למה???!!!

fullbutproud

New member
למה???!!!

למה בן שאוהב סקס וחושב על זה כל היום ומזיין הוא תותח/פטיש/זיין/גבר/כלי...ועוד כל מיני "תארים"של סגידה... ובת שאוהבת סקס וחושבת על זה כל היום וחס וחלילה נהנית מסקס היא זונה/נימפומנית/פתוחה/קלה לזיון/שרלילה/נותנת...ועוד כל מיני "תארים" של זלזול... או בעברית למה "לכם" מותר ו"לנו" אסור???!!!

rotemotek1988

New member
חברה מטופשת

כמקובל בתורה האיבר של האישה הוא כמו בית מקדש הוא טהור ורק המורשה ביותר מוזמן להכנס ולחלל אותו כביכול... אצלנו האיבר גם נמצא ככה שחודרים אלינו זה חדירה לגוף שלנו ואולם לגברים זה בחוצ אז זה נחשב לפחות נורא ובכל פעם שאת שוכבת עם מישהו אז אחר נכנס אליך ואולם בנים לא חודרים להם לפרטיות או לאינטימיות יותר בגלל שאנטומיה

clean grunge

New member
|יבחוש|למה?!..אין לנו פה?!..יש!!!..

והוא פרטי מאוד.. ובכלל..סק**ס זה דבר לא טוווף ואסור להסתמך על אמירות שנאמרו עליו בגללו ושקשורות לדבר הזה שבנים אוהבים ובנות אוהבות כל כך לשנוא...

זכוכיות

New member
למה? זה תלוי במי את מקיפה את עצמך

אם תקיפי את עצמך באנשים שיעריכו אותך כאדם בלי שום קשר למה שהולך (או רץ.. או טס..) לך במיטה- תקבלי עולם אחר. כן, הרוב עדיין חי ע"פ מוסכמות מעפנות, בעיקר בגילאים הצעירים יותר (בתיכון למשל התפיסה הזאת היתה באמת מוכרת לי, זה מתפוגג ככל שמתבגרים) אבל לי למשל- לא אכפת מה חזי מהמכולת חושב עלי- הוא בכלל לא יודע עלי, מי שכן מודע ל"מעללי המיניים" (נניח) יהיה אדם שברור לי שלא יעשה עניין, שכמו שהם לא יעריכו יותר גבר עם רקע מיני עשיר כך הוא לא יעריך פחות אשה עם רקע מיני עשיר, כאלה שמבחינתם לא מדובר בפרמטר. כנ"ל לגבי הפרטנרים. משתדלת לפחות..

למעלה