למה<<<<???

למה<<<<???

קורה לכם שאתם קמים על הבוקר ויש בוכים? בוכים כי אתם לא מצליחים לעשות את כל מה שאתם רוצים? אני מנסה לחייך ויוצא לי בכי בזמן האחרון. אני מנסה לעשות ויוצא שאני ניתקעת במה שאני עושה לא זזה. כמו גלגל שרוט שום דבר לא יוצא לפועל. מחפשת עבודה ולא ממוצאת. רוצה להתחתן ולא מצליחה. אני בת 29 החודש הזה אמלהההההההההההההההה מתה על הילדים ועוד אין לי בן זוג. נכון אומרים תודה על כל מה שיש. אבל מה לי יש?< בית... תודה ... חברות.. תודה לימודים .. תודה ... מה ??? חוץ מיזה כלום שמחת חיים פנימית ... יש .. לפעמים שאני מכריחה את עצמי. אני כבר לא על סף יאוש אני מפחדת להגיע למצב הזה של יאוש. כי יאוש מביא מחלות.. ואת כל הצרות . אבל אני לא יודעת למה לא זז לי שום דבר . אוף אחד ענק. אבל מזל שיש לי אותכם פה כדי שאני יוכל להוציא ולשתף. אז תודה גם לך שאתם פה . אחלה שבוע שיהיה לכולם.

../images/Emo24.gif

"נעבור את החורף ואחר כך נראה באביב, באביב בינתיים שב תחת עץ הקלמנטינות זה עונתי, עונתי קבל את הדין זה נופל מלמעלה תחשוב שזה גשם, תחשוב שזה חורף, ואחר כך נראה נעבור את החורף ואחר כך נראה באביב, באביב, באביב באביב אני אלבש חולצה לבנה ואחצה את הרחוב כמו מלך... באביב בחולצה לבנה כמו מלך, כמו מלך... נעבור את החורף ואחר כך נראה, באביב, באביב קבל את הדין זה נופל מלמעלה תחשוב שזה גשם, תחשוב שזה חורף, ואחר כך נראה נעבור את החורף ואחר כך נראה באביב, באביב, באביב..." (באביב/מיכה שטרית) תרגישי טוב

אוי../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

ולחשוב שאני בת 19 ויש לי אותן מחשבות כמו שלך... אין לי כל כך מה להגיד לך... אולי זה כמה ימים כאלה שיחלפו,כי ממה שיצא לי לראות את לא הטיפוס ששוקע לאט לאט בדברים הפחות נעימים אלא מסתכל על הטוב ושואב משם תקווה (((((שנטיפי)))))

אושרתי היקרה...

את כתבת את ההודעה וזה מראה כי את מבקשת לעצמך את מה שחסר לך כרגע. אני מאמין שאת תקבלי את שחפץ ליבך ובקרוב,אך מי כמוך יודעת כי אפשר לקחת את הקורה לנו בחיים למקום שאנו בוחרים,וגם אם זה מלווה לעיתים בתחושות עצבות למיניהם,אז זה בסדר אני חושב כי אנחנו בסה"כ בני אדם וזה בא ללמד אותנו הרי.... אז שיציף אותך רק אור ואהבה(והגיל הוא רק מספר
). וסיפור קטן... יום אחד, קמתי בתחושה שהכל "על הפנים". יצאתי אל המרפסת ומצאתי נוצה לרגלי. היא הייתה הפוכה, כשפניה כלפי מטה. היא נראתה מלוכלכת, חומה, מכוערת... ממש כמו היום שלי. אבל כשהרמתי אותה, ראיתי שמצדה השני היא צבעונית וזוהרת, בצבעים יפהפיים של לבן, שחור וזהב. הכנסתי אותה לכיסי, ובמשך היום הוצאתי אותה מדי פעם. כאשר דומה היה שהיום אפור ומכוער, הוצאתי את הנוצה והבטתי בצדה המכוער, ואז הייתי הופך אותה וצוחק בראותי את יופייה. יום אחד, שני צדדים. אנו בוחרים את שאנו רוצים לראות. כל יום הוא נוצה. שבוע טוב לכולם וגאווה צהובה לעם ישראל/כול הכבוד

תודה מתוקים והכי הכי הכי הכי חשוב

הוא שניצחנו מכבי ניצחה לקחה גביע יששששששששששששששששש עכשיו אני מאושרת חחחחחחחחחח אחלה שבוע לכם מתוקים

אל תאמרי נואש ../images/Emo24.gif

קראת את הספר המדהים - שיחות עם אלוהים? אם אני זוכר נכון יש שם קטע שמדבר בדיוק על מה שאת כתבת. אני מאמין שכל מצב שאנו נקלעים אליו בא ללמד אותנו משהו חדש בא לקדם אותנו ולהעצים אותנו, ולפעמים קשה לנו לראות את התמונה הגדולה כי אנחנו מחפשים את הדרך בנבכי הזמן והמרחב אך בדיעבד תמיד אפשרי למצוא את הטוב בכל תקופה כך אני מאמין יקרה בעוד כמה שנים כשתסתכלי אחורה לתקופה הזו את תסתכלי על היאוש הזה שכל כך פחדת ממנו ותצחקי . ולפעמים לבכות זה לא דבר רע, כשעולה נושא הבכי תמיד עולה לי השורה "ולבכות תמיד זה טוב" מתוך השיר "זה טוב" של עברי לידר. אני חושב שהוא צודק לבכות זה טוב זה משחרר זה מוציא הכאב החוצה אל תרגישי אשמה על הבכי. אני בטוח שכשיגמרו הדמעות תחזרי לזרוח באור חיוכים. תהיי חזקה אני בטוח שאת עוד תצאי מחוזקת מכל התקופה הזו
תומר

soul27

New member
לכולנו יש ימים כאלה!!!!!!!!!!!!!!

אני מבינה אותך מאוד, זה הכל שאלה של תקופות, יש תקופות נהדרות שאנו שמחים ואנו מרגישים שבעי רצון מחיינו, יש תקופות כמו שאת מתארת העצבות משתלטת עלינו. זה בסדר אנו בני אדם. אני מאוד מאמינה בחוקי הטבע לאחר כל ירידה יש עליה.... גם אני ממש רוצה להתחתן להביא ילדים לעולם, אך יש דברים בחיים שאין לנו שליטה עליהם כמה שאנו אומרים שהכל תלוי בנו לא הכל תוי בנו. לכל אחד מגיע הזמן שלו לבנית זוגיות ובנית תא משפחתי. כל החברות שלי כבר נשואות זה כל כך משפיע הלחץ החברתי-סביבתי, אני יודעת איך את מרגישה. אני עובדת על עצמי המון ומאמינה שמשאלות ליבי יתגשמו. אני מאחלת לך רק ימים מאושרים שמחים ותנסי פשוט לא לחשוב על אותם דברים שבקלות יכולים להשפיע על מצב רוחנו. אוהבת יפעת.

למעלה