מאמינה שלא כולם כאלה תהרגו אותייי
ק קושקושית מתולתלת New member 19/4/06 #12 ואולי הם יוכלו לעזור לך בדרך שלא חשבת עליה אבל תעשי מה שנוח לך רק אל תהיי כזו רצינית <נמנעת מאייקונים>
ואולי הם יוכלו לעזור לך בדרך שלא חשבת עליה אבל תעשי מה שנוח לך רק אל תהיי כזו רצינית <נמנעת מאייקונים>
V vanna New member 19/4/06 #13 וואללהה ../images/Emo24.gif לא חשבתי על זה באמת.. אני די מעוצבנת אז סלחו לי.. ותעזרו איך מזהים שקרנים מלתחילה?
וואללהה ../images/Emo24.gif לא חשבתי על זה באמת.. אני די מעוצבנת אז סלחו לי.. ותעזרו איך מזהים שקרנים מלתחילה?