למה?

Under the GUN

New member
למה?

אוקי... דבר ראשון תרגעו אני ראיתי שכתבו את זה כבר כמה פעמים בפורום אני לא רוצה לעצבן אותכם אלה לשאול שאלה רצינית מה גורם לכם להיות מעריצים שלהם? כאילו, אין להם ליריקס כזה טוב, הם לא שרים הכי טוב בעולם וגם בלרקוד הם גם לא משהו אז אני רוצה להבין למה להעריץ אותם חוצמזה.. אושרי לומד שיכבה או שתיים מעלי ואני רואה אותו כל יום בבצפר סתם יציאה לא קשורה אבל רציני... למה?

Roti Toti

New member
כי...

הם חמודים ויש להם אופי טוב והם גם נראים טוב ואנחנו אוהבות ת'ישירים שלהם ובא לנו לאהוב אותם זה כמו שאני אשאל אותך למה את אוהבת את אמינם מה את מוצאת בו? אני לא רואה בו כלום אבל את אוהבת אותו ומצאת בו משהו וזכותך אז אותו דבר איתנו אנחנו אוהבים אותם וזהו.

Charmed Galia

New member
א...לא לרדת על אמינם../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

איזה מאמי הוא

Oshri siso

New member
למה?

ב=ד=י=ו=ק כמו שאת אוהבת את אמינם !!!!!!!!! שאלת את עצמך למה? יופי,אני בטוח שיש לך עכשיו תשובה...

Under the GUN

New member
כן אני יכול להגיד לך למה

בגלל הליריקס לא בגלל משהו אחר יש לו פשוט את הליריקס הכי גאוני בעולם... תשמעי שיר אחד שלו ותביני

למה?

אנחנו מעריצים אותם כי יש להם קול יפה {לדעתנו אם לדעתך לא אז גם לדעתי אמינם לא שר משו...} הם רוקדים מדהים יש להם יופי מדהים וזה כל הפרטים בשבעיל להיות כוכבב
איך אפשר לא להעריץ אותם למה כולם מקנאים??

Charmed Galia

New member
כי לערן יש תחת סקסי../images/Emo11.gif

ובא לי לשלוח לשמה יד זה למה
עכשיו תחזור לפורום אמינם[שהוא אחלה בנאדם]ודיי לזיין ת'מוח יומטוב

OoנויoO

New member
חחחחחחחחחחחחח

די איזה קרועה!!! אבל למה להיות חרמנית!! נראה לי שאת רואה אותו את הולכת לאנוס אותו חחחח... יאו תחת סקסי מאיפה היציאה הזאת?!?!?!חחחחחחחח

Roti Toti

New member
מה עצבני?

נראה לי שענו לך הכי יפה שאפשר.. למרות שעצבנת אותן...

OoנויoO

New member
ככה אנחנו מרוקאים עצבניםםם!!

טוב אני לא מרוקאית חפיףף...

Charmed Galia

New member
חחחחחחחחחח סורי שהיתי ככה../images/Emo11.gif

פשוט אתה הבנאדם ה1000 ששואל את זה ייאמר לזכותך שאתה שואל את זה בצורה יפה

למעלה