למה?!?!?!?!?!?!?!?

למה?!?!?!?!?!?!?!?

אוווף!! איזה אנשים מסובכים! היום ידיד שלי אמר לי שהוא אוהב אותי.. אני אמרתי לו שאני מאוד מצטערת אבל אני לא... אז הוא אמר שהוא לא רוצה לדבר איתי יותר.. אז שאלתי אותו "רק בגלל שאני לא מרגישה כמוך?" אז הוא אמר כן... איזה מניאק!! אני שונאת אותו... והוא ועוד ידיד טוב שלי רבו והלכו מכות בגלל ששניהם מאוהבים בי... זה ממש גורם לי להרגיש חרא! אווווף!

Aussie Girl

New member
התגובה של הידיד שלך נראת לי מוזרה

בדרך כלל כשאוהבים אז מבינים כשאומרים "לא" ופשוט מחכים להזדמנות נוספת עוד תקופה מסויימת. אולי אמרת לו את זה בצורה גסה והוא סתם כועס עליך בגלל שהוא מרגיש מובך (האגו את יודעת...)?!?

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifממממ

אני חושבת שאת צריכה לחכות שזה יעבור לו... יש כאלה עם תגובות ילדותיות, אין מה לעשות...
כשזה יעבור לו וכשהוא יבין שהוא איבד ידידה קרובה בגלל קפריזות של ילד קטן הוא יבוא לדבר איתך בעצמו [אלא אם כן הוא יותר מידי גאוותן]

PEACE FOR ALL

New member
מה אני אגיד לך?

זו בטח הייתה התגובה הראשונה שלו. תחשבי על עצמך לשנייה אם היית במקומו. היית נפגעת, נעלבת, מתאכזבת. אני חושבת שדיי אפשר להבין אותו. נכון שזה לא מצדיק את העובדה שהוא לא רוצה לדבר איתך בגלל זה, אבל אני כמעט בטוחה שברגע שהוא ייתגבר על האכזבה שלו, הוא יבין שלא שווה לו לאבד אותך בגלל דבר כזה. בקיצור, תחכי קצת. אני לא חושבת שיש מה לעשות חוץ מזה.

כן...האמת ש.....

הוא כבר התקשר ואמר סליחה ושהוא מקווה שנישאר ידידים... זה לא הייה אותו דבר.. אבל זאת התחלה

sh53

New member
לפעמים הזמן עושה את שלו

לפעמים אנשים מגיבים בשעת כעס או עלבון בצורה מסויימת, הם קצת חושבים על מה שהיה ועל תגובתם לבד ואז מתעשתים וחוזרים לעצמם אחרי כמה זמן.

למעלה