למה?

MetalSlider

New member
למה?

אני רואה פה יותר מדי תלונות על חדרה ואני פשוט לא מבין - למה? זו עיר מצויינת,פשוט תחשבו על זה. אין עומס תנועה עיר קטנה עם כל מה שצריך יש אחלה אנשים(ומי שמתלונן על ערסים כנראה שלא יודע עם מי להסתובב) מה אתם צריכים ת"א?כל הרעש ולסוע חצי שעה 2 מטר,למה? מה רע בחדרה?

AeroSlash

New member
כשמסתכלים על זה ככה..

באמת אנחנו במקום מעולה. אבל תחשוב שאם אין לך רשיון [במקרה ולי אין עדיין] אתה באמת לא יכול לעשות פה יותר מדי. אפילו לים אי אפשר להגיע ביום שישי. ואם נגיד הולכים להתאסף עם החבר'ה, אני אישית לא יכולה להגיע בשקט הביתה כי קבוע נדבקים אליי ערסים [ופה הם מפריעים] שהנחמדים שבהם רק מסתפקים ב"ללוות" אותי הביתה ולזיין לי את השכל כל הזמן ואני לא אמשיך לפרט לדברים היותר חמורים. ככה שיוצא שקבוע בימי שישי הידידים שלי מלווים אותי הביתה כאילו אני בכיתה ג'.. אלה התלונות..

מצויינת?

קודם כל, עומס תנועה זה ממש דבר שולי כשאתה רוצה להגדיר עיר. חוץ מזה שיש שעות ומקומות שכן יש בהם עומס... כמו בכל עיר. אין פה אחלה אנשים בכלל, כמובן שזה לא נכון להכליל, וכל אחד מוצא לו עם מי להסתובב, אולי אני טועה והבעיה היא שלא שאין פה אחלה אנשים, אלא שאין איפה להכיר אנשים כאן. אין לאן לצאת, אין איפה לבלות, לנוער משעמם כאן - במיוחד לאלה בלי הרישיון, שעה 8 העיר הזאת בתרדמת, הפשיעה פה עולה מיום ליום, בזמן האחרון בכלל מרגישים כאן כמו הארלם, חדרה ממש נהייתה עיר הפשע של ישראל. לא מוצאת בעיר הזאת הרבה דברים חיוביים, בטח שלא כאלה שיהפכו אותה לעיר מצויינת.

../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהמקלדת../images/Emo6.gif

חשבתם פעם לאן כולם נוסעים? בבוקר- לעבודה אל מחוץ לעיר! בערב- תושבי הסביבה חוצים את העיר בחזרתם מהעבודה לביתם הקט והצנוע בפרברים או באחד המושבים שבאיזור.. אולי איזה עצירה קטנה באחת הפיצוציות לקצת מנצ'יס לערב, ככה בקטנה מול הטלויזיע. והעיריה על כל מועצותיה השונות- חשיבה של שטיטל, הנצחת השממה. מגבילה שעות פעילות עיסקית עד לשעה 22:00 בתחומי העיר (התחשבות בתושבים שגרים מעל העסקים, אעלק) איזור תעשיה נורמלי עם תעשיות עתירות ידע או ידיים עובדות? נאדה (מנ"אי, אליאנס- לא נחשב, כן?) עיריית חדרה? שום חשיבה כלכלית, שום עידוד לתעשיינים. ממש הנצחת השממה.. תראו איך יזמה של חפ"ק הרימה תוך 4 שנים את אחד מאיזורי התעשיה מהיותר נחשבים בארץ. ת'אמת? זאת אחלה עיר והאוכלוסיה ממש אבל ממש מתאימה לעיר הזאת... חוץ מלקטר בשיח חברים אף אחד לא נוקף אצבע למען הווי או תרבות לתושבים! פיטפוטים כמו חול ואין מה לאכול
בצעירותי, בית ההסתדרות כל סופ"ש היה הופך לדיסקוטק: מרקיד, עמדת תקליטן, מזנון קטן לרווחת המזיעים וזהו.. מי צריך יותר מזה? סתם רעיון.. לנעמ"ת יש מבנה יפיפה מול יד לבנים. שני קומות שוממות מדי ערב. ממש משכן עכבישים צעירים
במקום לקטר- אפשר להתאגד, לפנות למנהלת המקום, לקבל אישורה (אולי גם תשלום סימלי) להזמין דיג'י ובר אקטיבי קצת יחצנות והנה יופי של ערב התמלא בתוכן יום אחד בשבוע..

MetalSlider

New member
אני מסכים עם זה שצריכים להיות פה

מקומות בילוי. אבל אני לא מסכים עם זה שמקומות בילויי,צריכים להיות היד המכריעה בבחירת עיר.ובכלל,בדיעה לגבייה.

perrinat

New member
נראה לי שגם אם היינו גרים בת"א

או במקום אחר אז היינו מתלוננים, ככה זה ישראלים

iEyal

New member
יש משהו בזה

היא גם די מרכזית, באמצע... חצי שעה בת"א וחצי שעה לכיוון השני בחיפה... אבל כעיר, היא משעממת ולא מפותחת, פשוט אין מה לעשות בה...

../images/Emo45.gif

ואני אישית, כשצריך לקנות בגדים נתקעת. אין פה בגדים לטעמי. יש כמה דברים בתמנון, אבל ממש לא הרבה
מזל(!!) שחנויות ספרים, חנויות דיוידי(!!) וארומה יש לנו. אחרת הייתי משתגעת!

AeroSlash

New member
אבוי...

בלי כוונה להעליב, אבל איפה לקנות בגדים זו הדאגה הכי גדולה שלך?

לא../images/Emo12.gif

אבל כשצריך, קשה למצוא. במיוחד אצלי ששנה לוקח לי למצוא את ה-בגד...
ולא העלבת.

DimaStyle

New member
מדברים פה על בעיות חברתיות וכלכליות

ואת בוכה על זה שאין לך איפה לקנות חולצה. מה עובר עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך? נ.ב הקניון מלא ברשתות של מותגים ואם את במשבר סעי לרמת פולג.

אני בוכה? לא

חורף, קיץ, בגדים. אי אפשר לצאת ערומה מהבית. וה'בעיה' היא, שאני, שונאת מותגים! ואני יודעת שהכלכלה והחברה פה בבעיה.

תמנון זה מותג../images/Emo9.gif

מה הבעיה במותגים? הרבה מגדירים את TNT למשל כחנות פרחות, אבל יש להם אחלה מכנסי טרניג. אז אני לא אוהבת ג'ינסים של קרוקר, כי הם לבנות ממש רזות, ואני לא כזאת, והם נמוכים ואני לא אוהבת. אבל לא שונאת אותם. סתם לא הטעם שלי.

tamarhp

New member
זה נכון...

מבחינת המיקום זה טוב... אבל חבל שהיא לא כ"כ מפותחת...

למעלה