למה???

swing17

New member
למה???

מישהו יכול להזביר לי לכל הרוחות למה הורים... מפריעים לחיות, שיתנו קצת חופש, שיתנו לנו לעשות את השטויות שלנו, שלא יגבילו אותנו בדברים של פי דעתם לא נכונים... למה, למה, למה??? תסלחו לי שההודעה שלי דיי הפוכה, אבל יש פה הורים שיכולים לענות לי, אולי אני אבין משהו שאני לא ממש מבינה כרגע. תודה מראש:)

Yuval Y

New member
שאלה מעניינת...

את שואלת לגבי הורים של גאים, או לגבי הורים באופן כללי?

matanbu

New member
כי הם הורים

כי הם רוצים לדאוג לנו/לאהוב אותנו. כי הם רוצים להראות לנו את הדרך הנכונה. כי הם רוצים לחנך אותנו. חלקם רואים אותנו במובן מסוים המשך שלהם (הלאה בעולם) ורוצים לתת לנו "את הטוב ביותר" לעשות את זה. כל אחד ושיטתו לגדל ילדים. יש כאלה שיזמינו נערת ליווי לאוחצ'ה שלהם, ויש כאלה שיזמינו את הבןזוג לסדר פסח. אין נכון או לא נכון... רק קוים אדומים.. מה שאת רואה כ"מפריעים לחיות" - אולי הם רואים כ"חינוך", "חופש" כ"התמרדות"/"לא לדאוג" וכו... (אני רק אומרת את החוויה שלי מאצלי בבית... כמובן). את אומרת ש*לדעתם* זה לא נכון, גם דעתך היא סה"כ דעתך והדרך הכי טובה (שוב, לדעתי) היא להתפשר איפשהו באמצע... ו... מה הם עשו הפעם?

swing17

New member
אממ..

אני שואלת בקשר להורים לגאים. ומה הם עשו הפעם... נתחיל בזה שאסור לי ללכת לאגודה למשל... ונגיד שחשבתי שאחרי שהם ידעו, אני אוכל לספר להם שאני נפגשת אם מישהי... אבל אני מאוד מקבלת את התגובה שלך... וכן, באמת צריך למצוא את האמצע... אבל את בטוח מבינה כשאת ילדה בת 17 את רוצה קצת יותר חופש לעצמך בלי הנדנודים של ההורים, שאני בטוחה שהם אוהבים אותי ורוצים שיהיה לי טוב. תודה בכל זאת:))

למעלה