למה?

למה?

למה אתם אוהבים דווקא את עברי? אתם חייבים לבחור רק סיבה אחת(1-למתקשים). 1. בגלל המילים. 2. בגלל הלחנים. 3. בגלל מטרות מסחריות.(דוגמא?אתם מוכרים דיסקים צרובים..) 4. כי הוא כזה חתייייייייייייייייייייך 5. כי יש לו ת'מעריצים הכי שווווווווים(ע"ע אני) 6. כי הוא עוזר לי למצוא את האמת שלי. 7. כי הוכרחתי,וכשאין ברירה אז אין ברירה! 8. כי השירים כל כך קליטים. 9. כי עברי היה גר ברמת אביב/כי עברי ארגנטינאי. 10. משהו אחר.פרטו.. בעצם פרטו על הכל.

אממ אז ככה

אני חושבת שבגלל המילים. כן, בגלל המילים ובשליוב עם "הוא עוזר לי למצוא את האמת שלי". ופירוט? אני שמעתי המון שירים של המון זמרים או להקות בחיים שלי אבל לא מצאתי עוד אף שיר שהזהיתי איתו כל כך. ושגרם לי לחייך באחד הרגעים הכי עצובים בחיים שלי. "צוכה בוחקת". השיר הכי מדהים בעולם, לדעתי. ובכלל, המילים בשירים שלו זה דבר אלוהי. הוא בכלל אלוהי. וכי הוא חתיך (בטירוווווף)

heaven is here

New member
סיבה אחת

1. בגלל שילוב הלחנים עם המילים שהוא כתב התאהבתי ואני אוהבת לשמוע מוזיקה שלו.

tamar010

New member
בגלל.....

השילוב של המילים והלחן שכל כך עזרו לי למצוא את עצמי בתקופה הכי מבולבלת בחיים.... אז מה אם שילבתי 3? ככה זה...

lollapalooza

New member
כי ככה

אין לי הסבר ממשי. פשוט אוהבת. כל מי שמחטט לי בדיסקים תמיד אומר "הה
איך קשור עברי לידר
" והוא באמת לא ממש קשור, אז באמת שאין לי מושג למה.

Principesa Reut

New member
בגלל המילים../images/Emo70.gif

כי המילים שלו משלבות את כל שאר הדברים שכתבת. מילים גאוניות, שעוזרות לי למצוא את האמת שלי. אני מזדהה כמעט עם כל השירים שלו ובגלל זה אני כל כך אוהבת אותם...

הכל ביחד...

אני כמו הדס. עברי לא מתקשר לי כל כך לשאר המוסיקה שלי כי אני שומעת ה-כ-ל אבל אני פשוט מתחברת לבנאדם. זה המילים, הלחנים= זה הכל. זאת עסקת חבילה.

lollapalooza

New member
המפ

סלחי לי על קטנוניותי (הידועה)- אבל אם את שומעת הכל אז זה דווקא כן מתקשר לשאר הדברים שאת שומעת- לא

לא בדיוק...

זה לא ממממשששש הכל. אני שומעת כל מיני סוגים של שירים, אבל בדיסקים זה בעיקר ישראלי וסוג מאוווד מסוים של מוסיקה לועזית. ושניהם לא טועמים לסגנון של עברי. למרות שאין לעברי סגנון מובהק.. אוי. אני בלבלתי את עצמי. לא נורא...

לירן מם

New member
אחת???!! השתגעת??. אני אפרט קצת

יותר... הכל התחיל בגלל שהוא עזר לי למצוא את האמת שלי...מה שלאט לאט, עם ההכרות שלי עם כל השירים שלו נהפך גם לבגלל הלחנים והמילים...שמן הסתם נכנסו גם למה שאמרתי בהתחלה..כי בזכותם מצאתי את האמת שלי-סביר להניח... באמת ציפית לתשובה אחת....?!?!! שיעשעת אותי בהחלט.... יום טוב לכולם!

למעלה