למה?

למה?

למה למה ולמה???? אני יודעת שיהיה לו יותר טוב שם... בחווה אחרת... אני יודעת! ואני שמחה! אבל למה.... למה לא נתתם לי להיפרד??? למה היום? למה עכשיו? ולמה אתם לא מוכנים לגלות לי היכן הוא??????????????
כמה שבכיתי אמיר ורוני, לא הזיז לכם? בכלל? אתם לא מבינים שאתם פוגעים בי יותר? אני לא מבינה למה...
וכמה כאב, לא הייתה זו פרידה כלל, הוא פשוט כבר לא היה שם. הוא לא דעך, הוא נעלם, פתאום בצהרי היום... אתה באמת לא יודע היכן הוא אמיר? תגיד לי! אני רק רוצה להגיד להתראות.

ה מוזה

New member
אף פעם לא אבין

אנשים עם לב של אבן שאינם מבינים שבעל חיים עבור מישהו או עבור מישהי הוא הרבה יותר מעוד חיה על ארבע פיצית ..כל כך מצטערת שנתקלת באטימות לב שכזו , פרידה היא דבר כה חשוב כן , גם מסוס גם מחיה .. שנכנסה לנו ללב והיתה כחבר לא רואה מה הנזק בזה שיאמרו לך היכן הוא שתוכלי לפחות לדעת שהוא בידיים טובות ללטף אותו פעם אחרונה ,לומר לו תודה על תקופה יפה אז מה אם הוא "רק" חיה ? יש חיות שיש להם יותר לב מבני אדם פיצית
מקווה שתמצאי אותו להפרד מהחיה האצילית הזו שמביטה בי מהתמונה

מחזיקה לך אצבעות

שתמצאו אותו במהרה ... תעדכני אותנו כתמצאו אותו.... מחכה בקוצר רוח למכתב השמחה שלך ... איתך ב

למעלה