עקשנית שחושבת שכולם צריכים לקבל את הדיעה שלך ולהתלונן על דיעות של אחרים, אני לא יודעת למה אני טורחת, תמיד זה אותו הדבר, אף אחד בפורומים לא מקבל את הדיעה של האחר, ואם הוא כן, אז זה תוך כדי ביטול מוחלט של דעתו שלו ><
1) אני בן 2) זה לא שבאמת לא הבנתי מה את רוצה, פשוט לא הגבתי כדי שלא יתפתח ויכוח מיותר -_- (ובבקשה אל תפתחי אחד כזה מכאן) 3) מכיוון שאת לא מרפה.. מי פוסל?? מי מעליב?? מי מתלונן?? מי חושב שכולם צריכים לקבל את הדיעה שלו?? על מה לעזזל את מדברת? את בטוחה ששרשרת למקום הנכון? כי לא זכור לי שהעלבתי או שהתלוננתי על משו. סתם כתבתי את דעתי ברוגע ובנחת.. מה את רוצה ממני? את מחפשת למי להטפל?
(ולמה נראה לך שאני ארמוז שמון טפשה??) 4) אפשר לחזור למה שהיה נושא הדיון לפני שסטית ממנו? תודה. הסדרה רק מוכיחה שחברות אמת חזקה בדיוק כמו אהבה אמיתית. לכן הקשר העמוק בין פאקיה לאהירו.. זו לא אהבה..
לכפות את דעתיך עלינו הבנו שהוא מעצבן אותך, וכמו שלך מותר לומר שזה מעצבן לנו מותר להגיד שאותנו הוא לא. אז את אמרת שהוא מעצבן, אנחנו מגיבים לך עם דברים טיפהלה יותר רציניים מ"אויש נו איזה קרץ הוא למה הוא ככה?! (כי ככה עשו את הדמות שלו)", אז תפסיקי, הבנו 3: