למה?

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

יערית

New member
בשביל להוכיח

צריך להתחיל מנקודת התחלה-לסמוך עד שיוכח אחרת.

jdpworld

New member
בשביל להוכיח

צריך לנטוע ההרגשה אצלך שותפתך הרבה לפני הפרידה... שיגיע הרגע {חס וחלילה} בכלל לא יעלה על דעתה להתנגד... יותר מידי גברים ניזכרים בהורותם רק כשהיא נלקחת מהם...

jdpworld

New member
תוספת שהיתה וירדה

אבל מקריאה נראה שאין ברירה. יותר מידי אמהות "מגלות" את עצמן דרך ילדיהם.

יערית

New member
כמו הרבה דברים

האצבעות לא שוות וכך גם החשיבה והעשייה של בני האדם. מהשבוע הראשון ללידה של הבכור,האקס למד לשטוף את יובל באמבט,למד לחתל,למד להלביש והכל מרצון חופשי..אז למה לא? ואם היה חשש,גם שם בטוחה שהייתי עוזרת לו בכל הכתוב לעיל.

מצוטטת

New member
אימהות

לא מכירה דרך אחרת ללמוד עולם זה........... לולא ילדתי את ילדייייי

יערית

New member
אפשר לראות זאת

בפרטים הקטנים בטרם הבאנו ילדים לעולם,כ"כ הרבה דברים ניתנים לחיזוי מראש אם רק נלמד להקשיב ולראות דרך האברים המתאימים לכך
. ויש משהו בדברייך

מקפיצים

New member
זה גם היה טיעונו של השופט

שהחזיר את התינוקת להוריה הנרקומנים בניגוד לעצת עובדי הרווחה... שמענו את הסוף בחדשות לפני מספר שבועות. כדי לסמוך, צריך שיהיה בסיס נוסף (והכוונה לשני המינים כאחד!). אני מאמינה שמי שראתה אבא מעורב משקיע ואוהב לא תמנע את הילד שלה מבן זוגה ולהיפך. מקפיצה ...

יערית

New member
או ההפך

מי שלא ראתה אבא משקיע ,אוהב כן אבל לא משקיע כי הוא שקע בעבודתו,לא מחייב שתעביר זאת להורות שלה,ייתכן שתבחר אחרת ,תבחר בדרך חשיבה משלה ובדרך הראייה שלה את החיים. ומה שאביהם עשה,כך גם בן זוגי מרצון חופשי שלו עשה, עיניין של לרצות ולהיות חלק מהמיכלול הזה שנקרא משפחה.

יערית

New member
וגם אם לא ראתה זאת:)

תמיד ניתן לשפשפף את הכד ולראות את "הג'יני" שיוצא ממנו
עיניין של שיתוף,לא להוריד אחריות מהאב כי: הוא עובד הוא עסוק הוא נגעל הוא מפונק הוא עייף הוא והוא והוא... פשוט ל"זרוק" אותם למים ברכות ולקבל נתינה גדולה בחזרה.

מקפיצים

New member
נרה לי קצת פטרוני

ניסוח ההודעה. מעביר את כל האחריות לידי האם (כמו, להבדיל אלף אלפי הבדלות הטלת האחריות על האונס על הנאנסת). אם האבא הוא שותף שווה זכויות וחובות לא צריך לנווט אותו (ל"זרוק" אותו למים ברכות) במניפולציות נשיות כדי שישקיע בילדים שלו. מקפיצה ... הולכת הביתה.

יערית

New member
את המושג

"לזרוק" למים את תירגמת למניפולציה נשית,אני חושבת על הדרך הטיבעית ביותר לתת לגבר לחוש ילד לראשונה בחייו,בואי נסכים עם זה שזה טבוע אצל האישה מאז שהיא משחקת בבובות ולא בגבר,כך שלנווט אצלי לא תפס קונוטציה שלילית כפי שבעינייך זה הצטייר. יערית סיימה לקפל כביסה.

פועמת

New member
מאותה סיבה

שנדיר למצוא אמהות שמעבירות או יותר נכון נותנות את "השליטה" על ילדיהם לאב ומתחילות פרק ב' שוב לבד. הפחד ממה שיגידו האנשים, המחשבה שבן הזוג לא יוכל לטפל בילדים באותה מידה שהן יכולות<דבר שלא תמיד עומד במבחן המציאות>, המחשבה שאולי הילדים יבינו שגם אבא יכול לגדל אותם באותה מידה כמו כשאמא-אבא היו עדיין יחד, וזה ממש לא רע. ועוד כלמיני...

d a n i e l s 5

New member
למה באמת?????

האמת שזאת סוגייה שאני לא מבינה אותה....... יש אבות שנשארים עם הילדים שלהם כשהנשים עובדות במשמרת לילה/או יצאו לסופ"ש/נסעו לחו"ל ועוד ועוד..... למה זה טוב ונכון כשאתה נשוי ולא טוב כשאתה גרוש? צר מבינתי.

למעלה