למה סיורן כזה מעצבן?!?
L Luli M New member 1/6/04 #11 אוי אני כ"כ בעד שהם יהיו ביחד! עזבי את יוקיייי הוא לא בשבילך! חח גו לי! אויייי היום במעלית זה היה יכול להיות כ"כ סוטה אם הם היו קצת יותר גדולים (אבל לכו תדעו, אולי הם יותר בוגרים ממה שחשבנו P כבר אמרתי שאני שונאת את אריול?!
אוי אני כ"כ בעד שהם יהיו ביחד! עזבי את יוקיייי הוא לא בשבילך! חח גו לי! אויייי היום במעלית זה היה יכול להיות כ"כ סוטה אם הם היו קצת יותר גדולים (אבל לכו תדעו, אולי הם יותר בוגרים ממה שחשבנו P כבר אמרתי שאני שונאת את אריול?!
G Goggle Girl New member 1/6/04 #14 אתם כבר בסוף הסדרה... והוא עדיין מעצבן אותך? oO;;; טוב, טעמים אישיים אני משערת, למרות שהוא לא מעצבן יותר מדי לקראת הסוף. למה הוא מעצבן אותך? פרטי נמקי והסבירי
אתם כבר בסוף הסדרה... והוא עדיין מעצבן אותך? oO;;; טוב, טעמים אישיים אני משערת, למרות שהוא לא מעצבן יותר מדי לקראת הסוף. למה הוא מעצבן אותך? פרטי נמקי והסבירי
S Spinel Sun New member 1/6/04 #27 למה הוא מעצבן אותי? כי הוא כזה בלתי נסבל, שיודה שהוא מאוהב וזהו במקום לרוץ ולברוח כל רגע...
L Luli M New member 1/6/04 #17 הוא לא! אני מתה עליו! *עושה פרצוף מאוהב* אוי התחיל פוקימון העונה הראשונה! להת'!