אני ממש ממהר.אני יוצא לצפון עוד מעט
בכל זאת. למה בכלל ה' ברא את העולם? ובעצם למה הוא ברא את אין ספור הכוכבים הענקיים שהעולם הוא כלום לצד אותן כוכבים. ובכלל, באותו כלום קטן ששמו כדור הארץ לשם מה הוא ברא את מליארדי הבריות ביניהם בעלי חיים, צומח ודומם. וככלות הכל אני א77 כלומניק אחד גדול בכל הבריאה הענקית אין סוף הזו. ואני הקטון רוצה לדעת על מה ולמה??? איני יודע!!! בשאלתך מי ברא את ה', נזכר אני בזבנג קוטל יתושים שהיה לפני כשלושים שנה ויותר. זה לא היה של חברת סנו. אבל זה היה קוטל חרקים. על המיכל היתה תמונה של גברת עקרת בית שרצה אחרי מקק ובידה מיכל זבנג כעין המיכל המציאותי האמיתי. על המיכל המצויר/מצולם שבידה היה גם שם ציורון של גברת עקרת בית רצה אחרי מקק ובידה מיכל זבנג כעין המיכל המציאותי האמיתי. על המיכל הקטן שבמיכל המצויר/מצולם שבידה, היתה תמונה של גברת עקרת בית רצה אחרי מקק ובידה מיכל זבנג כעין המיכל המציאותי האמיתי. על המיכל הקטן שבמיכל המצויר/מצולם שבמיכל המצויר/מצולם שבידה, היתה תמונה של גברת עקרת בית רצה אחרי מקק ובידה מיכל זבנג כעין המיכל המציאותי האמיתי. וכו' וכו'. שמע נא טרנספר ידידי. אם יהיה מי שיאמר לך מי ברא את האל, הרי תשכים למחרת ותשאל ומי ברא את בורא האל. וכשתקבל תירוץ מעניין, שוב תשכים יום למחרת ושוב תקשה ומי ברא את בורא בורא האל, ולדבר לא יהיה לך סוף. אז הבורא הוא ראשון והוא אחרון, אין לפניו, ואחריו לא יהיה. זאת יודע אני בבטחה, אלא ששאלתך בשאלות הזמנים לא ברורה דיה. הזמן הוא מושג הקיים בטבע אליה הורגלנו. מושג זמן לא קיים כמו בעולמינו, שנקבע לנו הזמן לפי החמה לבנה ומזלות. אל תדמיין בעצמך שבידי להסביר לך. אני יודע שאיני יודע להסביר כי איני יודע ולא מבין בנעלמים. בקשר למה שהמדענים כולם אומרים, אז אוליי אוליי שמע והסכת למדען האחרון, עד כי יכתבו בעיתון שהגיע מדען אחר שסתר את דברי קודמו... אני לא מסתמך על מחקרי אנשים. ראיתי שבתורתנו הקדושה ובאור הגנוז בה יש דברים שהמדענים הגיעו אליה יותר מאוחר. המדענים שחקרו וגילו אילן מסויים שלפי גודלו, נזרע לפני שלוש מליון שנה. הרי אני מסכים עמם בהחלט. לפי גודלו ואם הוא היה נזרע אז אכן שלוש מליון שנה... אלא שהקב"ה ברא עולם שלם ומושלם. את האדם הראשון הוא ברא מושלם עם שיניים, זקן ושפם. אדם הראשון כשנברא לא היה נזקק למוצץ ולעריסה. הוא נולד אדם גדול. וכן האילנות נבראו שלמים, גדולים וכו'. כשהאדם נברא, הוא נברא לעולם מושלם ומלא עם אילנות ופירות. גם הבהמות והחיות נוצרו שלימים. המדענים הכופרים בבריאת העולם ע"י האל. הם אינם מאמינים שהאל אמר יהי אור ויהי אור. וממילא הם חייבים להגיע לתופעת הטבע המוכרת להם. יותר מזה הם לא מכירים... הדינזאורים לפרטי פרטיהם ממש לא התעניינתי בהם. אבל אין ספק שללא האמונה בבריאת ימי בראשית ניתן לבנות תיאוריות של קופים קדמונים ומה לא. עד כי יבא פרויד חדש ואיינשטיין יותר חדש ויסתור את העתיקים יותר. לשאלתך האחרונה הרי ה' יודע כל נסתרות ועתידות אז הכל בידיו. אם כך אתה מדוע לחוטא תיחשב. הכל בידי שמים חוץ מיראת שמים שנאמר "מה ה' אלוקיך דורש מעמך כי אם ליראה את" וגו'. ידיעת העתיד אין בה קשר לכך שהכל בידי האל. אדרבה, הוא נתן לך את הבחירה החופשית כנאמר "ראה נתתי לפניך את החיים ואת המות את הטוב ואת הרע ובחרת בחיים". וכל זאת רק כדי שתזכה בטוב שאתה עושה, שהנשמה שהיא חלק אלוהי ואשר הופקדה בגופך, תסיים שליחותה בצורה הכי טובה ותבצע את הדבר, המטרה והיעד עבורו היא הופקדה בידך. מהי המטרה איני יודע בדיוק. ו... פעם קראתי ספר. בפרק ג' עמוד 35 זלגו עיניי דמעות תיאור הסיפור באותו פרק היה מאד מרגש ומכאיב. לעג לי חברי: מה לך כי תבכה. הרי בפרק ד' עמוד 38 נהפך הכל לטובה. ובפרק ו' עמוד 77 אפילו תחייך ותשמח מהסיום המוצלח של הסיפור. אז הוא מכיר את כל הספר. אני נמצא כעת רק בפרק ג'. החיים הינם פרקים הקבועים לפי סדר. הסדר הוא מושג הזמן. אבל בעולמות העליונים אין את המושג זמן המקובל אצלנו. והעיקר לסיכום, כל התיאוריות הללו מוכיחות כמה רחוקים אנו מהבין... יש לי הגדרה ש: החכם יודע כמה טיפש הוא. כמה חסר דעת וידע הוא בדברים נסתרים. הבער, הכסיל והשוטה יודע כמה חכם הוא, שהרי כל מה שהוא יודע, יודע הוא טוב...