למה?

AcesHigh

New member
למה?

למה לא נותנים לי אישור לפתוח פורום לאיירון מיידן?

meiritamir

New member
לתפוז יש כל מיני סיבות...

יש כל מיני תנאים אצלם לפתיחת פורום, במיוחד זה שאתה מנהל שלו. רוצים אנשים עם ניסיון ניהול פורומים, אנשים עם ותק בתפוז (נדמה לי שלפחות 4 חודשים או משהו כזה), הרבה נסיון בתחום. לא פשוט.

AcesHigh

New member
בלאט...

יש לי ותק של שנה ודוקטורט בכל מה שקשור לאיירון מיידן.. בחייאת , פתחו פורום לדרים ת'יאטר...

meiritamir

New member
תראה...

פתחו גם פורום לסונטה ארקטיקה להזכירך, והיא הרבה פחות מוכרת בעולם ובכלל מאשר איירון מיידן או דרים ת'יאטר. אבל יש לנו מנהל עם ותק בתפוז... ולכן נתנו לו לנהל פורום כזה.

Super Icon

New member
יש לי ותק של שנה וחצי

אפילו שנתיים מה אתה אומר? יתנו לי ניהול של פורום? ויש לי על מה

meiritamir

New member
תלוי...

אם את יודעת מספיק, אם את מתאימה לתפקיד, אם יש לך נסיון בניהול, את שומרת על תרבות דיבור.

Super Icon

New member
אני בת 15 וחצי

נסיון בניהול.....העברתי שיעור חינוך בכיתה זה טוב מספיק? ואני אפ פעם לא מקללת רק אומרת כפרע שזה שקול לקללה

AcesHigh

New member
כפרע?

אני חושב שזה שקול לבומבמלה בהופעה של שרית חדד... סופר אייקון לניהול הפורום!!!

AcesHigh

New member
אני עומר.....

מעריץ מס'1 של איירון מיידן בחצי הכדור הצפוני.

אני יובל...

ואני מעריץ מספר 1 של איירון מיידן בחצי הכדור הדרומי! רוצה לפתוח פורום איירון מיידן ביחד?

AMORPHIOS

New member
אתה בטוח שזה רעיון כל טוב טוב?

ממילא לא ידברו ר-ק על מיידן בפורום הזה, ואני לא חושב שהנהלת תפוז תרצה פורום בעל תוחלת חיים של חתול תועה בכביש מהיר בשעות העומס. ד"א, המחשב שוב בבעיות ככה שאני אמעיט לכתוב בתקופה הבאה

AcesHigh

New member
תגיד לי...

על דרים ת'יאטר ועל מטאליקה יש מה לומר?

AMORPHIOS

New member
צ'מע, אני חושב שהפורומים האלו הם

חסרי תועלת. להקים פורום הערצה לכל להקה שקיימת על פני האדמה? בחייך..

meiritamir

New member
בשביל זה יש את הייד פארק...

ובגלל זה הוא גם לא כזו מציאה...

AcesHigh

New member
אז איך תסביר את זה..

שקיימים פורומים במערכת תפוז לאומנים וזמרים כמו אייל גולן, בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, לימפ ביזקטי , לינקין פארק?

../images/Emo45.gif, אם כבר

לפתוח פורום לסדרות ספרים מסויימות או לאמנים מסויימים, שיהיה שיוויון. ולא מדובר כאן על להקה לא מוכרת, אז על אחת כמה וכמה

Darewolf

New member
פשוט למדי

לקהל המטאל יש אולי 5000 איש. לפופ ומזרחית יש אלפי אנשים. אנחנו לא יכולים להקים לכל להקה. הם כן.

AcesHigh

New member
ברור שלא לכל להקה..

לקלאסיקה כמו איירון מיידן אפשר. אם מטאליקה ודרים קיבלו פורום משלהם...נו הבנתם אותי.

למעלה