למה???

Teen spirit

New member
ההורים שלי....

לא אוהבים כשאני שומעת דברים רועשים במיוחד...חדשים אבל מי שקנה לי דיסק של הDOORS זה אבא שלי... והוא אפילו אמר לי שבבית של סבתא שלי ז``ל יש פטיפון ומלא תקליטים ישנים ואני יכולה לבוא ולהוציא מה שאני רוצה.

taya

New member
אין כמו ריח של לימון בתוך תה קינמון

היי לך, הורים זו סוגייה מעניינת, כמה שזה נדוש- אי אפשר איתם ואי אפשר בלדיהם. אז לכי אל ההורים שלך ותגידי להם (רצוי במבע {מבע, לא מבט- מבע} של רצינות תהומית)- ווית` אול דה ריספקט למסורת שלכם, יש גם לי תרבות. בדיוק כמו שאתם, הורים יקרים, שומרים על התרבות שלכם, על המנהגים שלכם ועל אורך החיים שלכם- אני רוצה לשמור על התרבות שלי, על אורך החיים שלי. בואו נחייה בהרמוניה תחת אותה כורת גג, כאשר אני לא מפריעה לכם ואתם לא מפריעים לי. כי בעצם מה שאתם עושים לי פה זה דיכוי, אתם מדכאים את האישיות שלי ואת האינבידואליסטיות (הצלחתי לכתוב נכון?) שלי, ובכך תגרמו לי נזקים נפשיים ורגשות קיפוח בעתיד. רצוי לסיים את השיחה בהבטחה מלווה בשבועת צופה שאת לא תצטרפי לכת השטן ולא לשום כת אחרת, וכן- אם את מסוגלת- בחיבוק גדול, אוהב וחונק עם שני הורייך. בואו כולנו נחייה בהרמוניה עם הורינו, כי הרי המשפחה זה הדבר הכי חשוב בחיים. (אמרה זאת שבורחת מהבית כל סופשבוע ושלא דיברה עם ההורים שלה כבר כמעט שבועיים). טאיה.

Metal_F

New member
בראבו!!!!

אחרי מסע שכנועים ארוך ומייגע שבועות של שכנועים דמעות קורעות לב וממחטות משומשות פעם אחר פעם היא חזרה אלינו! האם זה הירא המלא או שמא עלייתה של מבכי לאליפות כל זה ישאר בגדר תעלומה. טוב די עם השטויות... אני אישית לא יכולה פשוט לבוא לאמא שלי ולאמר לה את כל הדברים הנ``ל כי היא תמצא פגמים ו``קראקים`` בתרבות שלי שהורסים את החינוך הטוב שלה. בקיצור זה לא כל כך פשוט. הלוואי שיכלתי לעשות את זה. אבל זה יותר מורכב. כמו שאני לא יכולה לבוא לאמא שלי ולהגיד לה אמא תביאי לי כסף לסיגריות.

taya

New member
לא!! תתעלמו ממני

תתעלמו ממני, אני לא כאן.. אני מכונסת בפינה קטנה בקצה החדר, מתכרבלת בתוך עצמי, נבוכה מבושה ודמעות זולגות אט אט במורד פני. אורך? - מה פה קורה פה? - אורח. זאת לא אני, באמת שלא.. זה.. זה... מישהו אחר, דיי- אני לא כאן, תתעלמו.

ההורים שלי

אבא שלי תמיד אוהב לרדת עליי שאני שומע רוק.ולמה?כי זה מה שהוא בעצמו שומע.כל הזמן הוא עושה לי ``איזה דור אהבל אתם,לא יכולים להמציא שום דבר מקורי.איך אתה לא מתבייש לשמוע מה שאבא שלך שומע.אני אם הייתי שומע מה שאבא שלי שומע היו צוחקים עליי``....

Metal_F

New member
אחלה ניק...

אגב אתה יודע מה קורה עם הגרמנים החביבים הללו..? סיבובי הופעות/אלבומים בדרך או משהו כזה?

איזה גרמנים...

איזה גרמנים,רייג` אגיינסט דה מאשין הם אמריקאים אסליים מלוס אנג`לס. יצא להם בנובמבר אלבום בשם ``רנגיידס`` שזה בעצם אלבום של קאברים לשירים ישנים שהם אוהבים. חודש לפני כן סולן הלהקה זאק דה-לה-רושה הודיע על פרישתו מהלהקה בגלל חילוקי דיעות עם שותפיו ללהקה.שלושת החברים האחרים הודיעו כי הלהקה תמשיך להתקיים גם בלעדיו,אך עד עכשיו לא מצאו לו מחליף.

Metal_F

New member
את זה אני יודעת...

הם לא גרמנים?! זה מה שאני שונאת באינרטנט. כל אתר דעה אחרת. הם עושים מה שאני עושה כשאני צריכה להגיש עבודות. ממציאים חומר. האלבום האחרון שלהם סביר אבל פחות טוב מהאחרים. האלבום כי טוב שלהם הוא rage against the machine לדעתי, למרות שגם evil empire אלבום מצויין.

למעלה