למה...

hadas barabi1

New member
למה...

את הסיבה למה וולדמורט רצה להרוג את הארי כבר גילנו בספר החמישי- הנבואה... אבל השאלה למה וולדמורט הרג את לילי ואת ג'יימס עדיין לא פתורה... למה וולדמורט אמר להארי כאשר הוא פגש אותו שהוא לא היה חייב להרוג את לילי? ומה גרם לו להיות חייב להרוג את ג'יימס??? אתם מוזמנים לכתוב השערות...

black robe

New member
התשובה פשוטה מאוד...../images/Emo63.gif

וולדמורט רצה להרוג את הארי. לילי וג'יימס לא בדיוק רצו לתת לו להרוג את הילד שלהם, אז הוא היה חייב להרוג אותם בשביל להגיע אליהם.

hadas barabi1

New member
OK

בסדר... לילי לא הייתה חייבת למות, זה מה שוולדמורט אמר, אבל הוא הרג אותה בסופו של דבר בגלל שהיא לא ויתרה והייתה נחושה להציל את הארי... אבל מה עם ג'יימס??? למה עליו הוא לא אמר - לא הייתי חייב להרוג את אביך???

black robe

New member
כי ג'יימס רצה לתת ללילי../images/Emo63.gif

הזדמנות לברוח עם הארי, והוא ניסה למנוע מוולדמורט להגיע אליו, אז הוא הרג אותו.

c o n n o r

New member
חשבתי שזה ברור

הוא הגיע למכתש גודריק כדי להרוג את הארי ג'יימס ניסה להגן עליו ונכנס לדו קרב עם וולדמורט והפסיד. הוא בא להרוג את הארי ולילי לא נתנה לו למרות שהוא אמר לה שהיא יכול ללכת והיא העדיפה למות כיד להגן על הבן שלה מאשר לברוח.

black robe

New member
בגלל הנבואה...../images/Emo63.gif

הנבואה אומרת שיש ברשות ה"נבחר" כוח שאדון האופל אינו מכיר... ואדון האופל סימן אותו כשווה לו. הוא רצה להרוג את הארי, ואז ההורים שלו כמובן הגנו עליו מפני וולדמורט ובגלל זה וולדמורט היה חייב להרוג אותם , בגלל שהם "עמדו בדרכו"...

black robe

New member
אני כבר אלך לשאול אותו../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

סתם
היו שני ילדים שהוא כן הכיר שנולדו ב"שלהי החודש השביעי", ואלה היו הארי ונוויל. הוא בחר בהארי.

nitzile

New member
בגלל הנבואה..

הנבואה אמרה שזה ילד שהוריו הצליחו להימלט מוולדמורט 3 פעמים... נראה לי שהם נתנו עוד קריטריון. בסוף הגיע וולדמורט למסקנה שיש רק שתי אופציות: הארי פוטר, ונוויל לונבוטום. וולדמורט, מסיבות שלו בחר בהארי, וצדק וסימן את הארי כשווה אליו. כדאי לך לחזור קצת על הספר החמישי (ואולי באותה הזדמנות כדאי גם לי, קצת לרענן את הזיכרון).

למעלה