למה? תמיד מחברים לי את ההודעות שאני שולחת להודעות של מישהו אחר???
מ מריצצצצה New member 10/1/04 #3 יכול ליהיות שההודעות שלך בעיני המנה הלים לא קשורות לפורום או לא חשובות...
S SofyTofy New member 10/1/04 #4 את יכולה לתת דוגמא?../images/Emo103.gif כי אם אנחנו משרשרים, אז אנחנו משרשרים לאותו נושא.
A anat765 New member 10/1/04 #5 כן.... נגיד כתבתי משהו על עומרי ורועי בן נתן.... וחיברו את ההודעה להודעות קודמות עליהם..... אבל ההודעה לא עולה לראש הדף הראשי ואז אף אחד לא רואה אותה אז אני עושה הודעה חדשה אבל אתם משרשרים אותה....
כן.... נגיד כתבתי משהו על עומרי ורועי בן נתן.... וחיברו את ההודעה להודעות קודמות עליהם..... אבל ההודעה לא עולה לראש הדף הראשי ואז אף אחד לא רואה אותה אז אני עושה הודעה חדשה אבל אתם משרשרים אותה....
S SofyTofy New member 10/1/04 #6 אמממ../images/Emo103.gif פתחת הודעה חדשה כדי שמי שביקש יקבל תמונות. אז שירשרתי למי שביקש. אם את רוצה, אני אקפיץ.
אמממ../images/Emo103.gif פתחת הודעה חדשה כדי שמי שביקש יקבל תמונות. אז שירשרתי למי שביקש. אם את רוצה, אני אקפיץ.
A anat765 New member 11/1/04 #7 כן.... בבקשה..... אני בכלל לא מבינה למה לפעמים ההודעות לא עולות......