למה?

crysania

New member
מז'תומרת "למה שתגיע?"....?

בגלל שאנחנו חולים עליהם בדם!!!! (טוב, אולי חוץ ממני.. החיים שלי מוקדשים לרייסטלין, ולו בלבד). ואם מטאליקה הגיעה לארץ אז למה שלינקין לא יבואו...

giant G

New member
כי המצב במדינה קקה...

וזה לא ממש שווה להם מבחינה כספית למרות שהם דיי יודעים שיש הרבה אנשים בארץ שאוהבים אותם והקהילה שלהם בארץ רק גודלת ומתרחבת בקיצור הלוואי שיבואו אבל זה רק חלום וגם אם הם יבואו אל תתפלאו אם לא ממש תצליחו לשלם על כרטיסים... :X

crysania

New member
גמאני הייתי בשוק כששמעתי על זה..

דוד שלי היה בהופעה שלהם בפארק הירקון. הוא סיפר שהיה מבצע בבנק דיסקונט- פותחים חשבון ומקבלים ת'כרטיס ב20 שח' (שווה). אז הוא וכל החברים שלו פתחו.. ברור. הוא סיפר שהיה טונה (מהמילה טון.. בפעם האחרונה שהשתמשתי בזה חשבו שאני מתכוונת לטונה הדג.. אז לא! מהמילה טון! ) אנשים וכולם היו שתויים. הוא גם אמר שבאה חבורת פאנקים, בסביבות 50 איש, וכל אחד מהם התחיל לתפס על הגדר (לא היו להם כרטיסים) והם נלחמו בשוטרים. כך גם, המתופף זרק ת'מקלות תיפוף (כרגיל..) וכל הקהל שם נלחם עליהם. אנשים ממש הרגו אחד את השני כדי להגיע אליהם. הרגו, רמסו, דחפו.. שורה תחתונה, היה רצחני.
אה.. והידעתם? דוד שלי (בן 25-27... לא זוכרת ממש) שומע לינקין! ויש לו אישה ושני ילדים.. לא ידעתי שגם מבוגרים שומעים זיוניי שכל, מוזר. חשבתי שרק בני נוער הם עם נורמלי.. טוב לדעת.

giant G

New member
המתופף של מטאליקה הוא המתופף

הכי טוב שקיים עלי אדמות לדעת כולם... הוא גם פעם בא להופעה של לינקין והחליף את המתופף של לינקין פעם אחת ונתן למתופפנו האהוב את מקלות הנגינה שלו :)

giant G

New member
מכיר ואוהב את סליפנוט אבל

אין על המתופף של מטאליקה ולא רק אני אומר את זה רוב עולם המטאל...P:

למעלה