למה...

למה...

למה כולם מדברים רק על ההופעה הקרבה ובאה עלינו לטובה? חזרתי מהמשרד המשמים, שם אני מוגבלת רק לyent וזה מה שאתם מספקים לי?(-; יש כל כך על מה לדסקס במיודענו, אז יאללה! פשוט נראה לי כי הרוב המכריע בפורום הוא גברים שיכולת ניתוח ופלפול מילולי,לא הצד החזק. מחכה...

רפי צבר

New member
זו קריאת תיגר ראויה לשמה

חיכית לזריקת כפפה מהסוג שלך כבר המון איך לומר, ישבתי בהמתנה על הבטון והנה הגחת מתוך שיממון מפריחה פרח בלב חידלון הערבי ניסה ולפעמים צלח אך מרוב הפוליטיקה ועינייני שנאת החינם העיקר נשכח אני שב וחוזר על הודעה שכתבתי פה לא מכבר: קשה היה לי לראות את כל הפוטנציאל של הפורום הזה הולך ונשכח באיזו קרן זוית אפלה, הדלקתי ניצוץ קטן שישכיח אפלה רציתי לחלוק את דעתי בנושא השפה והשימוש המיוחד שאדמורינו משתמש בה והבאתי כדוגמא ציטוט: נעצמות עיני הדודה הלאות לא זכיתי לתשובה, זה ציער בכל אופן אני אנסה לפרט את מה שתופס אותי בשורה הנ"ל, למקרה שלא ברור בתקווה שזה מה שיעורר חברים של חבר להשתתף במשחק רוממה נולדה, אי שם בבית אב (ואם) הצטרפה בת חדשה למשפחת ישראל כרגיל יש מריבה משפחתית הומה על איברי הילוד ושייוכם המשפחתי בעיניים זוכה ברוב קולות הדודה לאה (למרות כל מה שכולם חושבים עליה, ואולי בגלל עיניה),לאה זה גם שם וגם פועל בעברית, ולצורך העניין Lea שם עברי. לעומת Leut שפירושה עייפות. ועכשיו אחרי הרחבה לא נחוצה נחזור לשורה ונבינה מחדש. יאללה

ואגב זה...

היה פה כבר דיון על השורה: אבל הוא לא רעיל הוא קפריזי? כי אני, למשל, מת לדעת מה זה אומר. שובר את הראש על זה ססססאמק.

מה רצית שיכתוב?

אך הוא לא רעיל, הוא צפרוני? זה פשוט לא נשמע מי יודע מה... וגם קפריסי זה לא בדיוק זה מה שזה.. ובכל אופן, אני חשבתי בדיוק כרגע על איזה פתרון אפשרי: אדם נשוך נחש. דמו עולה במהירות עם הארס והרעל, ומיד הוא נתקף במין חולשה מלווה בתסמינים שונים ומשונים. אולי אפילו רעל מעורר היפראקטיב (אבל מה חרוז חמיקי שביב?), ולעומתו, אדם המתנהג בצורה דומה, אך ללא כל סיבה נראית לעין.. אולי אנדריאו פשוט היה חם מזג ללא כל סיבה. ואולי, כרגע חשבתי גם על זה, מה שנראה יותר, אולי אנדריאו ש"כבר שבע פותה גם שוחד" עדיין מסרב להיעתר אליה, וזאת לא משום שהוא חושש לגורלה. אנדריאו הוא לא רעיל - מה שיהווה סיבה טובה לא להתפתות כדי לא לפגוע בה, אלא קפריסי, ולמעשה אין כל סיבה נראית לעין מדוע גם לאחר שפותה ושוחד כבר שבע, עדיין מסרב להתמסר בחיקה... מזל שהראה מה גוף לפעמים צריך מאוד...

roamer

New member
לאה

גם השם לאה במקורו מחובר למשמעות של הפועל (של עייפות, פסיביות וכו') - ראה סיפור יעקב ולאה ורחל בספר בראשית (ובמיוחד הפסוק: "ועיני לאה רכות" - בהקשר של עיניים ולאה), כך שהמשחק על המשמעות הכפולה מובנה פה מלכתחילה.

gabriel4144

New member
לאה - כשמה כן היא. לא

ועל זה חכמים ממני כבר אמרו "לאה, כשמה כן היא. לא."

מה הדאווין של שיר מחאה?

סברס תמיד צודק למשל דאווין של שיר מחאה לדעתי היה אמור להיכתב כשיר מחאה על נושא כלשהו אבל תוך כדי הכתיבה כנראה שעלתה למשורר הברקה ואוליי השכיל הוא להבין{להבדיל מהערבי שלפנכם} שאין טעם לכתוב שירי מחאה כי אפילו תעשה שמיניות באויר ותחרוז חרוזים למכביר ותביא יציאות מוצלחות מכל הכיוונים המים עדיין נוזלים אז כנראה שהחליט המשורר להחליף את שיר המחאה בסיפור אפוף עשן מהאחזות הנחל ותוך כדי הסיפור לספר לנו שאין טעם בשירי מחאה דיברנו על כפל המשמעות של המילים אז בבקשה יש כאן תיאור של אורגיה פרועה שמתיחס לסיפור שבהאחזות הנחל אבל ממש באותם מילים הבעת מחאה בסטייל צחוקים סגולים כנגד שירי המחאה אבל המים נוזלים המים אוזלים המים יורדים אז מה כל הדאוואין של שירי מחאה כל פעם חוזרים לאותה נקודה מה שלא תעשה, המים יורדים תעשה שמיניות באוויר, תעשה קטינות סלאביות בתרגילי מתח, גמישויות כחלחלות עם חתך מרחפות על פני כל השטח, תחרוז נתח לפתח, תגיד בטח בטח צנון ורתח המים יורדים טיף! טף! צליף צלאף שלולילולילולילולי ליות צוועי טיפין, תרי מקורין שלולי לולי לולי לו לי לו להיות אבל המים נוזלים המים אוזלים המים יורדים

רינה8

New member
אביב אין שני לו פורח

רפי יקר, לא שמעתי שאתה בהמתנה... טוב שקמת מהבטון. בפעם הבאה, שלא תבוא עלייך, תנסה אולי לשבת על הדשא. ואם חסר לכם שם, בראשון, אפשר על הברזלים למה על הבטון? העינים הן של דודה לאה (למרות כל מה שכלם אומרים עליה) סטייל כמו "שתעשה עם עצמה משהו, לאה נו....." אולי לא נוח לנו עם דודה לאה יותר נעים עם חביב היפראקטיב שמעורר או עם אביגדור שמסתער אבל הוא מאוד משכנע. והעיקר.. אם כבר נגענו גם בזה אביב(ה) אין שני לו פורח חייכת קלטת דרך אגב מה שלחשת לי בחדרי חדרים... תתבייש, ככה לא אומרים. בתור בת אדם אני יכולה אולי להתאמץ לחשוב מפשט. אך מצדך היה שם אקט בלי הרבה טקט אני עוד התחשבן איתך על כך..

חצים שלוחים 2

מי זה שולח לך חצים מי שולח חץ עומד אדום שהאביב פורח חוטף גומות ובורח ובלחיים זכה קישקשתה בסטירות מיצלתיים דרך אגב מבקש אישור על שימוש בזכויות היוצרים שנכתבו בחדרי חדרים יש מצב ????????

רינה8

New member
כמו שאומרים אצלנו בשכונה

בכבוד רב
כך אם במקרה, קורה שאני מתנוצצת זה בזכותך זהבהב מי יכול עלייך? אפילו 455 מילארד..........

רינה8

New member
איזה חצוף

לא למדת תפםוק סדר בפה מונע בלגן בפרצוף יאללה יאללה שכונה של וילות תבוא אלינו לשיכון נעשה לך שיקום

מודה אני

העינים הן של דודה לאה (למרות כל מה שכלם אומרים עליה) סטייל כמו "שתעשה עם עצמה משהו, לאה נו....." אולי לא נוח לנו עם דודה לאה יותר נעים עם חביב היפראקטיב שמעורר או עם אביגדור שמסתער אבל הוא מאוד משכנע. והעיקר.. אם כבר נגענו גם בזה אביב(ה) אין שני לו פורח חייכת קלטת האם מדובר בי???? אם כן אני מתלבלב אוהב ואוהב ואוהב מדהים מדהים מאד מרשים מרוב סודות ורמזים נעשתי חולה וכל זה מנגן עליי כאילו הייתי אורגן חשמל שמנוגן מאיליוו אלפי תודות על המילים המנשקות על עיני הדודה הלאות על סיר החמין שמין מזמין על כל הזוהר במכתב לטוהר על כל הפלא במילות המסרים האלה תודה לך אגוז בגינה על הישועה והרינה שעשית עמדי ועם ביתי ועם קרוביי............

למעלה