למה?

• פותח הנושא sovs
  • פורסם בתאריך

sovs

New member
למה?

יש לי שאלה. ואני שואל אותה בכנות מלאה. למה האנשים שמשקיעים באנשים אחרים מתאכזבים הכי הרבה? למה כשאתה פותח את הלב אז מישהו ימחץ אותו ידקור אותו ויפגע דוקא בנקודה הכי כואבת? והשאלה הכי קריטית למה להמשיך להיפתח ולהשקיע ובסוף להיפגע כרגיל? אני יודע שאלו שאלות חפרניות אבל זה משהו שישב לי על הלב

FAME 69

New member
מ...

אולי כי ההשקעה ניתנת באנשים הלא נכונים?...יש מצב?

s h a n y 2

New member
מצטרפת לשאלה...

אני אישית,נראה לי לא יוכל לסבול שמישהו עוד פעם ישבור לי את הלב...

FAME 69

New member
כי

תחשבו ..נניח שהפכנו לאגואיסטים...יש מצב שיגיע היום בו ניזדקק למשהו ממישהו ואז אותו מישהו ירק לנו בפרצוף ..הרגשה מגעילה. לכל שבורי הלב:גם לי שברו את הלב. גם בנים וגם בנות ...כל אחד והשריטות שלו..אבל חייבים להמשיך הלאה.אי אפשר לעצור ת'עולם ולהתחיל עם פילוספויות צריך פשוט ליזרום וליחיות.אחרת אין טעם.

אפשר גם להצטרף לשאלה?

הכל כך נכונה...לצערי... חוויתי את זה יותר מפעם אחת על בשרי... ומה אני יכולה להסיק מזה שזה קרה יותר מפעם אחת? חוץ מזה שמשהו דפוק אצלי?
אסור לתת אמון באנשים כל כך מהר... אבל לא יודעת, איך אפשר לחיות ככה!??!

s h a n y 2

New member
מאמי שום דבר לא דפוק אצלך../images/Emo140.gif

תראי,אני נתתי אמון באחד שהייתי איתו שנתיים-אם יודעת מה זה שנתיים?הוא היה יודע מה אני רוצה להגיד לפני שאני בכלל חשבתי על מה להגיד. אין מה לעשות.לפעמים לא הולך.תראי לפעמים גם אני שוקעת בדיכאון...עמוק(וזה דיי מוזר כי בד"כ אני אופטימית) אחרי חצי שנה שאנחנו לא ביחד(והוא המשיך הלאה מזמן),עדיין אני לא מאמינה שאנחנו לא ביחד,זה נראה כמו סרט רע,לא כמו החיים שלי(ההקצנה בולטת במכתב הזה
) אבל אין מה לעשות,אי אפשר לגרום למשהו להעשות,אי אפשר "להכריח" ובודאי לא להמשיך בקשר אם הוא עושה רע לאחד הצדדים. אני מאמינה שבסופו של דבר(וכמה נדוש שזה נשמע) לכל סיר יש מכסה...בסופו של דבר כולנו נמצא את החצי השני שלנו
...את הנשמה התאומה,שלא תגרום לנו לסבול.. ובנתיים(לפחות אני עושה ככה עכשיו), לקחת הכל "כערבון מוגבל" לא לתת יותר מידי, ולא לחשוף את כל הרגשות(אם זה לא זה,זה סתם מתכון להפגע שוב..) בסופו של דבר, אני מבטיחה לך שה"דבר האמיתי" יגיע, אולי לא החודש או השנה אבל את בהחלט יכולה לסמוך על זה... ותפסיקי לחשוב שאם היו לך כמה מערכות לא מוצלחות, זה אשמתך...כי בד"כ דווקא הצד שלא אשם מרגיש אשם..(מניסיון) בהצלחה ושולחת

sharzoe

New member
תקראי לי פסימית (אני מעדיפה לומר

מציאותית), לא לכל סיר יש מכסה. חלק מן האנשים נשארים לבד. סולו. סוליקו. זה לא מעודד.

FAME 69

New member
מסרבת להאמין!!!

אני מאמינה שלכל סיר יש מיכסה.הבעייה היא לא באין אלא בלמצוא. {ותאמיני לי שיותר מעודד להאמין בזה.}

sharzoe

New member
זה די נאיבי. הלוואי ויכלתי לחזור

להיות נאיבית שוב.

FAME 69

New member
לא,לא....לא אני לא נאיבית...

אני מציאותית.לכל אחת יש אחד\ת...גם לי יש בחור\ה ...רק שעדין לא מצאתי. נכון אני קצת...ילדה בראש אני יודעת....אני פשוט בחוחרת בלהאמין- באהבה אני מאמינה באהבה במובן העיוור והפנאטי.. מה איתך,למה את מאמינה אחרת? מה שבטוח הוא שלך {ההגיונית}תמיד תהייה סיבה...ולי{החולמנית,רומנטית} לא. לילה טוב

לא לא לא! זאת תפיסה מוטעית

אין כזה דבר "אהבה אמיתית" משהו עם קסם...מושלם אין כשיש קשר תמיד יש פשרות.. בני הזוג מוצאים דברים שמושכים אותם זה בזה, והם מתחבבים האחד על השני...אבל זה לא מוחלט וקבוע-וואו הנה אהבה. זה לא כך, לצערי.זה ממש לא טוטאלי וזה בסך הכל קרש, מערכת יחסים בין שני אנשים
זו האמת המאכזבת.

FAME 69

New member
האמת ש..

הגעתי למסקנה שאהבה זה שילוב של משיכה מינית{-%75} וכל השאר זה כימייה ולדעת איך להיתפשר וכל זה ..אבל ההתחלה זה נטו משיכה מינית...ככה ניראה לאחרונה.

תגובה

אנשים לא תמיד יודעים להחזיר ולא תמיד רוצים קשר, ולכן כשנותנים הרבה מדי סביר שיתאכזבו. צריך לדעת להיות רציני ולתת אהבה אבל גם לא להיות פראייר ולא לתת יותר מדי כשיתכן שלא נקבל חזרה.

Leeana

New member
יש תיאוריה שאומרת ש..

כשונותנים מעצמך למישהו שפשוט לא בנוי להחזיר לך באותה הדרך אז זה גורם לו לדחיה כלפיך.. עד כמה זה מופרח או הגיוני שכל אחד יחליט לגבי עצמו

FAME 69

New member
אני גם חושבת ככה...

בדרך כלל,אם את נותנת לבן אדם שלא מסוגל להחזיר באותה הדרך,אז את תיצטירי כאחת שניתנת לניצול...קיצר-אחת שאפשר לסנג'ררררר אותה..חח!! ככה ניראה לי.

למעלה