למה?

Charmed Galia

New member
חח דווקא כן הלך לך...../images/Emo11.gif

סתם היה בא לי להתנפל עליך כי היתי עצבנית סליחה

Brwonie22

New member
כי זה כבר נמאס!!

כלל ציפלוןןן בא בטענותת למה אנחנו אוהבות אותם!! מה אכפת לכם!?!?!? תשמרו ת'סוגייה האינפאנטילית הזאת לעצמיכם!!!!!! בה' עוד מישהוו אחד רק אחדד נכנס לפוו ותחיל עם השאלות האלה אנ'לא יודעת מה אני עושה לווווווווווווווווווווווווווווו!! אתן איתי בננות?!

חח מזה למה כפרה?

אוהבת אותם כפרות עליים יפים שליי הם מושללמים שרים מהממם וזהו פשוט מתות עלייהם אם את לא אוהבת אותם זאת כבר בעיה שלך :\

ALinuuushkA

New member
אל תתרגזו..ואל תתחילו לריב:)

זכותו של כל אחד להגיב פה מה שמתאים לו ומה שהוא חושב הבנות פה אוהבות אותם ממלא סיבות.. כל אחד והטעם שלו ומה שמתאים לו. אף אחד לא צריך לשפוט אם הליריקס טוב או לא. כל אחד ואחת עם מה שהוא מתחבר אליו וזהו:) תאכלס מה?בד"כ אני שומעת מוסיקה שונה לגמרי..אבל גם הבויז טובים,אז למה לא לגוון?

חחח

בכייף שלך מותקק לכול אחד יש זכות להביע דעה..! אני לא מבינה למה הן מתעצבנוץ כול אחד והטעם שלוו "על טעם וריח אין מה להתווכח"

ALinuuushkA

New member
סבבה:)אני מבינה אותך..

לפני חודשיים-שלושה כשראיתי בנות עם החתימות שלהם בהיידפארק לא הבנתי מי הם בכלל ומה אותן הבנות רוצות.. אבל אז גם אני התאהבתי באושרי;)

OoנויoO

New member
כנס..

תשמע לא רציתי לעצבן או להציק... פשוט השבוע כל חצי שניה מישהו נכנס ומתחיל לרדת על הבויז.. וזה כבר ממש מעצבן... סורי על זה שהוצאתי תעצבים שלי עליך..

כי הם...

חמודים, קולי מדהים, מושלמים.... והמילים של אשמור את לייב והזדמנות שניה אלה מילים מדהימותת!! אני מעריצה ת'שירים האלללההה

די די די די נמאסתן עלי כברר

מה הקטע שלכן להיכנס לפורום? האא? אנחנו אוהבות אותן יש בעיה זדייני! ומה את חשה ייצורה סוו הוא לומד איתך בבצפר אזזזז מה את רוצה שאני יגיד לך?? "איזה כיף לך הלוואי עליי" יאוו אני לא יכולה איתן יותר

איכס אמינם

איכסההההההההההההההההההההה גיים בויז שולטים כפרעליהם כמו שאת אוהבת את אמינם ככה אנחנו אוהבים ת'בויז צ'לנו..

למעלה