למה?

נייזק

New member
למה?

אני פה כבר שמונה חודשים, ולא מסתדר לי. מה הם עיוורים? אני לא אוויר, למיטב ידעתי, למה הם לא מתייחסים אליי? אני עושה מאמצים, ללמוד את השפה שלהם, למרות שאני צריכה ללמוד שתיים, ומנסה לדבר איתם, אבל הם רק צוחקים. אני סובלת. רע לי. קשה לי. למה אני? למה עכשיו? בדיוק שמצאתי חברים, ואפילו אהבה? בדיוק שהיה לי כל כך טוב, בצופים, בבית, אפילו בבית ספר המצב היה טוב, ממש טוב. למה באמצע החיים להגיד סטופ? יאללה תארזי, מחר עוברים? וביום האחרון, נידהמתי, המון אנשים באו הרבה יותר ממה שציפיתי, הותיק היה מלא מכתבים, והיה כתוב שהם אוהבים אותי, ומתגעגעים כבר, ובחיים לא ישכחו. ובראש סיננתי לעצמי להיות חזקה, הרי זה מספיק קשה לכולם. ובלילות, הו הלילות, שונאת את החלק הזה של היום, החלק בו המסכה יורדת, ואני נותנת לדמעות לזרום, והגעגועים, מתפתחים בי כל פעם מחדש. והתמונות מחייכות לי, והמכתבים מבטיחים שהכל יהיה בסדר, כי "הרי את כזאת חברותית אי אפשר שלא להתחבר עם ילדה כמוך" עובדה? שמונה חודשים אני לבד כבר, וזה קשה, קשה מנשוא.

kit k@t

New member
זה הכל מאד עצוב,

אבל מי את? בת כמה את? ובעיקר מאיפה?? קאט

נייזק

New member
אני?

עדי בת 15 מברזיל. עברתי לפני שמונה חודשים בגלל העבודה של אבא שלי.

kit k@t

New member
נעים מאד.

עכשיו, זה בטוח לא קל, אבל יהיה בסדר.... פשוט תני לזה זמן אני מניחה. ואולי תמצאי קבוצות נוער של ישראלים לשעבר... זה עוזר לחלק מהנוער שלא משתלב... קאט

נייזק

New member
נעים מאוד../images/Emo13.gif

לא הבנתי, מזה קבוצת נוער של ישראלים לשעבר?

kit k@t

New member
קבוצות של יהודים,

או של ישראלים. יש אירועים שמוצגים בקונסוליה, נדמה לי. תבררי. קאט

AngeIDust

New member
תמיד יש ישראלים איפשהו

ובאמת קל בהתחלה להתחבר עם ישראלים "לשעבר". תבררי בקונסוליה. אגב, מאיפה את בברזיל? בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום

ציקהלה

New member
מה המצב. אני ציקלה

אני דר ביוסטון טקסס טנעים להכיר אותך... סתם משהו שקראתי שם שאת צופיפניקית יש לך יתרון את אמורה להסתדר בכל מום תיהי אופטימית והכול ילך אחותי!!!!

נייזק

New member
חח תודה

גם צופיפניקים לא מסתדרים בכל מקום אבל הם משתדלים

ציקהלה

New member
אז חבל שאת לא יודעת את זה

את אמורה להסתדר בכל מקום וזה מאוד פסיכולוגי אגב את תרגישי טוב חוץ מזה מאיפה את?

noa0912

New member
קבלי ../images/Emo24.gif- זה תהליך...

וזה לוקח זמן, אבל בסוף הכל יוצא בסדר... הכי חשוב, לבוא בגישה חיובית ולא להתייאש! צריך כל פעם שנוחלים אכזבה, לקום ולנסות שוב... בהצלחה!

נייזק

New member
אבל זה קשה.

זה כל כך קשה להתחיל שוב פעם מחדש, ובאמת שאני מנסה.

נiעלה

New member
אין מנוס! חייבים... וכמו שכתבתי לך

הכי חשוב זה לא להתייאש... אולי אני אוכל לספר לך את הסיפור האישי שלי, מי יודע, אולי זה יעודד... הגעתי לקנדה לפני שנה וחצי עם כל המשפחה שלי (הייתי בת 18) ונכנסתי ישר לאוניברסיטה. האוניברסיטה שבה אני לומדת היא מקום מאוד קשה לעשות חברים. הכיתות ענקיות (2000 איש בחלקן שנה שעברה) וכולם כמעט חננות והיא ידועה כמוסד לא כל כך social (בלשון המעטה)... בהתחלה הייתי מיואשת. בכיתי המון, ונכנסתי לדיכאון. בשלב הזה רק הרעתי לעצמי, כי הדיכ מכניס אותך למין מעגל קסמים שכזה... בקיצור, שנה שעברה הייתה בשבילי מכה! שנה שלמה של עצב, באמת. ישבתי וחשבתי עם עצמי כשחזרתי לארץ בקיץ לחופשה מהסרטים (אוף היה גדול!!!): אני יודעת מה אני שווה, ואם יש לי בארץ כל כך הרבה חברים שאוהבים אותי ואני כזה בן אדם מיוחד בעיניהם, אז כנראה שיש לי מה להציע. בקיצור, אזרתי בטחון והגעתי לשנה שנייה, שעד עכשיו אני חייבת לציין שלא הייתה רעה בכלל!!! שורה תחתונה: את תהפכי כל חוויה למה שהיא תהייה בסוף! אם תשקיעי בזה מספיק, את תקצרי פירות! ככה זה עובד בכל דבר בחיים. היום אני ממש מודה על כך שעברתי לקנדה, אפילו אם זה היה רק בשביל ללמוד את הלקח החשוב הזה-שהכל אפשרי, ושהכל תלוי בגישה. אנשים תכירי לאט לאט, לי זה עדיין קשה לפעמים, ובטח שיש משברים...אבל את תראי שבסוף יהיו תוצאות. תראי, כל כך הרבה חברי פורום לא טועים! אם כולם עשו את זה, אין סיבה שלא תעשי את זה את. בהצלחה!

מכירה את זה בטירוף ../images/Emo10.gif

זה תמיד ככה בהתחלה... וההתחלה יכולה להיות ארוכה לצערינו... אבל לאט לאט מתרגלים וזה יכול גם להיות כיף.... שיהיה בהצלחה.... ובאמת.... את לא לבד - וזה עובר...

אסף 8

New member
אאררג בדיוק מה שהיה איתי...

שמעי, אני יודע כמה שזה קשה אבל תנסי להכיר אנשים, תנסי לדבר איתם והכל... וגם העצה של קאט ממש טובה - לחפש ישראלים לשעבר ויהודים...

OrianUshke

New member
אוריאן, מהרפובליקה הדומיניקנית

אחרי מה שאמרת מה שקורה לי נראה קלי קלות... אני עברתי לפני חודשיים ואני אפילו לא מתחילה להתאקלם אבל עדיין יש לי עם מי להיות בהפסקות.... אני רק מאחלת לך בהצלחה..... בניסיון הבא.... כי את צריכה להמשיך.... אה ובטוח יש ישראלים איפה שאת גרה כי אפילו בחור שאני גרה יש ישראלים אז בברזיל בטוח יש....

loba

New member
עדי---כנסי דחוף!!!!!!!!

היי עדי...רציתי לדעת מתי עברת לברזיל, באיזה עיר, ומדינה (מחוז) את גרה?, איך שם? ובאיזה בית-ספר את לומדת? אני גם בת 15, וכנראה שבעוד 3 חודשים אני עוברת גם ל--ברזיל!!! אז אני מקווה שתעני לי מהר!!! תודה- LOBA

../images/Emo24.gif

מאוד מזדהה... לכולנו היו רגעים כאלה, ורובנו התגברנו עליהם עם הזמן... תיהיה חזקה.. ותמיד את יכולה לבוא הנה להתלונן...

loba

New member
אני שולחת שוב-עדי בבקשה כנסי!!

היי עדי! אני עוברת לברזיל (ככל-הנראה) בתחילת יולי, בבקשה תכתבי לי!!!

למעלה