למה?????????????????

למה?????????????????

היה לי חבר שנה ו-8 חודשים (יותר נכון אובססיה של 4 שנים) אחרי החברות המשכנו לצאת (ללא מחויבות-והמבין יבין). אחרי שהבהרתי לו בדמעות כבר שאני לא מחפשת סוג כזה של קשר ושהוא כל פעם ממשיך ומנפץ לי את הלב ואם אני חשובה לו שיפסיק לצלצל אליי..... הוא אמר שלא יצלצל..... היום אחרי 5 חודשים הוא צלצל...........בבבבבעעעעעעעעעע... מפחדת להתאהב בו שוב.... מה עושים? הוא הזמין אותי למסיבת שחרור שלו.. בבית עם ההורים שלו וכאלה...... מה לעשות? מה לומר לו...??!?!?!?!? היה לי טוב שהוא יצא לי מהחיים........אבל אני גם ממש סקרנית לראות אותו.
/

מיטללל

New member
לא פשוט בכלל

למשחקים של "תלכי עם אחר" פג התוקף איפשהו בכיתה ח. והדבר שהכי מעניין אותה הוא לא ההבנה שלו, אלא הרצונות ההפהפכים חסרי השליטה שלה. השאלה היא בעצם.... מה המצב שלך עכשיו? אחריו היה לך כל מיני קטעים? מה הרגשות שלך כלפיו? את עדיין חושבת עליו? ללכת למסיבה זה באמת "רק" כדי לראות אותו? ואם כן, ה"רק" הזה שווה לזעזע את המערכת?

לדעתי-

לא ללכת, אם יש לך את החשש אפילו הקטן ביותר שתתאהבי בו שוב, חבל... תגידי לו שאת לא רוצה שום קשר איתו, אל תשאירי לו פירצה לבוא ולהכניע אותך.

לדעתי-

לא ללכת, אם יש לך את החשש אפילו הקטן ביותר שתתאהבי בו שוב, חבל... תגידי לו שאת לא רוצה שום קשר איתו, אל תשאירי לו פירצה לבוא ולהכניע אותך.

אז ככה....

אני לא רוצה לחזור אליו, אבל אני יודעת שאם אראה אותו יש סיכוי גדול שתשתנה דעתי... אני מאוד רוצה לראות אותו......אבל לא להתאהב בו. אני יודעת שהוא מצפה שאני אגיע למסיבה ולראות אותי בכלל..... קשה לא להשאיר לו פירצה... (אגב...הוא היחיד שיכול לעזור לי פיזית ברכישת האופנוע ולימוד כללי עליו-הוא תותח בנושא- והוא הציע שנסתובב לבדוק סוכנויות ושיש לו חבר שמוכר ובלה בלה בלה ....- סיבה טובה לחזור לקשר איתו-במידה וכשאראה אותו לא יעלו זכרונות אוהבים וכאלה..) לא החלטתי כלום עדיין......אני ספונטנית מידיי! נראה מה יהיה ...אללה ווקבר..... תודה......

ניצלתי!!!!!!!!!!!!!!!

הוא הזמין אותי לקפה היום........... וניצלתי כי: קרוב משפחה שלי בא לישון אצלנו.... הוא בגילי (צה"ל-צנחנים)... רואים אותו פעם ב100 שנה........ אז אמרתי ל-X שאני לא יכולה .................... מחכה עד למסיבת שחרור......... יופי Tears of the devell........בלבלת אותי.........

yonuchka

New member
לא!

אל תלכי, אם את עדיין חושבת עליו, לראות אותו יעשה לך רק רע. את צריכה לשכוח אותו. כי אולי תבואי והוא יהיה נחמד אלייך והכול ואת שוב תפנטזי על כך שאולי תחזרו להיות ביחד. אבל אם את חזקה- תנסי אני אישית לא ממליצה...

יש לי שאלה אליך..

איכפת לך ממנו? (לא בקטע של חברוּת, אלא רק כאיכפתיות, הרי הייתם יחד הרבה זמן...) אם התשובה לשאלה הנ"ל הייתה "כן". אני חושבת שאת צריכה ללכת. ולו רק בשביל לסגור מבחינתך את הקשר באופן סופי, ולהפוך את הקטע של הפחד (הפחד להתאהב בו שוב) לידיעה שזהו-זה. הוא מתגייס, ואתם נשארים ידידים.. חוץ מזה, אם לא תלכי, את עלולה להרגיש תחושת פספוס איומה. תלכי בשביל עצמך, לא בשבילו!

תיקון טעות.....

הוא משתחרר.
כן הוא חשוב לי - בכל זאת היינו יחד המוווון זמן....... ניצלתי כי קרוב/רחוק משפחה שלי (בגילי) ישן אצלנו ולא יכולתי פשוט לצאת מהבית. כמובן גם אתמול הוא צלצל ורצה להיפגש.......בינתיים אני דוחה אותו כל עוד אני יכולה.....כן זה מגיע לו! נראה לי שאני אפגש איתו ........... בתקווה שאהיה מספיק חזקה לומר לו בסוף הפגישה (שוב) שאין טעם לקשר הזה........

seeyou

New member
מפחדת להתאהב בו שוב?../images/Emo11.gif

זה דיבוק ולא אהבה! אם את אוהבת לסבול אז תחדשי את הקשר.

כן להכל!!!אבל-אני נפגשת איתו עכשיו.

* זה דיבוק. * קשה להודות אבל יש משהו נחמד שאני די אוהבת בכל החידושי קשרים. אני נפגשת איתו עכשיו עם הבטחה גדולה לעצמי שלא יהיה שום מגע ופה הכל יסתיים.........שנוכל לומר יפה בי....בלי שום חידושי קשרים.... אמרנו נפרדים פנים מול פנים לא???!?!?!?!?!? טוב נו סתם תירוץ..... חייבת ללכת ביי..........

אני בשוק!!!

הוא העז לבטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הוא עייף והוא לא רוצה "להתאפץ" לי........

Zackki

New member
טוב אז לדעתי הענווה.....

הייתה לך אובססיה של 4 שנים..הייתם חברים שנה ושמונה...מיציתם? לדעתי את שסוף סוף לקחת צעד קטן להמשיך הלאה..כדאי שתמשיכי באותו כיוון כי זה לא נשמע כאילו זה מתקדם לאיפהשהוא....נראה לי שזה יותר קשר שקשור בטסטוסטרון ואסטרוגן לשעת הצורך.... אני גם מאמין שאם היית מתאהבת במישהו אחר...אז היית שוכחת אותו כבר מזמן פשוט זה עוד לא בא.. את גם אמרת בעצמך שהיה לך טוב שהוא חצא לך מהחיים..אבל את סקרנית..אבל זהו בזה זה יגמר...אז תסבלי קצת עכשיו ותתאפקי...מאשר לבחור בבחירה הקלה. חוץ מזה את אוהבת אופנועים?את תלויה בו? ממש לא נראה לי...יש פורום אופנועים בתפוז שישמח לענות לך על הכול.ואם לא אז אני..והוא לא היחיד שמבין באופנועים\סוכניות\אופנוע חדש...אז ככה שאני ממש לא מתכוון מעבר למה שכתבתי להתייחס לזה בכלל.. לסיכום...תמשיכי הלאה עם מישהו שלא ישבור לך את הלב.

למעלה