למה

moon flower

New member
../images/Emo41.gif X_______X ארר.. אפשר למחות..?

הם כאילו.. הזוג של הסדרה o_O (לא כאילו ~.~ באמת!) זה כמו להגיד שצריך לשנוא את פאקייה בסוף טוטו.. (
מפרקים 12+) כי הוא מתאהב באהירו -_-" וזה דיי מקביל לסאקורה/שאורן בגלל שגם שאורן בהתחלה לא הכי מחבב את סאקורה בהתחלה.. =\ (טוטושיפרית? 0.0)

Goggle Girl

New member
אם כבר ../images/Emo58.gif לטוטו

טוטושיפרית זה מיוטו\טוטו, כי פאקיה יותר התאהב באהירו, פחות בטוטו, לעומת מיוטו שהתאהב בטוטו ועדיין לא שם ממש על אהירו באותה תקופה

Houndour

New member
לא ../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif לטוטו ../images/Emo79.gif

פאקיה לא מתאהב בשום שלב באהירו -_- הם פשוט ניהים ידידים קרובים, זה הכל..... מווון באמת...

../images/Emo45.gif מסכימה..../images/Emo58.gif

הם באמת נהיו רק חברים קרובים.. אם פאקייה היה מאוהב במישהו זה היה במיוטו XDD ועכשיו ברצינות, אולי פאקייה מרגיש חיבה אל אהירו, אבל זו לא אהבה.. מה שיש ביניהם זו רק חברות מאוד עמוקה!

rocket

New member
אז זהו .. שזאת יותר מחברות

יש מן ספישל לטוטו שיצא לדיוידי נראה לי ששם רואים את פאקייה מנשק את אהירו ^^

rocket

New member
אני לא רוצה לעשות כאן שרשורי

אהירו\פאקיה אז אני רק אגיד שבפריימים הבאים הוא מלטף לה את השפתיים ואז רואים את ההשתקפות שלו בעיניים שלה והוא רוכן עלייה. *_* יפיפה !!!! אני אוהבת את הזוג הזה

moon flower

New member
../images/Emo41.gif וואלה 0.0 מתי שהיא מתקרבת אל

מיוטו בריקוד ואז פאקייה "חוטף" אותה אני צריכה להשיג את הדבר הזה מתישהוא ~.~ (יחד עם המנגה של טוטו -_- שנמצאת אצלי בחיפוש כבר כמה חודשים..)

הו.. יש לי סרטון ^__^

זה סרטון עם השיר של אוואנסאס.. bring me to life, סרטון כ"כ מדהים!!! ואז מראים שם חלקים מזה... שיאל שם קישור לזה פעם אחת בפורום ^^''

rocket

New member
אז זה ראיתי

קליפ מהמם !! אבל אני רוצה את הסרטון המקורי ^^

נכון! הקליפ הזה כזה מדהים *_*

אני אשכרה סוגדת לו! XP הסרטון המקורי.. אמ.. כן, גם אני רוצה! ^____^ השאלה היא.. מאיפה! @.@' אני צריכה לחפש.. ולחפש.. ואם אני לא אמצא אז.. ;;;

Spinel Sun

New member
לא

אבל פשוט תחזרו לנושא... שהוא: עד כמה סיורן מעצבן אותי. תודה.

למעלה