למה???

metalgirl

New member
למה???

**הודעה זאת נכתבה במצב חצי ער אז תתחשבו בי** למה יש להורים בעיה עם מוזיקת רוק(אני מתכוונת להורים שלי ולהורים של אנשים שאני מכירה)????מה רע במוזיקה הזאתי????????????????מוזיקת פופ קיטשית שמדברת על אהבה ועל עולם מושלם (שכידוע לכל העולם ממש לא מושלם ומי שלא יודע את זה אז שיפתח חדשות) עדיפה יותר???????זה לא שיש לי משהו נגד פופ לדעתי יש כמה שירי פופ יפים (ראו ערך סבאג` גארדן) אבל הרוב זה פשוט דביק ופוצי מוצי כזה.והאמנים משדרים לנוער שיופי יותר חשוב מאופי וזה ממש לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מוזיקה שכמעט לא שומעים זה את הכלים המוזיקליים אלא רק את הזמר/זמרת/מה שזה לא יהיה??????? או שאולי ההורים מעדיפים שאנחנו נשמע טראנסים???ואני ממש לא מבינה מה יפה בטראנסים.סתם ביטים אלקטרונים בלי שום מסר ובלי שום רגש סתם צלילים שמופקים על ידי מכונה!!!!!פוי! או שמא עלינו לשמוע ראפ?נגד זה אין לי מה לומר חוץ מ...רוק עדיף!!!!! ואילו רוק.מה רע ברוק לעזאזל?מוזיקה עם מסר ועם רגש.מוזיקה ששומעים בה את הכלים.מוזיקה פשוט מהממת (רוב סוגי הרוק) אז שמישהו בבקשה יסביר לי מה הבעיה של הורים בפרט ושל החברה בכלל (לפחות החברה שמסביבי.ששומעת MTV ורדיו BU ושמתלבשים,בעיקר מתלבשות,לפי צו האופנה הפרחית האחרונה)... אורית שכותבת הודעות מבולבלות כי היא הייתה ערה יותר מ-24 שעות (ל``ג בעומר שהיה ממש סבבה ותודה ששאלתם) וישנה רק 10 שעות.

sOrCeReSs

New member
אממממממ

גם להורים שלי יש בעיה עם מה שאני שומעת אומרים שזה ``רעש`` (כן בטח..) אבל אני אשמע מה שאני אוהבת, ואם למישהו יש טענות שיהיו לו... ולהורים יש בעיה תמיד (בדרך כלל בשכל...) ואנשים לא מבינים מה זה מוזיקה אמיתית.. וזה בעיקר.. עיניין של טעם.. והורים סתם מזבלים בשכל, לא צריך להקשיב להם.

Metal_F

New member
למה באמת

ההורים שלך נגד רוק? אמא שלי כלל וכלל לא נגד המוזיקה שאני שומעת. ההפך היא תומכת בטעם שלי כל עוד אני שומעת את המוזיקה ולא חיה אותה (ע``ע בלאק מטאל) לא רק זה ההורים גדלו על רוק כי הרי מהפכת הפופ הכל כך בלתי צפויה התרחשה רק בתחילת העשור. לפני כמה ימים הייתה לי שיחה עם אמא שלי על מוזיקה וגיליתי שיש לנו הרבה במשותף (קווין, איירון מיידן, לד זפלין, דיפ פרפיל, ועוד) והיא אפילו אמרה (למרות שהיא לא תעשה את זה) שהיא מאד הייתה רוצה ללכת להופעה של הפפרס. ומה היא שומעת כעיקרון? בריטני כריסטינה, באוטו רק רדיו BU מה שמראה שפעם לא היה כזה לחץ טיפשי ומגוחך לשמוע רק ז`אנר אחד. זה נראה היום כאילו אם את אוהבת רוק אסור לך לאהוב ז`אנרים אחרים וה נובע מהבורות שקיימת היום בכל מה שקשור למזויקה. בקיצור אם ההורים שלך לא אוהבים רוק זה מאד מוזר. תגרמי להם להיזכר במה שהם שמעו בגילך ותראי כמה פשוט יהייה המאבק:) עד כאן הוידוי המרגש שלי.

גם להורים שלי אין שום בעיה

והם גם לא סובלים פופ... האמת אני לא חושב שהייתי שומע רוק בלי אבא שלי.. יש לנו המון תקליטים בבית של דיפ פרפל ועוד כל מיני כאלה...

metalgirl

New member
למה? כי ההורים ה``יקרים`` שלי

חושבים שגם אם אני לא אחייה את המוזיקה אז זה בכל זאת לא טוב.אבל...ההורים שלי גם לא ממש אוהבים פופ וגם לא ממש אוהבים כל מוזיקה שאני שומעת בהווה או אשמע בעתיד למרות שאבא שלי גם דיי אוהב את פינק פלויד.וכבר גרמתי להם להזכר במה שהם שמעו וזה הולך בערך ככה... (דמיינו שמישהו בעל קול גברי בהמי)``ברוסיה לא הרשו לנו לשמוע פינק פלויד ואפילו את הביטלס לא הרשו אז היינו שומעים מוזיקה רוסית של אותה תקופה (לא משהו הערת העורך) או קלטות מוברחות שהיה דיי קשה להשיג.`` והורים שלי מוזרים עם או בלי קשר לעובדה שהם לא אוהבים רוק. אורית

Metal_F

New member
אורית יקריתי

זה שטויות שברוסיה לא הרשו לשמוע פינק פלויד. אמא שלי הגיע מאוקראינה לארץ בגיל 21 עם עבר מוזיקלי מגוון ביותר. זה נכון שהממשלה הסובייטית דיכאה כל דבר שאינו תוצרת ברה``מ אבל זה לא שזה היה לא וזהו. ובכלל לפי מה שאמא שלי אומרת כמעט בכל סרט שנוצר בשנות השבעים תקעו איפההוא את יסטרדיי של הביטלס. את צריכה לחנך את ההורים שלך ולגרום להבין שאת מה שאת לא משנה אם תאזיני למוזיקה קלאסית מזרחית קאנטרי או אלוהים יודע מה. כשאת אומרת שהם נגד המוזיקה שאת שומעת למה את מתכוונת? הם רק מקטרים או שהם ממש נוקטים עמדה בפועל.

untitled

New member
ההורים שלי יותר מעצבנים

כי הם שמעו פעם בדיוק את אותה מוזיקה שאני שומע עכשיו (לדוגמא פינק פלויד) ועכשיו הם כועסים עלי כשאני שומע בפול ולויום, כי זה ``מוזיקת זבל`` רק כנגיד יש שיר נוסטלגי כמו widh you were here, או לדוגמא bohamina rhapsody אז אבא שלי אומר לי להגביר שיחליט

sOrCeReSs

New member
אצלי...

לא משנה מה אני שומעת.. ואפילו שזה ממש ממש חלש.. הם יגידו להנמיך.. :\

metal

New member
אצלי זה אחרת....

ההורים שלי לא ממש אכפת להם מה שאני שומעת - אמא שלי ממש אוהבת פינק פלויד , אבא שלי יותר בקטע של יורם גאון (ואפילו מצאתי אצלו ``הדודאים``). בכל אופן - כשההורים מנסים למנוע ממך לשמוע מוסיקה , הם מודעים להשפעה של שירים - הם חוששים , זה הכל . אמא שלי יודעת שאני שומעת מטאל , זה בכלל לא מזיז לה - להיפך היא גאה בי כי אני שומעת גם דברים שהיא אוהבת. יש הרבה בני נוער שנותנים למוסיקה או לסגנון מסויים להכתיב להם את צורת ההתנהגות שלהם- מזה ההורים חוששים. אבל אל חשש.... הכל מסתדר בסוף.

metalgirl

New member
זה ממש לא שטויות

אולי אמא שלך שמעה מוזיקה כזאתי אבל אני מדברת ספציפית על המקום שבו הוריי ה``חביבים`` גדלו (מולדובה) ושמה הם ממש היו שמרנים אחושרמוטה,בגלל זה הם רק השנה (כיתה ט`) הרשו לי לחזור אחרי 12 בלילה... ואת ההורים שלי זה בלתי אפשרי לחנך ותאמיני לי ניסיתי עד מוות הם ישנאו כל מוזיקה שאני אוהב בין אם זה יהיה פופ או טראנס או R&B או מה שזה לא יהיה.... הורים שלי לא ממש נוקטים עמדה בפועל למרות שכל פעם שפותחים אצלי התנחלות בחדר (היחידה עם TV בחדר+YES+חדר גדול משל עצמה) אז הם מתפרצים לי לחדר ומכריחים אותי להנמיך את הטלוויזיה... אורית שעצבנית כסח על הורים שלה(לא רוצים לתת לי ללכת להופעה של RHCH!!!!!!!!!!!!!אלב אני עוד אשנה את דעתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Metal_F

New member
אלוהים ישמור.....

אני בכיתה ד` הפסקתי לחזור בשתיים עשרה. ההורים שלך ממש דיקטטורים! את חייבת לעשות להם שיחה מ``לב אל לב``. תסבירי להם שהם חייבים להתאים את עצמם לתקופה שבה הם נמצאים, תזכירי להם שעכשיו הם כבר לא במולדובה והם כבר לא בתקופה שבה הם היו ילדים. נראה לי הם מתעקשים להתפתח. תסבירי להם שזה טרויאלי שהם דואגים לך אבל צריך להיות לזה בסיס הגיוני כל שהוא אחרת זה סתם אכזרי ורשע. לחזור ב 12? מה את עושה כשאת יוצאת למועדונים? מחכה לפתיחה והולכת הבייתה?:) בקיצור אם זה לא יעבוד אז תצתרכי לעשות את זה בדרך הקשה. קצת היסטריה. לגרום להם רגשות אשמה. אם לא במוח אז בכוח.

metalgirl

New member
אפילו אלוהים כבר לא יעזור...

הורי ה``יקרים`` יותר גרועים מפידל קסטרו וסאדם חוסיין וסטאלין ביחד מבחינת הדיקטטוריות... ובקששר לעצה שלך (זו לא מולדובה וכו`) אני כבר ניסיתי את זה יותר מדי פעמים וזה ממש לא עבד...וחוץ מזה איזה מועדונים כבר יש באריאל??? ה-SHADOW שהוא הדבר הכי גרוע שראיתי בחיים שלי(ואם זו לא הייתה מסיבת רוק אז כנראה שגם לא הייתי רואה אותו)????או ה-SCREAM שהייתי שם רק פעם אחת וגם זה רק כי הייתה שם מסיבת רוק???איזה מועדונים????לת``א אני לא ארד (אינתיפאדה) ורגשי אשמה מזמן לא עובדים על הורים שלי....ניסיון כיף לך יש לך הורים נחמדים... אורית

pows

New member
לא מסכים

גם ההורים שלי עלו מרוסיה ואני איתם (שנת 90) ואבא שלי גדל על ביטלס ועדיין חולה עליהם וגם אוהב את QUEEN ועוד כל מיני להקות והוא תומך בי בכל הקטע שאני לא סובל מוזיקה אלקטרונית!!!!!!!!!! ויותר שומע רוק וגם מארגן כל מיני מסיבות והולך להופעות הוא להיפך מעודד אותי אז .......

Metal_F

New member
נו זהו....

גם אמא שלי מעודדת שמיעה של קויין וכו`...למרות שהיא גם אוהבת את כל שאר סוגי המוזיקה...אבל יציאות הופעות ומסיבות היא לא מעודדת. בקיצור היא מעודדת של דבר שהוא בתוך הבית. אפילו עישון:)...כן באמת לפני איזה שה היא באה אליי עושה לי (אחרי הפעם ה-1 שהיא מצאה אצלי סיגריות) ``אם את רוצה לעשן תגידי לי אני יקנה לך סיגריות ותעשני בבית כי אני לא רוצה שתעשי את ברחובות כשאת חשופה לסכנות`` או משהו כזה...זה היה מצחיק:)

אצלי זה קצת אחרת..

אצלי במשפחה זה די מוזר.. אמא שלי חולה על קווין, דייר סטרייטס, אלביס קוסטלו , ג`נסיס ועוד כל מיני כאלו, אבל דווקא פינק פלויד אין אצלנו בבית..חוץ מזה היא שומעת מה שאני מביאה לה לשמוע... וזה כולל את האנפלאגד של נירוונה שהבאתי לה יום אחד.אני מביאה מיוז, היא שומעת מיוז. אני מביאה רדיוהד,היא שומעת רדיוהד.. וככה זה גם עם ווירד אל, סאונדגארדן, לד זפלין(שאגב אני הבאתי את זה למשפחה.. היא לא מתה עליהם..) פרל ג`אם, פרפקט סירקל... קיצר , אצלנו זה הולך די טוב. חולקים במוזיקה.

pows

New member
כשאבא שלי גילה שאני מעשן.....

הוא לא אמר לי תעשן בבית ולא ברחוב עם כל הסכנות וכו` הוא פשוט עשה לי פסיכולוגיה הפוכה , הוא אמר שהוא לא יכול להגיד לי להפסיק אבל הוא לא יתן לי כסף לזה ובלה בלה בלה יעני פסיכולוגיה הפוכה דבר שגרם לי להפסיק את העישון לשבוע!!!!!

Israelit2

New member
אצלי זה

אחרת כי אצלי כשאני קונה דיסק אני שומע אותו איך שאני רוצה וכמה שאני רוצה. קניתי לפני כמה זמן דיסק של HIM (מכירים) ושמעתי אותו איך שרציתי ולא אמרו לי כלום. אבל עכעשיו אני שר את השירים שיש בו בלי להפסיק וזה משגע אותי

Metal_F

New member
וואו..

HIM...חביב לא מזיק ושקט.למה שזה יפירע להורים שלך? אם הייתי שומעת הים לאמא שלי לא הייתה בעייה. הבעייה שלה זה עם מטאל ובעיקר עם בלאק ודת`...לדוגמא כשהייתי שומעת קריידל והיא הייתה שומעת את הקול הסולןהיא הייתה ממש מקבלת חלחלה ואז היא גרמה לי לשמוע את זה בשקט (משמע אובדן האפקט משמע המוזיקה הזאת היא לא מה שהיא בשקט). וגם פעם היא הייתה קצת נגד זה שאני ישמע סלייר כי הם נאצים.

למעלה