למה????????????????????

Az_24

New member
למה????????????????????

היום ההופעה הראשונה של שלמה בצוותא ולמה אני לא שם?????? מישהו יכול להסביר לי?????

בוקר טוב, ואני אנסה להסביר

את מהלך האירועים שהובילו לטרגדיה הנוראית: - שלמה ארצי, זמר בתחילת דרכו, מפרסם מודעה בעיתון שיהיו הופעות, שירה בציבור, בצוותא, מועדון בת"א. - אבי, בחור תמים לא חשוב מאיזה עדה, קורא את המודעות, שהתפרסמו בידיעות ומעריב. - אבי, התמים, אומר לעצמו, בשקט כמובן, שהוא יהיה שם. - אבי, התמים, לא עושה כלום בנידון. - במקביל, 200 אנשים, לא מאותה עדה!!, קונים כרטיס, נייר צבעוני שנותן להיכנס, ב175 ש"ח, כולל ריבית. תוצאה: א. אבי, התמים, כבר לא ישיר בציבור, כלומר הלכה ההופעה עבורו. ב. שלמה ארצי, זמר בתחילת דרכו, למרות שהוא מתבקש לעשות זאת, לא מתגעגע לאבי ולא מרגיש בחסרונו. ג. אבי, בחור תמים, לקח את זה קשה, עשה משהו מטורף, לא יעלה על הדעת, וכתב אלפי סימני שאלה (!) במשפט וחצי בפורום מסכן ותרבותי, שלמה ארצי-תפוז-אינטרנט-מחשב-ת"א-ארץ ישראל, וסיכן בכך את כל המשתתפים. מוסר השכל: בחור תמים, דאג לצרכיך היום, כי מחר מישהו כבר יאכל את כל הבננה (מה?!?!?!?!?!?!?!?!?) יום נעים!

שגיא, בוא... כנס רגע ... ../images/Emo3.gif

עכשיו הסברת בבהירות כמה שאתה ורוני מתאימים ! אתם שניכם מטורפיםםםםםםםםםםםםם !!! ושזה ישאר ככה אמן :) ! דנה

שלום לך דנה!

זה שהם מטורפים זה לא אומר שהם לא ראוים לחיות בקרבתנו. אם תכאיבי להם הם לא יבכו? אם תעליבי אותם הם לא יעלבו? ואם כבר מטורפים, שמעתם ששלמה נמשך לקורקינטים יותר מאשר לבחורות. שגיא, רוני, דניאל , מורן; אנחנו לא לבד, לא רק אנחנו משוגעים! שיר (עפיפון)

הייייי שיר!

בטח שהם ראויים לחיות בקירבתינו !!! אנחנו אפילו מאוד שמחים שהם איתנו הם עושים לנו את החיים הרבה יותר משעשעים :) אוהבת אתכם מאוד (למרות שאת שגיא אני עוד לא ממש מכירה ...) דנה

אהבתיה

New member
שלום לכל המטורפים!

אני חושבת שזה צריך להיות ציטוט השבוע.....הקטע עם הקורקינט...פשוט מתאים פרפקט לפורום האינפנטילי שלנו! חמודים שלי,אני עייפה מאוד מאוד מאוד (נו...צבא!) אז אני זזה לישון קצת (הרבה!)....נתראה מאוחר יותר! שבת שלום וסוף שבוע טוף!
מורן

../images/Emo80.gif למי את קוראת מטורף, אישה???

אני ורוני נורמאלים לגמרי ואתם סתם קנאים מגעילים, שלא צמים ביום כיפור, כופרים!!!!!!!!!!! פשיסטים!!!!!!!!!!חסרי אהבה שכמותכם!!!!!!!! רוני, מה את עושה כאן בפורום הזה? בואי נפרוש כנפיים כמו זבובים, ונעוף לנו הרחק הרחק אל עבר השקיעה לאיזה מקום רחוק, עד שיגמר הדלק, ואז נעצר ונטבע בים הכחול והאינסופי כמו שני דגי מושט טעימים. דגי מושט בלתי יוצלחים שכמותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מופרעים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך מאושרת!!!!!!!!! ילדי הגן, אני רוצה להגיד לכם שאני גאה בעצמי על החינוך שהענקתי לכם במשך השנים. טיפחתי אתכם, האכלתי אתכם, לימדתי אתכם כל מה שאני יודעת!!!!!!!!!!!! ויש תוצאות!!!!!!!!!!!!!!!!! המוסד שלנו הניב פירות יבשים, ואני גאה לספר לכם, ששולחים אותנו לייצג את ישראל בתחרות המוסדות הסגורים הטובים בעולם, בתחרות אשר תתקיים בערב הסעודית, ולנו יש סיכוי טוב מאוד לזכות!!!!!!!!!!!!!!!! אז שנסו מותניים, ערב הסעודית, HERE WE COME!!!

יששששששששששששששש

אז צריך להכין קטע ?? ריקוד , שירה ....... קסמים, קולות של חיות, ?? כמו במיס יוניברס ??? שנאחל לשנה הקרובה - שלום עולמי ..... :) חחחחחחחחחחחחחחח לא עוזב את העיר!!!

כולם להוציא עטים ולרשום

צריך להכין קטע סטפס משולב עם תנועות בלרינה קלות = תנועות ראש סיבוביות נגד כיוון השעון, כשלפתע בפתאומיות, לעשות סלטה לאחור (שני סיבובים לפחות!), לנחות בשפגט אורפי, לעלות לגשר, להכניס את הראש בין הרגליים, ולשיר את "אני נולדתי לשלום" כולל הזזת ראש ימינה שמאלה לקצב השיר!!!! נא להתאמן ולהגיע מוכנים ביום שישי הבא ב18.00! אני לא אסבול איחורים!

בן בן!

New member
אתם כולכם נפלתם לגמרי על הראש

איך אני אעשה סלטה???????? אני מלהכין סלט מסתבך, אז סלטה היא רוצה....

דני דנדו´ש דני´לה

מה נעשה איתך, תגיד לי??? תמיד אתה חייב לתקוע את כל הקבוצה בגלל השטויות שלך........ תקשיב לי טוב, אדוני הצעיר! אם אתה לא תהיה מוכן עם הקטע בזמן, אתה יכול לשכוח מערב הסעודית!!! אני לא רוצה להיות רעה, אבל אתה לא משאיר לי ברירה! אם קשה לך הקטע עם הסלטה, אני מוכנה שתחליף את זה בפליק פלאק באלכסון אחורי, אבל זה חייב להיות מאה אחוז!!! אל תגרום לי להצטער שאני עושה לך וויתורים!!!!!!!!!!!!

בן בן!

New member
היי בננות! מה המצב?

רוני, למה את חייבת להיות כזאת רעה? נתפס לי הגב מהחזרות הקודמות שעשינו, את לא יכולה לרחם עלי עוד קצת??? רוני, רק אל תמנעי ממני את ערב הסעודית!!!!!!!!!!! את יודעת שזה החלום שלי!!!!!!!!!!!!! בבקשה, אני מתחנן...........

אהבתיה

New member
מה,נוסעים לערב הסעודית??????

זה ממש חלום שהתגשם!!!! תמיד רציתי ללכת לשם ולחפש לי חבר איכותי!!! חיכיתי שנים,דחיתי את כל המחזרים מהארץ והנה הגיע היום בו אסע לערב הסעודית ואמצא לי בעל לעתיד!!! רוני,אני חבה לך את חיי! תגידי רוני,פליק פלאק לאחור תוך כדי שפגט באוויר עם ידיים מתנופפות בקצב המוזיקה ואז ישר 101 גלגלונים רצופים ואחרי זה 56 סלטות לפנים ומיד 89 סלטות לאחור עם סיום בנחיתה מושלמת מספיק? זה מה שאני יכולה לעשות כרגע..אני יודעת שזה לא הרבה אבל אני מבטיחה להשתפר!

למעלה