למה

shellyland

New member
לא ראיתי

אבל שמעתי שהיה אקשן. רונה זאת לא ההיא מלגעת באושר?

shellyland

New member
ולמה

המלהקים של "מיכאלה" חושבים ששק עצמות פוזל ללא שמץ כשרון יכולה לשחק תפקיד של דוגמנית-על?

murmur

New member
כי רוב דוגמניות-על הן שקי עצמות

ללא שמץ כשרון?

לא בסדר

לא מבינה למה כולם מתעסקים באיך שהיא נראית ובת כמה היא וכמה היא שוקלת אני בטוחה שאם זה היה שחקן ולא שחקנית לא הייתם אומרים כלום על המשקל שלו

הם מניחים שאם ב"קלרה הקדושה "

הצליחו למכור שיש לה עיניים מדהימות אז עכשיו אפשר למכור אותה בתור דוגמנית על. וסקופ: היא לא רק פוזלת, היא גם קצת כפופה (מרוב רזון).

shellyland

New member
ויש לה גם פה עקום

אבל הכי חשוב: היא באמת-באמת-באמת השחקנית הכי גרועה שם. לא קונה את זה. "אז אני אשאיר לך רק הודעה אחת ביום" עאלק! כך לא מתנהגת נערה אובססיבית. מניסיון.

adidas^

New member
שלי- סוד...

לא היא המחליטה מה להגיד שם. יש להם תסריטים קבועים מראש, ואם לא כך מתנהגת נערה אובססיבית- אני מציעה שתעירי את זה לתסריטאית/ במאי, ולאו דווקא לשחקנית עצמה שרק קוראת טקסט. מה עוד שאני לא מבינה ממש על מה התרעומת. מדובר בשחקנית רזה מאוד לתפקיד של רזה מאוד. דוגמניות בימינו, אם לא שמתם לב, רזות מאוד מאוד (וממש לא בהכרח יפות). מכאן שלא מפתיע שליהקו לתפקיד הזה שחקנית מאוד רזה ולא מאוד יפה. מהבחינה הזאת זה ליהוק מוצלח למדי. וגם- עם כל חיבתי המועטה לשחקנית הספציפית, לקרוא למישהו "שק עצמות" זה מנומס ונעים בדיוק כמו לקרוא למישהו "שק שומן". אני בטוחה שיש בה יותר מזה. לתשומת לבך, שלי. ואגב, בנוגע לכישורי המשחק שלה- מי שראה אותה ב"מכתבים לרישיקש" יודע ששחקנית גרועה- היא לא. ובלי קשר- בהצלחה לכל הנבחנים מחר במתמטיקה (איפה עידן?
)!

shellyland

New member
עידן חורשת../images/Emo132.gif

אין לי בעייה עם הרזון שלה. בכ"ז - לתפקיד של דוגמנית-על לא יכלו לקחת את אסתי זקהיים. גם התסריט די מוצלח בעיני. אני חושבת שהתסריטאים של הסדרה הזא עושים עבודה הרבה יותר טובה מכל מה שנעה בארץ עד היום ובהחלט לוקחים את הז'אנר רמה אחת למעלה. הבעייה שלי היא עם זה שהיא באמת, אבל באמת ממלאת את התפקיד על הצד הגרוע ביותר. לא משכנעת. מדקלמת טקסטים כאילו היא בהצגת סיום של כיתה ד'. לא מחוברת לדמות שלה משום מקום.

De-Panther

New member
למה את רואה את זה??../images/Emo12.gif זו טלנובלה..

מילא לראות סתם כשאין משהו יותר טוב אבל להתחיל להתעמק בזה??

אה, אתן מדברות על לוסי דובינצק? ../images/Emo20.gif

מה קרה לכן, באמת היו לה עיניים מדהימות, קול רך וקסם אישי שופע. היא שיחקה נהדר ב"קלרה הקדושה".

shellyland

New member
ניחא קול מעצבן

אבל האינטונציה שלה לא משתנה לאורך כל הסידרה. היא בדיכאון, היא על סמים, היא מאוהבת, היא מאוכזבת, היא מתרגשת, היא עייפה, היא חסרת סבלנות, היא באמצע זיון - טון הדיבור שלה נשאר כשהיה! למה אין לה איזה אקטינג-קואץ'? היא מזעזעת. וזה בולט הרבה יותר על רקע השחקנים האחרים, שבאמת עושים עבודה יפה. כל פעם מחדש אני נדהמת איך חני נחמיאס הצליחה תוך פרק וחצי לצאת מהדימוי של הקלטות לילדים וכמה היא משכנעת כפוסטמה מזדקנת שמאסה בחייה הבינוניים. לא האמנתי שיצליח לה.

למעלה